![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.7.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Poz svima.
Treba pomoć oko jedne jako komplikovane stvari. Naime, kako u školi u koju idem nema niko bolji u ovome IT svetu odlučio sam da nastavniku geografije ponudim da uradim Milioner sa pitanjima iz geografije(tu bi bila pitanja u vezi sve 4. godine školovanja- pošto sam ja završna godina). Nastavnik je naravno pristao i kako imam sada 4 zaključno iz geografije rekao mi je da će mi zaključiti 5 bez obzira na ocene u dnevniku. To bi trebalo da bude gotovo do utorka 13.03. ove godine ![]() I ja sam počeo da tražim neki kviz na kome se mogu editovati pitanja. Prvo su to bili veliki kvizovi tipa KEYops Milioner ali svi su imali kompjliranu bazu pitanja i bilo je nemoguće da se menjaju pitanja. Kasnije sam pokušao da skinem neki swf (FLASH) ali i to nisam ništa uspio. Dakle posle svega bih želio da mi neko objasni i da neki kviz kao Milioner (ili ako je neko pravio lično) na kome se mogu editovati pitanja. Dakle treba da mogu da ih editujem i da mogu da brišem ako ima viška HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Mogu li moderatori da premeste temu u neki drugi dio foruma koji je jako posećen.
Žuzi mi se HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
A nije ti palo na pamet da ga napraviš od nule, nije to teško, pogotovo kad si najveći IT stručnjak u školi. Mislim, već imaš bazu pitanja, to je najveći problem a ti si ga rešio. Oko milionera samog programiranja ima jako malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
A meni se čini da takva jedna operacija nije ni dozvoljena na "milionerima" koje ja znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
|
![]()
Iskreno,
programiranje me nije nikada zanimalo ![]() Tako da od pravljenja novoga nema ništa. Konkretno me zanima WEB dizajn i sve vezano za digitalnu obradu slika. Ako je neko dobar programer da mi se javi ovde da mu pošaljem MSN adresu n PVT pa da se dogovorimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Izvini,
ali ovo nije nikakav maturski to prvo, a drugo ako ti je cilj da imaš puno postova pronađi neku temu na forumu pa spamuj kliko ti volja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izvini ti, ali ako si mislio da ce ovde neko da ti radi domace zadatke, onda...
![]() ![]() Dakle, sto si obecavao profesoru nesto sto nemas pojma da uradis? I jos ocekujes da ti to neko sad sklepa za 2 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Na elitesecurity-ju čak postoji stavka u pravilniku koja zabranjuje ovakve stvari tipa da neko nekome radi kompletne domaće zadatke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Rešeno naravno !!!
![]() Brišite temu |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Spisak pogođenih pitanja - Muzički kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 5 | 4.4.2008 21:06 |
SAMSUNG E250 -Pitanja, saveti .... | romalion | Aparati i oprema | 0 | 29.2.2008 18:48 |
Mala pitanja koja srecu kvare :) | Beagle | Slobodni softver | 3 | 12.12.2007 2:43 |
Nekoliko pitanja u vezi RAM-a | Isko | Šta da kupim? | 10 | 27.11.2007 21:02 |
Spisak pogođenih pitanja - Filmski kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 2 | 30.10.2007 20:36 |