![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]()
Posto smo ispratili mozda najbolju (ili najuspesniju, kako se uzme) konzolu u istoriji, ja cu izneti ovde igre za PS2 koje smatram da su nezaobilazne za sve one koji imaju PS2 ili igraju preko emulatora:
Od RPG ova u najboljem secanju i kao neverovatne igre ostaju: 1. Final Fantasy X 2. Final Fantasy XII 3. Baldurs Gate: Dark Alliance (najbolji akcioni RPG) Od akcionih avantura: 1. Okami (neverovatno lepa akciona avantura) 3. Ico 4. Shadow of the Colossus 2. God of War Od tuca: 1. Soul Calibur II 2. Tekken 5 To su zanrovi koje sam ja najvise igrao, i po meni njihov krem. Ako neko smatra da je igrao jos neku nezaobilaznu igru neka javi pa da rezimiramo sta je sve najbolje za PS2 (samo ekskluzivni naslovi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
Shadow Hearts II (bolje je kada se odigra i prvi deo ali nije obavezno, treci slobodno zaobidjite u sirokom luku) mozda najbolji JRPG na PS2
Dark Cloud 2 - Fenomenalan akcioni RPG Resident Evil 4 - Zasto igrati crapy port kada moze odlican port ove fenomenalne igre (originalno sa GameCubea) Haunted Grounds - Kada smo vec kod Survival Horora jos jedan senomenalan baziranna bezanju a ne na napucavanju Clock Tower 3 - Ne toliko dobar ali prva dva nivoa su genijalna Fatal Frame 2 - Mozda i najvise Horor od svih survival Horor igara. BLACK - FPS. Nije po svacijem ukusu ali je fenomenalan ako je po vasem. Enthusia Pro Racing - The Real Racing Simulator - 'nuff said Virtua Fighter 4 Evolution/Final Tuned - FENOMENALNA abacina od sege Dragon Quest VIII - bazicni JRPG u najboljem smislu Burnout 3 Takedown - trke i DD ne moze biti bolje od ovoga Poslednja ispravka: Carnex (19.2.2007 u 7:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
|
![]()
Primall,
Ghost Hunter, Soccom II-III on line experiance, Onimusha1i3, WRC1(po video efektima-mirage) Thing T.R.Legend-Mozda ce neko reci da je vadim iz naftalina ali mora se priznati da grafika bolja nego ikada. MYST III DTM R.D.2 grafika nije nesto ali ako igras on line zna da zadrzi.Za sve one koji ne vole trkacke tipa BurnOut i tone suprer super turba?!! Poslednja ispravka: che daboli guz (1.3.2007 u 0:15) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Katamari Damacy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Akcione/Stealth igre
Metal Gear Solid 2 Metal Gear Solid 3 Resident Evil 4 God of War Devil May Cry 1 Devil May Cry 3 Ratchet & Clank: Deadlocked God Hand Zone of the Enders 2 Platforme Jak and Daxter Jak II Jak III Ratchet & Clank Ratchet & Clank: Going Commando Ratchet & Clank: Up Your Arsenal Sly Sly 2 Sly 3 Psychonauts RPG-ovi Shadow Hearts 2 Final Fantasy XII Suikoden III Rogue Galaxy Wild Arms Alter Code F Disgaea Disgaea 2 Dragon Quest VIII Poslednja ispravka: voodoo_ (22.2.2007 u 11:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 28.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Na donju listu bih dodao samo
Baldurs gate Dark Alliance oba dela i Champions of Norrath + exp(Return to arms) rpg oba naslova naravno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ma bravo kraljevi sad ste me podsjetili na stare dane.
