![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Posto smo izabrali najbolje igre u svakom od zanrova, organizovacemo i glasanje za najbolju igru medju pobednicima. Glasanje ce trajati do 31. marta
, odnosno 2 nedelje. Svako moze samo jedanput (u jednom postu) dati jedan glas za jednu od ponudjenih igara. S obzirom da je konkurencija veoma jaka, glasajte za igru koja je ostavila najjaci utisak na vas i u istom postu napisite zasto ste glasali bas za tu igru. Mozete glasati za jednu od sledecih igara: * Super Mario Bros (Arkada) * Half-Life (Akciona) * Mafia (Akciona) * Max Payne (Akciona) * Tomb Raider (Arkadna avantura) * Grim Fandango (Avanturisticka) * Heroes of Might & Magic 3 (Strateska) * Vampire The Masquerade: Bloodlines (Role-play) * Mortal Kombat 2 (Tabacina) * Pro Evolution Soccer 2009 (Sportska simulacija) * Need For Speed: Most Wanted (Simulacija voznje) * Freelancer (Ostale simulacije) * Sid Meier's Civilization II (Upravljacka simulacija) * Call of Duty 4: Modern Warfare (Mrezna) * Half-Life: Counter-Strike (Mrezna) * Guild Wars (MMORPG) * World Of Warcraft (MMORPG) * Ogame (Browser) * Travian (Browser) * Tetris (Ostale) |
![]() |
![]() |
#83 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Posto je lista ocigledno sastavljena od igara koje su bile najbolje u svoje vreme, moj glas ide Super Mario Bros-u.
|
![]() |
![]() |
#84 | ||||
Starosedelac
|
![]()
Jeste tezak izbor, ali nema konkurencije, Grim Fandango je najbolja igra ikada napravljena. Poslednji krik jedne fantasticne ere u istoriji video igara, kada LucasArt$ nije znao da napravi losu igru. Savrseno pogodjeni atmosfera, prica, likovi, dijalozi, humor, soundtrack, voice acting, zagonetke i sve ono sto cini neku igru velikom. Pomalo je tuzno sto i nakon deset godina nije izasla igra koja moze da se meri sa GF-om u bilo kom aspektu osim tehnikalija.
Ako bih morao da biram u kojem gradu bih zeleo da provedem ostatak zivota, izabrao bih Rubacavu. ![]()
Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Moj glas ide Bloodlinesu.
Možda nema najbolju priču, dijaloge, atmosferu, ali je definitivno igra koja me je najviše uvukla u svoj svet, a samim tim ostavila najjači utisak na mene (nedelju dana posle završetka nisam igrao ništa drugo jer nisam mogao da se koncentrišem na priču). |
![]() |
![]() |
#86 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa s obzirom da veci deo naslova sa ove liste nisam igrao glas daje mNFS:Most Wantedu.To je po meni bio vrhunac celog NFS serijala,koji sada ali polako sigurno tone.
Jurnjava sa policajcima po meni je i vishe nego zabavna i josh kada krene njihov glavni baja da te juri.A da i glavna cica je solidna. ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
|
![]()
Max Payne
|
![]() |
![]() |
#88 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]()
+1 za Max Payne.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
Super Mario Bros
|
![]() |
![]() |
#90 |
Veteran
|
![]()
mafia
|
![]() |
![]() |
#91 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
Dugo sam razmisljao i odlucio sam da to bude Half Life
-uvedena potpuno nova nadgradiva prica(sa odlicnim nastavcima) - nastavak na pricu sa novim endzinom (hl2) -svojevremno revolucionarni AI -iz ovog endzina je nastao CS, najpopularnija MP igra kao i veliki broj raznik popularnih modova koji okupljaju milione igraca sirom sveta. Ni jedna igra to nije postigla. Sada eto imamo WoW ali ono sto me je razocaralo (bez obzira sto nisam fan) je da na listi nema warcrafta i starcrafta (koji imaju bogatu istoriju) i tu bih jos ukljucio Age of Empires i Read Alert Ali zato je bitno da je u simulacijama voznje ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Vampire: The Masqerade Bloodlines.
