![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
U svim zemljama a narocito u Srbiji kod izbora grafickih kartica, cena igra presudnu ulogu. Nvidija serijom NV6xxx i odnosom cena/kvalitet logican je izbor za vecinu korisnika. Tu realnost ocigledno neki sa foruma ne mogu da podnesu i ulaze u bespredmetne rasprave. Pre godinu dana nije se moglo disati na forumima od ATI-jevaca i to sa razlogom jel su imali 9600PRO/XT 9800PRO/XT naspram NV FX serije koja je totalno promasila koncepciju. Zato je mod Sasa potpuno u pravu kad preporucuje neku 6200/6600/6600GT karticu jer ATI nema u tom cenovnom rangu odgovor a narocito kada su AGP graficke kartice u pitanju. A za prosecnog korisnika i njegov budzet 100-150e upravo se ove kartice uklapaju sa svojim performansama. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
Kada bi Sasa imao para, vozio bi Intel, to je sigurno.
Ali se trudim da budem objektivan i zato AMD uvek izlazi kao pobednik, realno je bolja kupovina. Da li je i realno bolji, nisam siguran, kazem, da imam para kupovao bih Intel ![]() Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
Joj bre ljudi vidim ja da se vecina zalepi za ATI i nVidiu kao i AMD i Intel i ne popusta... Kao da su to bogovi... Jedni obozavaju boga ATI a drugi boga nVidiu... To je malo glupo. Ja sam korisnik I ATIa i nVidie i kazem da razlika medju njima varira od kartice do kartice, i ne moze niko reci u globalu ko je bolji jer to verovatno ni bog ne moze da zna...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|