![]() |
![]() |
|
|||||||
| Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
|
E cao,
Ja obozavam da radim s video i audio materijalom.Jedan od omiljenih pprograma mi je Sony Vegas,zanima da li ovde neko ima ovakve afinitete takodje pa da mozemo da razmenimo iskustva. Nikola Novakovic
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Novarac23 na korisnoj poruci: | ||
Ex@dus (18.7.2012) | ||
|
|
#2 |
|
Veteran
Član od: 15.5.2010.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 63 puta na 48 poruka
|
OK odlicno. Da li mozes ti meni da pomognes???
Kupio sam ovaj program i vec mi zadaje muke. Kada napravim neki tekst i kada ga ubacim na kanal, ne mogu vise da ga editujem. Zasto ??? Druga stvar, kako da stavim tekts da bude cirilica, odnosno latinica ako znas ??? Hvala |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Član
|
Citat:
Sto se tice drugog pitanja stvarno nikad nisam imao potrebu da koristim nasu latinicu i cirilicu ali mislim da mozes rucno da ubacis te znake ali to je dosta komplikovan proces
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Novarac23 na korisnoj poruci: | ||
Pucko (7.10.2012) | ||
|
|
#5 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Član
|
http://www.youtube.com/watch?v=LXLLFh6hEfQ to je jedan Intro sto sam radio za neko sneaker society
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
Član od: 15.5.2010.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 63 puta na 48 poruka
|
Da li moze da se ubaci, na video overlay, da kako ide jedan video, drugi ulece u taj i ovaj se zavrsava, kao sto slika moze da uleti kada se ovako stavi... ??
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Sony Vegas Pro | Novarac23 | otpaTci | 1 | 27.5.2012 8:04 |
| Sony Vegas problem | robinhood | Kvarovi | 2 | 28.1.2011 19:14 |
| Snimak iz MiniDV u Sony Vegas pa render u DVD? | Zoranb007 | Video/TV softver | 23 | 11.9.2010 21:47 |
| Zvuk - Sony Vegas Movie Studio 9.0 | Mali Meda | Video/TV softver | 0 | 11.10.2009 22:30 |
| Sony Vegas? | Sallee | Video/TV softver | 2 | 2.4.2007 21:03 |