![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5701 |
Član
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 95 puta na 46 poruka
|
![]()
Није само ова тема у питању, ја на њој нисам раније ни учествовао али сам пратио, као и многе друге на овом подфоруму.
Изигравање чега? Зато што си ти репер исправности овде? Ове ствари сам написао зато што сам одавно примјетио да друге каналишеш по свом резону, укључујући и оне који су на овом форуму дуже од тебе. @Caine: Ликови са OCD тенденцијама, поготово када се баве стварима око којих су пасионирани, имају потребу да све уклопе у свој систем смислености па неријетко и друге наводе на то. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5702 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Čovek voli da, onako stručno, pallamudi.
![]() ![]() Drago mi je što si postavio nešto, ja recimo nisam aktivno učestvovao, ali sam pratio temu. Ima gomila zanimljivog sadržaja na forumu, ovo je jedan deo sigurno. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku mentolbrebombona na korisnoj poruci: | ||
Grond (19.10.2016), Shumsko_drvece (19.10.2016) |
![]() |
#5703 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 192
Zahvaljeno 523 puta na 333 poruka
|
![]()
nemo' se svađate, uši ću vam iščupam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5704 |
Član
Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 117 puta na 70 poruka
|
![]()
Oho, zivnula tema.. Ekstra..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5705 |
Član
|
![]()
Пошто је игра објелодањена већ преко реда, нема смисла да се задржава тема.
Ime: Aconcagua Razvojni tim/izdavač: Wacwac!/Sony Computer Entertainment Godina: 2000 Platforma: PlayStation 1 Pogled/Izvođenje: 3D, треће лице Tema: Алтернативна политичка реалност, завјера, теороризам Grafika: Реализам Oficijelni sajt: Нема Opis: http://www.hardcoregaming101.net/aco.../aconcagua.htm UHS link: Нема Za: Прича, више ликова, атмосфера, риједак жанр јапанске авантуре, а да није визуелна новела Protiv: Није никада изашла ван Јапана, упркос плановима ![]() ![]() ![]() Још само да се нађе неко да хакује ISO и убаци већ постојећи превод. Капирам да овај пут може било ко да постави неку нову авантуру за погађање. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5706 |
Starosedelac
|
![]()
Moje dve pare na "Google" temu:
Nemam nista posebno protiv postavljanja slike koja se moze pronaci preko Googla, jer je cilj da, ako vec obitavamo na istom podforumu razvijemo i poverenje medju sobom jel da, te funkcionisemo kao familija. Posto ovaj deo foruma vec duze vise lici na povrsinu Marsa nego na porodicnu atmosferu, nije ni bitno. Medjutim, da dodam i ovo: posto sam u sustini vrlo slavoljubiv ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (22.10.2016 u 18:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5707 |
Član
|
![]()
Вјеровао или не, пало ми је на памет то за image crawlere прије него што сам ставио слику, па сам погледао правила на теми и није стајало упутство да слика мора бити лично извађена.
