![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 6.1.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Treba da krenem u nabavku laptopa,pa ako moze pomoc mala
![]() suma: oko 45.000 max ekran: 15.6" CPU: Intel mi nekako daje vise poverenja Svrha: Multimedia,office,net i ponekad igra ali ne presudno vazno Znacajan: Kvalitet izrade i tastatura GARANCIJA: ne manja od 2 godine Dakle, kakvi su utisci o gore navedenim modelima (Acer sa svojom turbo-sega-mega grafikom se mozda previse greje? )? Ima li neko bolje resenje i predlog? Hvala unapred |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Novi član
|
Ovaj HP G62-b30SM mi se cini kao veoma povoljna kupovina jer mu je cena 39.000din a sad je i garancija 2 godine..
Ima li neko iskustva s njim? Ili neki predlog za alternativu? Dell? Koji? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 106 puta na 92 poruka
|
Verovatno mislis na ovohttp://www.laptopcentar.co.rs/produc...b30SM-07201012
Konfiguracija je za te pare itekako dobra, e sad sto se tice kvaliteta izrade i tastature... ![]() EDIT: Uh nisam video ovu ponudu:-) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Novi član
|
Acer je ipak za vece gejmere a nekako me i strah da se od te brzine grafika ne "razleti"
![]() Mislim da sam odlucio bas taj hp G62-b30SM.. U comtrade-u je 38.999,00 Din |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Član
Član od: 14.1.2008.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Citat:
http://www.list.rs/artikal.php?id=NOT01974&cat_flag=1 Sta mislite izmedju ova dva? Dal se isplati uzeti ovaj drugi ako je prvenstveno surfovanje na netu, filmovi i jace igirce? I sta mislite o eMachines |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|