![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 | |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 114 puta na 56 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da nije "Dark Seed"? Nisam (još) igrao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Banned
|
![]()
nije "Dark Seed"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Mr. Spatula
|
![]()
Hm, ne znam sta bi moglo biti. Da nie neki deo Deleware St.John-a? [cisto sumnjam, ali ajde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
|
![]()
zoran je bio jako, jako blizu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Onda je "Dark Seed 2".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
|
![]()
PRAVILA
Odgovor mora da bude precizan i kompletan (ako igra ima vise delova). ;] hehe.. shalu na stranu, svaka chast, brzo si ga razotkrio Ime: Dark Seed II Razvojni tim/Izdavac: Destiny Media Technologies/Cyberdreams Godina: 1995 Pogled/Izvodenje: 2D, 2,5D, TP/P&C Tema: misterija, horor, nadrealizam, triler Tip grafike: realizam, art, FMV Oficijelni sajt: Nema Opis: http://www.adventureclassicgaming.co...te/reviews/30/ UHS link: Nema Protiv: detektivski deo igre mi je generalno bolje odradjen od "vanzemaljskog" (postoje dva sveta u igri), i secam se dosadnog lavirinta u jednom delu igre Za: dobra triler atmosfera, Giger-ov rad na grafici (Alien, Batman Forever) Poslednja ispravka: Shlaymara (8.11.2007 u 0:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Starosedelac
|
![]()
Broken Sword.
edit: Verujem da je ipak skinuo screenshot sa neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Banned
|
![]()
ne vredi, trebalo je dzordza da sakrijes iza kipa skroz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Starosedelac
|
![]()
Ah, da. Broken Sword: Shadow of the Templars.
edit: Mada se podrazumeva da sam mislio na keca, cim nema brojke iza imena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Ime: Broken Sword: The Shadow of the Templars (Evropa)/Circle of Blood (USA) Razvojni tim/Izdavač: Revolution Software/Virgin Interactive Godina: 1996. Pogled/Izvođenje: 2D, TP/P&C Tema: mistika, kriminalistička priča Tip grafike: cartoon Oficijelni sajt: http://www.revolution.co.uk/_display.php?id=14 Radnja: Džordž Stobart je (simpatični?) mladi Amerikanac u Parizu (koji je, za razliku od Džina Kelija, u Grad svetlosti došao samo kao turista). Sedi on tako jednog lepog jesenjeg dana u nekom od kafea, kad izvesni manijak prerušen u klovna uleti u bistro i podmetne eksploziv koji desetak sekundi kasnije raznese sve okolo. Džordž je (nažalost - rekli bi zlobnici) preživeo eksploziju, ali je nastradao postariji gospodin Plantar, za koga se ispostavlja da je imao zakazan sastanak sa (lepom? i duhovitom?) novinarkom Nikol Kolar koja je istraživala napadno slične nerazjašnjene slučajeve ubistava starijih imućnih ljudi, kojima je zajedničko i to da je ubica bio maskiran u klovna. Džordž je odjednom silno zaintrigiran, rešen da batali planirano putovanje po Evropi (?), doaka ubici i raskrinka pozadinu cele fertutme. Opis: ovde (ogroman link) UHS link: http://www.uhs-hints.com/uhsweb/circle.php Za: priča, zagonetke, interfejs, dužina Protiv: očajna gluma ("voicing"), antiklimaktični kraj Napomena: Ironični ton mog opisa ovog dela posledica je lične (neosnovane? i neobjašnjive?) nenaklonosti prema ovoj igri. Jeste da je vrlo dobro tehnički urađena, jeste da ima odličnu priču i zanimljive likove, (ovo nabrojano dovde stalno ponavljaju u kritikama i recenzijama ove avanture), ali meni nekako nije "legla" (glasovne "bravure" njenih junaka me odbile, šta li?), pa ne mogu da je hvalim/preporučim od sveg srca. Ako vam je za utehu, ponavljam da je 99,99% ljudi koji su je igrali (ili samo za nju čuli?) - kuje u zvezde. Obavezno probajte BS 1. Tema na SK Forumu: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=4665 Poslednja ispravka: Shlaymara (4.12.2008 u 23:16) Razlog: Dodavanje slika na Zoranov zahtev |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam šta je: poznao sam glavnog junaka po rukama. Spremam se da igram tu sjajnu igru.
Neka neko drugi dobije šansu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Starosedelac
|
![]()
Zanimljivo, i ja isto. Upravo sam je i postavio da cujem nesto vise o njoj od forumskih strucnjaka za avanture.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Banned
|
![]()
ako je sudeci po rukama onda je glavni lik meshavina nindza kornjacha shreka i bena iz full throttla, i sve to u svemiru.. znachi ne znam koja je igra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 182
Zahvaljeno 77 puta na 50 poruka
|
![]()
Pored svega gore navedenog, dodala bih jos i Hulka, ni ja nemam ideju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Starosedelac
|
![]()
Hajde dobro da neko moje pitanje izdrzi malo duze.
Hint: Izdata je '97. Point&Click izvodjenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |