![]() |
![]() |
|
|||||||
| Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.185 puta na 1.347 poruka
|
![]() Citat:
Project IGI: We're Going In is in development Ne znam koliko je ljudi igralo prve dve igre, ja se secam da su obe imali vrlo dobar level dizajn i vrlo izazovane i teske misije, igra je bila nebruseni dijamant. U svakom slucaju nadam se da ce izgurati development do kraja, ovaj zanr tactical fps je malo postao praznjikav zadnjih godina |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.947
Zahvaljeno 2.146 puta na 1.193 poruka
|
Igralo se ovo nekada davno, odlična igra beše. Bila je teška, nema čuvanja pozicije, pa si morao da taktiziraš i pažljivo ulaziš u sukobe. Uglavnom sam gledao sve iz daljine da ih skidam, snajper je dosta značio.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.921
Zahvaljeno 1.078 puta na 597 poruka
|
Ovo je pravi naslov za nas nostalgicare
|
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Filip89x na korisnoj poruci: | ||
BlackArrow (14.10.2025), todos (31.5.2017) | ||
|
|
#4 |
|
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
Wow,IGI!Davno bese,nadam se da ce da ponove onu atmosferu u igri,mada cisto sumnjam.Danas vise ne prave "teske" igre,kao na primer G.R.A.W. sto je bio,chekpoint na pet kilometara jedan od drugog,pa ti bajo se snadji,a nema dopune health-a,ili municije.Ako zagines,20-30 minuta igre-propade.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
Član od: 12.8.2010.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
|
Mene neko zaaje*ava! Pre 3 dana razmisljam da pitam ovde na forumu da li neko zna za ovu igru, da li je se seca
I sad vidim ovo. Znaci auu koji fleshback. Nije ovaj deo, nisam ni znao da postoji nastavak ali neverujem koja slucajnost. Secam se tog dela kao kroz maglu. Znam da sam je vise puta presao i znam da sam uzivao. Period gta 3 fazon...Bez texta sam ![]() Edit moram jos malo da se rasplimim: koji period zivota jbt. Nisam imao net tada naravno, kupim igru na standu pa sa sjajom u ocima trcim kuci u nadi da cu umeti da instaliram Kad instaliram prelazim igru po bezbroj puta uvek sa istim uzivanjem. Wulfenstain, sirius sem, bila je neka igra imala je global offensive u nazivu ili global operation. Gta 3 sam prelazio na 10 fpsa bez preuvelicavanja i nisam umeo da sejvujem pa uvek iz pocetka. Obicno sam se umarao kod otvaranja drugog grada. To je bila hard core prica bato...
Poslednja ispravka: Rkoma (30.5.2017 u 21:01) |
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Rkoma na korisnoj poruci: | ||
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.418
Zahvaljeno 3.388 puta na 2.335 poruka
|
Citat:
Skinuo sam original i naterao ga da radi k'o u stara dobra vremena kroz dgVoodoo na 1024x768 sa 4xAA i 8xAF. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 732
Zahvaljeno 1.301 puta na 994 poruka
|
^
Igra podrzava i mnogo vise rezolucije, kakva 1027x768? Ako ces da koristis Glide (3dfx rendering) bolje koristi nGlide, mislim da prvi deo podrzava Glide. A igra je vrh. Veoma teska a cuvanja pozicije nema. Zanimljivo je da je engine igre zapravo za simulacije letenja. Otuda tako veliki brisani prostori u igri i prilicno realan (iako ne bas detaljan) reljef. Bez snajpera vecinu nivoa je bilo skoro nemoguce preci. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Deo inventara foruma
|
Podržava ali dolazi do stretchinga jer ne podržava bilo koji oblik widescreena i onda sam jedino 1024x768 ub'o da namestim da sve radi kako treba. A u dgVoodoo koristim D3D akceleraciju/emulaciju a ne Glide jer rešava neke glitcheve mada mi radi lepo i bez njega.
Jedino me muči integrisan i veoma čudan mouse acceleration koji se ne može isključiti i znatno utiče na igranje. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 732
Zahvaljeno 1.301 puta na 994 poruka
|
Ta igra je potpuno igriva na modernom operativnom sistemu bez ikakvog "tweakovanja" ako se dobro secam. Moj brat je bezbroj puta presao na win 7. A sto se nGlide i widescreen tice:
Spoiler za Widescreen:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 503 puta na 297 poruka
|
Kad se samo setim kad sam probao prvi Project IGI kod druga tada i prva misija ma kakvi, nisam je presao koliko je igra teska
.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Starosedelac
Član od: 12.8.2010.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
|
Ja imao problem sa engleskim. Secam se u jednom trenutku u toku misije objectiv mi je bio da escape, nisam znao sta to znaci i onda mi je drugar to preveo
Tad sam ustvari naucio da escape znaci pobeci...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Deo inventara foruma
|
Staru igru sam zapamtio samo tako. IGI mi bukvalno u scenama često u mislima. Igrao sam i Medal.. ali IGI mu dođe za klasu ispred. Danas od igara su mi ostali samo Janovi tekstovi.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Deo inventara foruma
|
IGI mi je bio brutalno dobar u to vreme, jako zahtevna igra. I da stvar bude jos gora, meni je bila losija verzija ili u to vreme nisam znao fix da nadjem, pa sam celu igru presao bez nisana.
