![]() |
![]() |
|
|||||||
| Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
|
UVOD:
U pitanju je tablet meni skroz nepoznate marke Jyntab. tablet je lepo upakovan tako da je bez problema preživeo dug put do predzadnjeg korisnika, ide drugoj osobi. Zbog pokazanog interesovanja u drugoj temi ukratko ću kroz karakteristike i fotografije prestaviti ovaj tablet koji je izuzetno jeftin. PAKOVANJE: - Tablet - Kutija - Punjač - USB kabl na mini USB - Skromno uputstvo KARAKTERISTIKE: U njemu kuca srce dual core A33 sa 512MB radne i 8GB interne memorije. Poseduje i slot za micro SD karticu. Takođe je tu mini USB i ulaz za slušalice. Operativni sistem je android 4.4.2. Ekran je 1024 x 600 vrlo prosečnog izgleda. Zvuk me je pomalo iznenadio. Da li sam ja nešto umislio ali tzv. ovako nizak cenovni rang mi deluje baš dobro. Ima neku dubinu u sebi, baš sam se prilično iznenadio u vezi zvuka. Nije to sad nešto posebno ali nekako mi deluje dosta pristojno. Poseduje dve kamere naravno prednja i zadnja. Ne zna se koja je gora. Mislim da je Siemens pre 15 godina na svojim modelima imao bolju kameru. Tablet je izrađen od sjajne plastike prijatnog dodira i izgleda. Baš i ne ostaju mnogo tragovi na poleđini dok ekran kao i svaki drugi, krpa je zakon. FOTOGRAFIJE: Poslednja ispravka: todos (5.1.2016 u 0:39) Razlog: greška u količini radne memorije i procesora |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
Lex987 (4.1.2016) | ||
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Tablet ima wifi konekciju ali ne može na internet | star-duster | Prenosni računari | 0 | 24.12.2013 23:17 |
| Tablet kao sveska | Stefan1090_ | Tableti i e-readeri | 21 | 26.9.2013 21:20 |
| Tablet MID 7 nema zvuk | zoki358 | Tableti i e-readeri | 0 | 16.1.2013 20:52 |
| tablet kupovina | acakobac | ŠDK - Tableti i e-readeri | 8 | 18.7.2012 23:48 |
| Graphic Tablet (digitizing tablet, graphics pad, drawing tablet) | Alx_WStrooleh | Foto i audio/video | 8 | 2.9.2010 23:22 |