![]() |
![]() |
|
|||||||
| Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Deo inventara foruma
|
Prvi deo postoji cak i u verziji za Win95, ali ni on nije abandonware.
Bas cudno za igru staru 13 godina. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Član
|
Neko rece da je dvojika teska!? Super izgleda, sve je ok, ali ja sam kampanju sa rajhom od Spanije (prva kampanja) presao veooooma lako. Saveznicke naravno nisam igrao.
Kao sto moj nick govori, zaljubljen sam u ovu igru. Fantasticna je (prvenstveno mislim na prvi deo). Najludja stvar je to sto ni dan danas jos uvek nisam uspeo da zavrsim prvi deo Fantasy General je cool igra i ima neki svoj smek, dok ostale nisam igrao. Mozda bih voleo da probam Pacific General, ali...mislim da ni jedna nema pricu, tezinu i orginalnost prvog dela. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
|
Probaj da odigraš onu drugu kampanju sa Nemcima. Veoma je teška, mada je meni prijala.
U dvojci me nervira što su nestale defanzivne misije. Umesto da imaš za cilj da zadržiš neki grad do isteka poteza, sve misije su napravljene da vodiš kontraofanzivu, što ubija osećaj. O monotonosti da ne govorim. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.684
Zahvaljeno 11.409 puta na 7.269 poruka
|
Citat:
![]() Uvek je lakse braniti se i cekati da protivnik napadne, nego napadati i jurisati pre nego sto prodje turn limit ![]() Back in the days sam igrao sa kumom misiju nemackog napada na Poljsku.On uzeo Nemce ja Poljake.Tri puta smo igrali istu misiju i sva tri puta sam uspeo da se odbranim do isteka turn limita Iako svi znamo koji je odnos snaga bio na bojistu...PS Ne govorim ja ovo zato sto mislim da sam neki prepametan strateg, nego samo da naznacim da je lakse braniti se nego napadati
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Član
|
Citat:
Naravno da je lakse tako. U toj misiji uzmes i zacementiras jedan grad koji je najvise udaljen na mapi, a u ostale ostaviti samo po neku bezveznu jedinicu zarad ubijanja vremena/turnova. Nema sanse da napadac dobije. Dovoljno je nagomilati vojsku nekoliko polja oko grada, postaviti iza artiljeriju i bingo. To je to. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Veteran
|
Da, ali je čista glupost ona misija sa iskrcavanjem u Normandiji. Umesto da čuvaš obalu, dobijaš misiju gde su se Saveznici već iskrcali i zauzeli sve gradove a na tebi je da ih povratiš. Teško mi je da to zamislim kao "D-day".
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Član
Član od: 2.2.2007.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Moze li neko da mi prosledi fajl za jezik iz foldera language\current za panzer general 3d ali za nastavak na istocnom frontu. Imam nemacku verziju pa ne znam kako se zove ovaj nastavak valjda nesto earth.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Deo inventara foruma
|
Zove se Scorched Earth. Fajl je 101kb, pa ne mogu da ti postavim ovde zbog ogranicenja od 100kb na forumu. Daj mi mail pa cu ti poslati.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Član
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 40 puta na 31 poruka
|
Imam sva tri dela Panzer Generala ali sam svoje vremeno odigrao dvojku i Scorched Earth koji me je oduševio. E to su bile strategije...
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Starosedelac
|
Nabavio sam verziju koja lijepo radi na Xp-u. Problem je to što radi u nekom jako sitnom windowed modu, pa me zanima ima li načina da se to riješi. Ovako jedva vidim jedinice. Ako upalim run in 640 X 480 screen resolution, igra krešuje. Ima li lijeka?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Deo inventara foruma
|
Gde si je nasao ako nije tajna?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Starosedelac
|
Zna li iko kako da saznam uslove za major victories? Odigrao sam prve dvije misije u kampanji, ali oba puta sam postigao samo minor victory. Kako da saznam koji su uslovi potrebni za major? Pretraživao sam po netu, ali nisam uspio da nađem.
Btw, opet razočaranje - igra puca na trećem nivou, tačnije, poslijer prvog poteza saveznika proglašava njihovu pobjedu, nisam još uvijek našao lijek. Poslednja ispravka: Corwin (6.6.2009 u 18:21) |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
Beshe jedna od omiljenih igara sa Sega Saturn konzole
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Član
Član od: 18.8.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Koliko se secam u Panzer General 2 nema minor i mayor victory,nego Brilliant victory,Victory i Tactical victory i zavisi od broja poteza koje povuces,naravno sto manje to bolje.
A cudi me da niko nije spomenuo Peoples General,koji je potpuno isti kao i Panzer General 2 samo sa dosta boljom grafikom i radnja se desava negde u bliskoj buducnosti gde Kina osvaja svet sa najnovijim naoruzanjem... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Starosedelac
|
Zna li neko kako da u PG 2 isključim vremenske uslove kao faktor?
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 188 puta na 90 poruka
|
Alt+W
![]() Inače probajte ovo: Military History Commander Europe at war http://www.gamespot.com/pc/strategy/...war/index.html Nedelju dana se nisam skidao sa kompa... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Novi član
Član od: 10.7.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 21 puta na 10 poruka
|
Povratak čiče!!!
ponovo rođen Panzer general... da vide klinci na šta smo se mi matorci izluđivali!!! free download! http://rudankort.spb.ru/pgforever/ |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 349
Zahvaljeno 437 puta na 306 poruka
|
Igrajuci Panzer Corps 2 dodjoh i do Panzer General 2. Nekako sam je propustio kad je izasla, pretpostavljam zato sto sam u to vreme nabavljao igre od poznanika, a niko je nije igrao.
GOG verzija radi odlicno i malo sam zapostavio PC2 dok ovo ne predjem. Kad sam izguglao koje su igre bile te godine kad je izasla, video sam da bih je sada visoko kotirao da me ko pita. I OST se vrti ovih dana, jer iskljucim muziku u igrama. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Malik Tintilinic na korisnoj poruci: | ||
PopMilo (4.4.2026) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| KVIZ (IRC game that tests your general knowledge) | oluja | Zanimljive Web lokacije | 6 | 9.5.2006 22:29 |