|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
9.10.2007, 20:29 | #1 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 24 poruka
|
Moj program - RunAsGUI
Ako zelite, mozete da vidite program koji sam napravio za svoje potrebei i koji predstavlja graficku zamenu (i ubrzanje) za Run As... funkciju Windows XP-a
koja omogucava da pokrenemo odredjeni program pod drugacijim nalogom od onog pod kojim smo trenutno ulogovani na masinu (program sudo koji se koristi u nekim GNU/Linux distribucijama ima slicnu funkciju). Zahteva Windows XP(Vista?) i .NET 2.0 (mada bih voleo da znam da li radi pod nizom verzijom, sto sumnjam jer sam koristio Visual c# 2005 express). Ovo je program specijalne namene i ako na racunaru nemate barem dva naloga sa razlicitim privilegijama, nemate ni potrebu za istim. Molim vas da pre pokretanja programa procitate readme.txt gde je sve lepo (mada sa greskama u pravopisu ) objasnjeno. Nadam se da ce nekome i koristiti i ako zelite prijavite mi greske (za koje ne sumnjam da ih ima u izobilju). |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program za snimanje videa u igri | bakalakadaka | Video/TV softver | 16 | 22.2.2013 19:38 |
koji faks program za ISDN liniju | Branislav Gavric | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 25.9.2008 19:43 |
Ne instalirati!!! Program nCleaner | ForceWare | Aplikativni softver | 11 | 29.8.2007 10:36 |
Program za video klub! | rogi23 | Aplikativni softver | 2 | 4.7.2007 20:53 |