![]() |
![]() |
|
|||||||
| Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#141 |
|
Deo inventara foruma
|
Деактивирао програм, поново инсталирао и остала иста прича. То ме највише буни.
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Deo inventara foruma
|
Решио сам проблем тако што сам прво избрисао Месенџер па затим рестартовао телефон. После тога сам инсталирао свежи програм. Када сам само избрисао па инсталирао програм затим рестартовао телефон, Месенџер се понашао као да ништа није било.
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Deo inventara foruma
|
Видим мој пост изнад, и сад опет имам нерешив проблем са Фејсбуком. Знам да ћете се смејати што га толико користим, ал' ми је потребан због слика које преносим такмичарима са ауто-мото такмичења. По 20-30 пута инсталирам и деинсталирам тај фејсбук јер једноставно после пар пута неће да се отвори. Телефон је оппо рено 10 и андроид 15 редовно ажуриран. Да ли ја треба цео систем да враћам на фабричка подешавања или нешто друго да урадим, мењам телефон или шта већ? Остали програми, не мали број раде без багова, перфектно.Унапред хвала на одговору.
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 954 puta na 709 poruka
|
Ne koristim Facebook godinama, pa ne znam kakva je sad situacija, ali ja recimo tviter koristim preko web browsera na telefonu i ne vidim potrebu da instaliram tviter app. Isto i reddit.
Može li se Facebook koristiti preko browsera? Takođe, nekada davno je postojala Facebook lite aplikacija, da li još uvek postoji? Možda nju da probaš? |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 739
Zahvaljeno 4.361 puta na 3.602 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Deo inventara foruma
|
Постоји Лајт ал' исто се понаша. Једноставно као да телефон одбија Фејсбук. Пар пута се отвори и мора рестарт. Има тих пар трка које пратим и тад максимално оптерећујем телефон и стално на Фејсбуку. Сад Субота-Недеља биће и видеа који ће се директно слати на мрежу. Ако ми овако буде, биће ми баш проблем. Да реинсталирам цео систем, треба време све вратити на месту. Не знам да ли утицај има и Колор ОС који је на овом телефону. У питању је исто задња за мој телефон доступна верзија. Најављују ал' питање кад ће за мој телефон који је за њих стар мада нема још две године, нови оперативни систем и Колор и Андроид. Као што сам већ рекао остали програми раде перфектно и без грешке.Лајтром мобајл је плаћена верзија док неколико других за видео и фотографије су бесплатни.
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 954 puta na 709 poruka
|
Citat:
Ako nisi, probaj preko 4g i vidi hoće li. Možda je problem do kućnog Interneta. |
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Deo inventara foruma
|
Слике сам качио комбиновано и тај део је завршен. Следи викенд и други део. Фејсбук ако одем 3-4 пута без икаквог качења, само посета пуца. И мања и већа верзија фејсбука на исти начин ради. Ја не знам, као да га телефон не жели. Можда је неки баг у систему, зато и питам овде на форуму.
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Deo inventara foruma
|
Не знам да ли је решење да скенирам софтвер нечим. А можда је баг у последњим апдејтима софтвера.
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Deo inventara foruma
|
Дошла закрпа за Колор 15 и ништа. Сад сумњам у подешавањима. А шта би могао да зезнем, немам појма. Да га рестартујем на фабричка подешавања нисам сигуран како да урадим а да не изгубим гомилу програма и пријава.
|
|
|
|
|
|
#151 |
|
Veteran
Član od: 27.7.2014.
Zahvalnice: 369
Zahvaljeno 161 puta na 141 poruka
|
Meni to lici na agresivni memory mangment radi stednje baterije. Vidi ovde: https://dontkillmyapp.com/oppo
Samo u ovom slucaju ubije app koja nije u pozadini. Mozda zbog mnogo slika i videa. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Deo inventara foruma
|
Нешто сам чачкао, мада ми је телефон на ћирилици. Око батерије да буде максимално активна ... Само отворим 3-4 пута ако га не дирам пола сата не може више да се отвори. Ускоро ми истиче уговор и без обзира што је телефон ко нов батерија капацитета 96%. Само због ове нерешиве будалаштине. Не знам зашто би утицао видео кад годинама постављам огроман број слика и видеа. И какве везе има са тим мој приватни налог који исто страда због овог другог. Нисам добио никаква упозорења од фејсбука да ми је налог претрпан.
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Deo inventara foruma
|
Све сам деинсталирао, обрисао све репове и везе, неколико пута рестартовао телефон, поново инсталирао и све исто.
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Deo inventara foruma
|
Ау како ме ово мучи, сад немам никако решење. Само једном ми дозвољава уђем у налог, имам два и мора рестарт. Покушао сам и ваше савете и савете АИ ништа не вреди. Једина опција директно са странице ал' морам онда за обе да сваки пут куцам телефон и шифру. Још горе што ми то окружење не одговара. Не знам шта да радим. За викенд имам оба дана трке, качим неке видео снимке директно на нет. Покушао преко неког сајта "Мирор..." тако нешто да скинем неку старију верзију ал' не умем да је нађем и инсталирам. Не желим баш матору већ пар верзија назад. Ретко шта може да ме избаци из такта, ал' ово успело. Ови слепци из оппо не пуштају нове верзија андроида и Колора ...
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 450
Zahvaljeno 4.120 puta na 3.832 poruka
|
a da probaš sa kompa?
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Deo inventara foruma
|
Како, кад ми треба видео који ћу директно постављати уживо.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kako optimizovati plugin za Facebook komentare? | hallooo | Web razvoj | 0 | 23.10.2014 13:11 |
| Facebook i Twitter pluginovi | zukov | Web razvoj | 4 | 11.3.2014 23:59 |
| Facebook problem - Incorrect Email | Super Mario | otpaTci | 1 | 6.12.2011 17:23 |
| facebook chat problemi | SolidanCSplayer | Internet tehnologije | 1 | 11.8.2010 19:34 |
| Problemi, problemi i samo problemi | dume | Slobodni softver | 24 | 28.12.2008 15:51 |