![]() |
![]() |
|
|||||||
| Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Član
|
Potrebno mi je novo napajanje pa sam malo nesiguran oko izbora. Nasao sam Chiftecovo ali mi je preskupo
. Minimlani uslovi su:400W + Obavazan 6-pinski molex za dopunsko napajanje grafichke karte. Hvala vam unapred
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
U principu možeš uzeti neko kinesko za 15ak €, ali to sve zavisi od konfiguracije i namene....ali pošto imaš dodatno napajanje za grafičku, preporučujem ti da se "izbaciš" za Chieftec-a ili Antec-a i da budeš miran, i zbog napajanja, i zbog komponenti unutar kućišta
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
|
Znam, stabilno napajanje se konza. Jednostavno misam ima iskustva sa tim, nikad mi nisu crkavala napajanja, a sad imam malo noviju mashinu i trudim se da bude pod konac. Trebalo bi neko napajanje od oko 50 eura, a da ispunjavove uslove
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
ok, I've done some research
Poslednja ispravka: taXicity (6.9.2007 u 2:24) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Član
Član od: 7.12.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 38 puta na 16 poruka
|
Dovoljno je za tu konfiguraciju! Ako budes klokovao taj procesor bolje da juris nesto jace. Mjenjaces mozda i graficku nekad, mislim da ti je bolje da uzmes
LC6550GP V2.0 Green Power nego taj chieftec. Mad_skillz je vec objasnio, stvarno je best buy u toj klasi. Cjena je otprilike ista, i koje god da uzmes neces pogrijesiti. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| napajanje preporuka | tomas | ŠDK - Ostale komponente | 18 | 19.4.2007 12:57 |
| UPS i Napajanje - koja kombinacija moze? | xcom | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 3.3.2007 20:11 |
| Preporuka za napajanje 500W+ "true power" | zokocx | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 16.2.2007 2:24 |
| 7600GS AGP napajanje | NjegovaWisost | Grafika | 12 | 1.2.2007 21:47 |
| Napajanje | vozdovac | Kvarovi | 3 | 20.3.2006 22:27 |