-Primal-ko nije igrao ne zna sta je propustio -Fatal Frame II-kao sto rece najstravicnija igra u mom zivotu do sad...Ko nije igrao ne zna sta je propustio... -Ico-ne mogu da vjerujem da si se sjetio ove igre.Ko nije igrao ne zna sta je propustio... Serijal Jack and Dexter-najbolja multiplatforma i ko zna sta sve jos ikada.Ko nije igrao ne zna sta je propustio... -God of War-najinovativnija igra te godine i jedna od najboljih koje sam igrao uopste.Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Serijal Devil May Cry-Jedan od najboljih arkada.Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Socom serijal-Najbolja squad based takticka pucachka igra...Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Onimusha serijal-Sto reci nego Capcom kvalitet.Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Metal Gear Solid serijal-Je li potrebno ista reci za ovu igru?Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Clock Tower III-Sto reci zesca hororchina.Na drugom je mjestu poslije Fatal Frama II.Ko nije igra ne zna sta je propustio... Soul River serijal-Je li potrebno ista reci za igre iz ovog serijala osim Eidos kvalitet i kultna igra.Ko nije igra ne zna sta je propustio... -Baldurs Gate I i II.Volio bih da su pc igrachi mogli ovo da igraju, ali psx verziju.Ko nije igra ne zna sta je propustio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Pisite nazive jos igara da me podsjetite.Presao sam preko 100 igara za psx2.Znaci poslije toliko predjenih igara mozak mi blokira kad treba da neke navedem...Samo vi navodite nazive, a ja cu se prisjecati...
AAAAAA...Zaboravio sam da navedem Tenchu serijal.Tenchu za psx 2 je najbolja igra koju sam ikada igrao... P.S.Meni su 30-40 igara najbolje koje sam igrao...lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
Sta znam ima jos tona hitova kao:
Grand Turismo 4 Twisted Metal Black Killzone (nije bas dobro ispao ali ima dobar dizajn) NFS Hot Pursuit 2 (mnogo bolji od Pc verzije ko je igrao zna na sta mislim) God of War 2 (koji nam stize za koji dan /droll) Kingdom Hearts 1 i 2 (rpg u Diznijevom svetu) Guitar Hero 1 i 2 Wining eleven 11.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Nadam se da pod arkade podrazumevas hack & slash ![]() Malo upozorenje:Igrica je mnogo zaje...na.Uzimajte samo ako imate celicne zivce. Malo ipak treba objasniti. MGS2 je nastavak price o Solid Snake-u sa par....iznenadjenja i prica moze da bude konfuzna u nekim trenucima. MGS3 se mozda nece svideti nekim hardcore fanovima zbog svih novih dodataka(radnja se odvija u dzungli,camuflaze,more da se jede,sam moras da previjas rane itd.) ali ja sam je igrao vise nego originalni MGS i MGS2. Ako vec neko hoce da igra Legacy of Kain igre neka onda uzme oba Soul Reavera,Blood Omen 1(nikako dvojku...) i Defiance. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo nekoliko napomena:
Citat:
Citat:
Godinu - dve posle njihovog izdavanja i ponovnog igranja mnogi su konačno shvatili zašto je to tako. Od tada ih cene mnogo više. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Kad smo vec kod MGS-a jel neko igrao psp verziju MGS : Portable Ops?Zanima me cisto storyline...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesam, nažalost samo jednom. Imaš temu o MGS ovde: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=4754
Pitaj ako te nešto interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
DMC3 SE takodje sadrzi originalni teskocu ako izaberes gold ili tako nesto. Citat:
MGS3 je odlicna igra i pravi je primer dobro ispalog experimentisanja. Stvarno,ko bi igrao MGS igre da su sve iste? Mora da ima malo raznovrsnosti da bi zadrzale igraca. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
Član od: 25.2.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li neko od vas zna za emulator koji pokrece igre za ps2 na pc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.150
Zahvaljeno 4.982 puta na 2.899 poruka
|
![]()
Sad bi trebalo i evropska verzija da izađe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Sa kog je to sajta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dokle ce ljudi IGRE nazivati "igricama"? | TomWaits | O igrama uopšte | 263 | 10.12.2012 21:01 |
Igre za Amigu | kokoko | Stare igre | 8 | 18.11.2006 9:40 |
Život sa kompjuterašem | Marko_L | Cvet kompjutera | 86 | 20.2.2006 1:43 |
mp3 player sa mmc/sd (znam da je bilo, ali...) | xw0lf | ŠDK - Foto i audio/video | 27 | 12.2.2006 22:15 |