Em sto je znala da kazni ako ne pazis, i sto si bili nemilosrdni protivnici, jos sam morao da procenim gde se nalazi sredina ekrana da bih mogao da ih pogodim (nisam hteo nista da lepim na monitor). Posle par sati sam i zaboravio da nemam nisan, koliko sam se uvezbao. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Što se kompatibilnosti tiče jedan Google upit na temu Project IGI-ja i problema sa performansama i bagovima na modernim OS će ti reći sve... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Deo inventara foruma
|
Intervju sa likom iz Art Plant studija koji radi na igri:
https://www.youtube.com/watch?v=UuCRWlKWcUA (uključite Closed Captions na Norveškom i auto-translate na Engleski) Ukratko, lik praktično ništa nije direktno rekao ali: - cilja se pre svega na to da igra pruža isto iskustvo kao originalne dve igre, i gejmplej će biti sličan (freeform gejmplej i infiltracija u baze, stealth/action blend mehanika igre) - deluje kao da će biti open-world ili semi-open world koliko sam ja skontao - biće SP fokusirane kampanje i sadržaja naravno ali izgleda ciljaju na to da pruže i podjednako dobar co-op/MP - postoje naznake da će igra možda izaći negde u 2018 ali ništa tu nije sigurno - svesni su grešaka koje su pravile prve dve igre (posebno prva) što se tiče AI-ja, neograničenih respawnova za neprijatelje i generalno neispoliranih sistema. Ciljaju na polu-hardkor iskustvo u kome će "svako moći da uživa pa i ljudi koji imaju porodice i žele da uživaju u sat vremena gejmpleja kako bi mogli da se posvete ostalim obavezama". Nakon toga developer je izjavio i da igra nipošto neće "voditi igrača za ruku" i davati mu tačna upustva šta i kako treba da se odradi. Uz to, rekao je da, parafraziram, "nakon [Xbox] 360 generacije igara u kojima je sve bilo "on rails" želimo da se vratimo onome što je igre činilo uzbudljivim". Here comes the hype train, ako mene pitate. Poslednja ispravka: doctor (4.6.2017 u 20:18) Razlog: Dodavao "hronološki" izjave developera. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Deo inventara foruma
|
Studio koji je radio novu igru je pukao pre nekoliko meseci i otkazana je.
Ali, u međuvremenu je community konačno rešio da sredi obe IGI igre jer imaju gomilu problema na modernim sistemima. Rezultat toga su dva moda, za svaku igru po jedan: https://www.nexusmods.com/projectigi/mods/5 https://www.nexusmods.com/igi2covertstrike/mods/8 Patch za IGI 1 je i "remaster" sa upscaled teksturama + ima gomilu fixeva. Patch za IGI 2 je WIP i uglavnom sadrži fixeve i improvemente. Kod njega mi je trebao i compatibility mod na Windows XP da bih sredio užasno kretanje miša kao i dx8to9 DLL da ispegla još neke sitnice. Ove dve igre su mi među omiljenim janky mediocre igrama. Prvi deo je posebno problematičan ali atmosfera je fenomenalna, bila i ostala. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
voodoo_ (13.10.2025) | ||
|
|
#18 |
|
Deo inventara foruma
|
Da, jos nema cuvanja tokom misije pa je bila i izazovna.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Xbox One Project Scorpio | Emix | Konzole | 139 | 12.6.2017 9:51 |
| Project FPTD - Domaca TD Igra | Andross | Akcione igre | 5 | 3.3.2012 23:59 |
| OWASP(Open Web Application Security Project) Local Chapter u Srbiji | OWASP | Zaštita | 0 | 13.2.2012 13:22 |
| Project Natal i za PC | zdravkelja | O igrama uopšte | 66 | 26.8.2009 0:10 |
| Xbox 360 vs. Playstation 3 vs. Nitendo Wii (Sta vam vise odgovara) | PeTkO | Konzole | 978 | 7.5.2008 12:53 |