Потом, мало би било незгодно да се мора инсталирати игра за сваку слику, да би се узела, осим ако не радите неку врсту манипулације са програмима на сликама да их Google не би могао наћи? Имате неки савјет? Већина играча авантура су надпросјечно интелигентни људи па ми је било логично да постоји то поштење овде. Наравно, ако нико не зна одговор дан-два након другог поста са више од једне слике, две-три рецимо, онда пишем која је игра. Спрем'те се, спрем'те да вам јопет збомбам неки тешки авантуристички опскуритет. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5708 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
2. Postoji gomila avanturistickih sajtova sa kojih Google ne prepoznaje bas svaku sliku. Na primer, ovaj. 3. Edituj sliku u nekom programu, smanji je, docrtaj nesto, ubaci golu Pamelu Anderson preko glavnog lik... ovaj,... mislim, Lejdi Gagu ili koga vec (vidi se da me pregazilo vreme). Mozda usput i malo razmrdas musterije. 4. Tajna oruzja ne otkrivam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5709 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5710 |
Starosedelac
|
![]()
Zapravo, nije. Na stranu to sto se Dagoth_Ur nije logovao na forum par meseci, pravila kazu:
"4. Igrač koji je dao tačan odgovor postavlja sledeće pitanje, ali tek pošto dobije verifikaciju od postavljača pitanja. 5. Ako se taj igrač ne pojavi sa pitanjem za 12 sati, novo pitanje postavlja najbrži dobrovoljac." Priznaces da smo, cekajuci na ̶G̶o̶d̶o̶a̶ Dagotha vise od godinu ipo dana u najmanju ruku ispostovali 12-o casovni rok ![]() A pre nego sto kazes da NIJE NI MOJ red ![]() Iako pravila izricito ne govore o specificnoj situaciji kada razmazeni, egom-pogodjeni postavljac ne dobije odgovor ![]() Posto sam skoro putovao brzim vozom od Beograda do Minhena, preko Austrije, (ovo "brzi" sto se tice dela od Beograda do Budimpeste uzmite sa rezervom, ali ako date 800 kinti kondukteru u kuset kolima u nocnoj voznji, pa jos i neko "unuche", te se osigurate da ne pusta druge osobe u vas kupe, pogotovu pijane i polunage Cehe na proputovanju kroz Balkan, put do Madjarske ce proci dok kazete Hódmezővásárhely). Od Budimpeste do Minhena vas cekaju austrijska zelena polja, livade i planine, poput ove na slici. (voz je, iz prakticnih razloga, prikazan samo sa prednjom i zadnjom lokomotivom kako bi stao na sliku, a planine prikazane kao crno-braon radi dramaticnog efekta). p.s. kada se pogodi ova slika otkricu vam tajnu zasto je ova tema zamrla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5711 |
Član
Član od: 16.12.2010.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 12 puta na 9 poruka
|
![]()
...evo i mene...propustih li nesto?
![]() Ok, malo sam zeznuo stvar ocigledno...izvinjavam se prisutnima (i onima koji nisu) sto sam malo duze odsustvovao! ...zaboravio sam, eto ![]() p.s Da nije "The Dig" u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5712 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5713 |
Član
|
![]()
Једино што ми пада на памет је "Universe" али не вјерујем да је та авантурица у питању.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5714 |
Član
|
![]()
Пошто је Дијего очигледно шехидио (да није можда Beneath the Steel Sky?), ја ћу да метнем нешто ново, а он би мога' да нам открије која је његова игра била.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5715 |
Starosedelac
|
![]()
tooo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5716 |
Starosedelac
|
![]()
Sssstaaa??!!!
Ova tema je zivlja nego ikada, reanimacija uspesno obavljena ![]() Imamo cak 2 (DVE!) za pogadjanje, toga nije bilo ni u "zlatnim vremenima". Sta vise, slika iz misteriozne igre je pogledana cak 43 puta! To je vise nego na samom pocetku teme. ![]() Sto se moje igre tice, nije ni Universe, ni Beneath a Steel Sky. Nakon dugo premisljanja, odlucio sam da vam pokazem pointer iz doticne igre, ali ne i glavnog junaka/junakinju da vam ne pripadne muka od silne darezljivosti: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5717 |
Član
|
![]()
Е јбг, ја видим нема дијега да нам баци или нову слику или одговор, а прошло одавно 12 сати од прве слике, па реко' ко зна када ће чојек да дође, да не чека тема, кад ево ти њега и сада имамо двије игре за погађање... Није то ни лоше, мало онако унакрсно, више активности, хуехуе.
Оооууувај, немам појма која је игра. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5718 |
Starosedelac
|
![]()
Pa pitaj, brate, sta te zanima?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5719 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
Тема мора да иде са временом, а не да постављате игре из осамдесетих, када већина форумаша није била ни у плану, а камоли у мошницама нечијим. Прва половина деведесетих је исто проблематична.
Дакле дајте игре типа 98-2006. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Miki1987 na korisnoj poruci: | ||
svarogog (3.11.2016) |
![]() |
#5720 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |