![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Situacija je sledeca:
Kupio sa TP-Link WR642G Wireless Router, i povezao ga sa Telekomovim MT 822 ruterom. Imam 2 laptopa koja zelim da povezem preko wireless-a i jedan desk koji ce ici preko UTP kabla. Problem: Oba laptopa vide wireless signal, medjutim nema izlaza na net, ni sa jednog (Acer 7520G i Toshiba A210-16f). Na oba laptopa je Windwos Vista, i u network connections sve prikazuje da radi, odnosno signal postoji i jak je, medjutim po namestanju rutera kaze mi da je configuration successfull, i da ce ruter da se konektuje na net, ali neta nema... Kada sam uradio diagnose connection,rekao mi je "Cannot communicate with DNS server". Restartovao i kompove i rutere ali opet nista. Pri konfiguraciji sam izabrao PPPoE i always connected, ne koristim nikakvu enkripciju, ugsio i firewall ali opet ne radi. Ima li ko ideju? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless Pomoc | Mr.Eco | Slobodni softver | 12 | 20.11.2007 0:23 |
HDD Problem! Veeeeliki dosadni frustrirajuci problem!!! | paretimpar | Nosači podataka | 6 | 18.6.2007 1:42 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
Wireless net problem? | Veljko the King | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 16:12 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |