![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.5.2008.
Zahvalnice: 966
Zahvaljeno 767 puta na 462 poruka
|
IMAM:
Procesor - Pentium 4 3Ghz Maticna - GIGABYTE 848P P4 Titan Memorija - 2GB DDR Graficka - Ge Force 7900gs 512 MB DDR3 agp Napajanje - Chieftec, 300w PROBLEM: "Seckanje" igrica - od NFS Pro Street (cak i na low grafici), Test Drive Unlimited,(u stilu: radi 10 minuta ultra glatko, 10 minuta secka pa nekad i reze, pa ponovo ultra glatko) ![]() do COD 2 i banalnog GTA San Andreasa, u stilu, radi 15 minuta ultra glatko, 2 minuta reze. Par puta se desilo 'brljanje' tekstura. Inace kompjuter kao sistem je izuzetno stabilan - muzika,filmovi, internet,programi - sve super. Problem je nastao kada sam kupio doticnu graficku u januaru, inace konfiguracija je stara 3 godine. Da li je napajanje problem??? Molim za pomoc> Marko R.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
Pa moguce je da se zbog starosti napajanja kad bude pod opterecenjem odredjeno vreme vise ne daje stabilne napone pod opterecenjem a i 7900GS nije bas zanemarljiv potosac...Znam da bi tebi mozda i tih 360w vrsilo posao ali posto ni ta napajanja nisu ultra jeftina ja bih uzeo bar 400w ako bar oces Chieftec...Mala je razlika u ceni...Ima da se nadje za oko 40e
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
Marko Radonjic (10.5.2008) | ||
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
|
Hvala na savetu. Poslusacu, i nadam se da ce dati rezultate.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
Kad je dugo vremena neka grafička bila ubodena na ploču nikako nije dobro da se mijenja pogotovu ako je nova grafička mnogo brža od stare.AGP te svejedno ograničava i nedozvoljava ti da iskoristiš sav potencijal svoje grafičke.Tako da je besmisleno davati masu para za jaku grafičku za AGP slot.Probaj da smanjiš brzinu AGP-a na 4x mozda to riješi problem.Mozda zvuči glupo ali vrijedi probati!!!
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Član
|
Citat:
![]() Da li se desava isto i sa drugim drajverima? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
|
Lepo sam resio problem...
Ocistio sam kuler na procesoru, zamenio pastu, kupio jace napajanje ( komp mi trosi skoro KW kao 2 slabija racunara), i problema nema... Koliko moze ova masina da izgura graficku, izgurala je... Nadam se da ce ovo posluziti nekome... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|