Zasto? Najbolja igra ikad, definitivno. Igra ima pricu, likove i dijaloge kao malo koja druga, po mom misljenju nijedna. Najbolja verzija vampirskog sveta u celokupnoj fikciji. Prica je posebna stvar, odlicna, napeta, mracna, misticna bas kao sto vampirima i treba, a tek kraj (ima dobra rasprava na temi o igri), likovi su odradjeni perfektno, mozda sve ukupno najbolji zbir NPC-ova u bilo kojij igri. A da i napomenem da je igra zaraznija od pticijeg gripa. Zvuk i glasovna gluma su fenomenalni, muzicka podloga jedna od boljih. Grafika koja je bila najbolja kad je igra izasla (druga najbolja kad je izasao HL 2), sa najboljim facijalnim animacijama u bilo kojoj igri. Borba uopste nije losa, kao sto neki kazu, vec cak i realisticna, vatreno oruzje je tesko koristiti ako ste n00b u stvarnosti, zasto ne i u igri, odlino prikazane vampirske Discipline. Mana je bila bagovitost, koje sad nema, i koja mi nije preterano smetala. I da igra je dosta kratka i pred kraj postaje malcice laka, ali to sigurno nije velika mana. Ovo je jedna od igra zbog koje ih smatram umetnoscu. Ja sam rekao svoje, i nimalo se ne nadam da ce RPG igra da pobedi pored decurilije sa PES-om, Most Wantedom i Kanterom i WoW narkomana ![]() Salim se naravno, mislim da je svaka od navedenih igara zasluzila da pobedi i donela mnogim ljudima dosta zabave i uzivanja, ali moze biti samo JEDAN. P.S. Ako bih mogao i drugo mesto rekao bi Heroje 3, treci bi bio Max. Poslednja ispravka: Equilibrium (15.3.2009 u 21:09) |
![]() |
![]() |
#93 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Heroes of Might & Magic 3
Zašto? Jedina koju trenutno od ponuđenih imam instaliranu i dalje. I nemam nameru da je brišem... nikad! ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
C64 Legend
|
![]()
Civilisation II
Jako blizu su mi bili Super Mario Bros i Tomb Radier i Tetris. Iako obozavam Freelancer-a, ipak nije toliko dobar. |
![]() |
![]() |
#95 |
Član
|
![]()
Tomb Raider!
|
![]() |
![]() |
#96 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Tesko mi je da se odlucim iz medju Half Life 1 i COD 4,half life je zasluzan za mnoge lijepe
![]() ![]() ali da kazem da sam odusevljen sa igrom Tomb Raider,ono izdanje iz 96-te je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
Član od: 28.2.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Moj glas ide za:
Vampire The Masquerade: Bloodlines Šteta što u ovaj krug nisu prošli Planescape: Torment ili Baldurs Gate 2, mislim da bi RPG zajednica imala veći broj glasova (pošto mi ovo više liči na Ultimate Fight žanrova). |
![]() |
![]() |
#98 |
Basterd...
|
![]()
Heroes of Might & Magic 3, jer, kao sto kaze Sun Tzu, ta igra uvek nekako nadje put do mog kompa. Opet...i opet...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Vidim, broj glasova raste neumoljivom brzinom. Elem, kao što niko nije ni sumnjao, moj glas ide Bloodlines-u. Fenomenalna igra, a plus BG2 nije pprošao u užu konkurenciju, tako da sam prisiljen da mu dam glas. Nije da mi nešto teško pada.
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
|
![]()
Dajem glas za VTM: Bloodlines.
Najbolji RPG ikada. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ultimate Fight igara - komentari | Patton | O igrama uopšte | 129 | 19.3.2009 23:43 |