![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5561 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo, deco, nova slička da se (s)igrate:
Spoiler za divanjenje sa SD:
Spoiler za čavrljanje sa Snežom:
Poslednja ispravka: zoran845 (27.2.2013 u 21:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5562 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 192
Zahvaljeno 523 puta na 333 poruka
|
![]()
Jel' ovo beše Les Manley?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5563 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Beše. U, bre, al' si brz!(?!) Sada si ti u buretu, ![]() P.S. Nisi rеkao koji Лес Менли po redu je u pitanju, ali kako je drugi već фичеровао u PA pretpostaviću da si mislio na onog prvog - Лес Менли у потрази за Краљем (Петром Другим) (Les Manley in: Search for the King). P.P.S. Čujem da (kao i ostala raja iz Bora) konačno imaš dobar izgovor da umesto vode piješ (isključivo) šljivovicu ili (Bože me sačuvaj) viski. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 | ||
Starosedelac
|
![]()
Čim sam ga spazio, odmah sam ga ugledao: igrao sam ga nekad davno na amigi.
![]() Citat:
![]() ![]() Slika: Citat:
I od svih reka baš je Timok naš'o da se izlije... To je kao da kažeš "izlila se Gabrovačka reka" ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Kakva je, bre, ovo filozofija? ![]() Da vam je vazduh (bio, ne znam kakav je sada) užasan - užasan je, ali vam zato zimi, kad polegne mraz, nebo ima fantastične nijanse braon boje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5566 |
Starosedelac
|
![]()
How, in the world si znao sta sam imao za ruchak danas?
![]() ![]() ![]() Sto se igre tiche, nisam siguran ali tipujem na nesto "Pjanovicoliko", dakle 2013, eventualno decembar 2012. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5567 |
Starosedelac
|
![]()
Ništa od toga, ovo je ipak matorije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 |
Član
|
![]()
Kako ba, pa nije Sam & Max: The Devil’s Playhouse - Episode 1: The Penal Zone toliko mator, izašao je prije dvije (uf prije će biti tri) godine. (Kako vrijeme brzo leti.
![]() ![]() ![]() ![]() A ja mislila da čekaš da ja (i kolege) postavimo tablice. ![]() ![]() ![]() ![]() Btw puna rečenica ide "In all the universe, the only power beyond the mind’s comprehension is the power to comprehend the power of the mind". Totalno ludo i zbunjujuće u stilu humora kakav može imati samo dobri stari Sam & Max. Poslednja ispravka: SweetDalilah (28.2.2013 u 21:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5569 |
Starosedelac
|
![]()
Pa, 2010. je matorija od 2013, ne?
![]() Bravo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tako mi i treba kad ne igram igr(ic?)e koje dobijam kao nagrade za učešće u kvizovima (
![]() U svoju odbranu (ako me neko pita što još nisam preveslao Treću sezonu) mogu samo da kažem da je to isključivo zbog (za mene i moju skromnu mašinu) velike hardverske zahtevnosti ove (netipične) avanture. Koj' sam je onda k... rompir izabrao da mi je uruče kao poklon? Jednostavno MORAM da odigram SVE što ima veze sa Sado-Mazo tandemom (Sam & Max) ![]() P.S. Ma nisam još izigrao ni sve iz Druge sezone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5571 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ili je to nešto od ranije...? Kviskoteka, Mlakar, 'ajde priznaj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5572 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Priznajem.
![]() Spoiler za (kulinarsko, kao u emisiji GastroGnom) ćeretanje sa Dijegom:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Pa ne može svako znati da je ono screen iz uvodnog clipa prve epizode treće sezone Sam & Max-a. ![]() ![]() ![]() Anyway, let us carry on... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 |
Član
|
![]()
Ime: Incarnatia
Razvojni tim/Izdavac: Media JuGGLer/Sony Music Entertainment Godina: 1997 Pogled/Izvodjenje: 2-3D, First Person/P&C Tema: Sci-Fi, futuristička fantazija Tip grafike: interactive movie, realizam Oficijelni sajt: nema Legacy: http://www.thelegacy.de/Museum/game....&game_id=22001 Radnja: Igra je inspirisana Dalijevim slikama. Nakon uvodnog clipa u kojem sve Dalijeve slike ožive, nađete se na nekom futurističkom mjestu koje izgleda kao svemirska stanica/brod. Za/Protiv: Ako volite kombinaciju Sci-Fija i ludih, uvrnutih, da ne kažem surrealnih okolina sa likovima koji ponekad graniče sa grotesknim (slike su jedna stvar ali kada je to u 3Du ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Walkthrough:u pitanju je video walktrough, na japanskom, naravno. Svakako pogledajte: sve Dalijeve slike, Dalijev film:„Andaluzijski pas“ (u kojem se rasijeca ženino oko ![]() ![]() Takođe pogledajte dokumentarac „Arena“ u kojem sam Dali priča o svojim slikama, i pokazuje nam kako radi na raznim surealističkim instalacijama koje je pravio. Poslednja ispravka: SweetDalilah (3.3.2013 u 4:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
Starosedelac
|
![]()
Vučna zaprega, model "burn the witch 3000", ojačana osovina tipa "fat boy delight", osamnaest žbica, javorovina... Nema sumnje, to je Skyrim:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5576 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5577 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() A za onu dvojicu šarlatana nisam sigurna ![]() ![]() A Skyrim već odavno hoću da igram jer sam čula da su odradili dobar posao oko ženskog armora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Ne bih Black Mirror nikad postavila jer sam znala da bi ti odmah prepoznao bilo koji od dijelova ![]() ![]() Evo kao nagrada još jedan mračni screen: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5578 |
Član
|
![]()
Šta, nema pogađanja?
![]() Da više ne dužimo, ja mislim da bi ova scena trebala biti poznatija (od ovih koje sam postavljala) onima koji su igrali igru: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5579 |
Starosedelac
|
![]()
A-ha! To je (*trenutak lucidnosti prolazi, varnica elektro-impulsa koja zamalo da spoji dve sinapse u Forestovom mozgu se gasi, i ovaj ponovo zapada u dremež.*)
Spoiler za :
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shumsko_drvece na korisnoj poruci: | ||
SweetDalilah (8.3.2013) |
![]() |
#5580 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Hajde da ti još malo pomognem, sve slike su iz cutscena, a zadnja je iz intro-a. (Zašto ne mogu da postavim sliku iz gameplaya znaćeš kad se igra otkrije) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |