![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#61 |
|
Deo inventara foruma
|
Jedan moj prijatelj ima sledeci problem, nisam u potpunosti siguran da li je do messenger-a ili do hardware-a, on ima Sestru u Francuskoj i prica sa njom preko messengera,znachi video call, e sad desava se da posle nekoliko minuta razgovora njemu blokira messenger i on ne vidi i ne cuje njih, a oni i dalje vide i chuju njega, ne pomaze mu da se izloguje i ponovo uloguje u messenger, jedino posle restarta kompjutera proradi ponovo, sta bi tu mogao da bude problem i kako ga resiti
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
Neka predje na skype, mnogo je bolji za video call od msn-a.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Deo inventara foruma
|
Znam i ja to, ali to nije odgovor na pitanje koje sam postavio
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
Koju verziju messenger-a ima?
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Veteran
Član od: 23.11.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 259 puta na 162 poruka
|
Daj ljudi neka mi neko pomogne, kako da ubacim kontakte u ovaj novi msn 2009, sve sam pokusao ali lista i dalje prazna jer zna neko u cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Deo inventara foruma
|
Ako je najnoviji Live Messenger (ova verzija pre par dana) onda nju uninstaliraj i instaliraj verziju pre. Cuo sam da ova najnovija verzija ima neki bug, mozda je to to
.
Poslednja ispravka: dzonihsv (27.12.2008 u 23:52) |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Deo inventara foruma
|
Shit, i meni nestali kontakti chim sam instalirao novu beta verziju messenger-a, a prethodna beta vishe NE RADI!!! ne mozes da se ulogujes, kaze YOU MUST INSTAll NEWER VERSION, shta da se radi
EDIT:Pazi Majku mu ***** Na Visti mi ih imaju kontakti a takodje san na potpuno isti nachin uradio upgrade sa verzije 8.5, a na XP-u ih nemaju EDIT2: Ništa ne pomaže, sledio sam Messenger Help i FAQ i odradio kako oni kažu, tj. brisanje contacts cache-a, logovao se sa drugim nalogom i pokušao dadodam nove kontakte, ali lista ostaje prazna, i zato sam na XP-u vratio verziju 8.5, Poslušao sam Kuzma što kaže "Ne pitaj zasto M$ sucks i koliko sucks" Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (28.12.2008 u 12:05) |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Deo inventara foruma
|
Ljudi postajem kranje frustriran od ovog MSN-a... Bog zna koliko sam sati proveo namestajuci ga i resavajuci njegovih mali milion bugova...
![]() Evo sad vec 2 sata trazim po netu koji mi je glupi PUID (live ID) pripisan... Na svim forumima pise da odem na http://login.live.com/ i u settings ce mi pisati ali kad odem tamo nema nista... cak nema ni opcije da udjem u settings... Inace PUID je neki hexadecimalni broj koji mi treba za neki msn-ov backup program... ![]() GDE to da nadjem?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Starosedelac
|
Nemaš settings?
Poslednja ispravka: nighthawk (8.1.2009 u 17:49) Razlog: nepotreban citat |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Deo inventara foruma
|
Iako namerno nisam hteo da instaliram ovu najnoviju verziju messenger-a, on (windows valjda) mi je sam instalirao.
Izgleda da je resen bug oko nestajanja kontakata. Inace sve je skoro isto osim sto je malo promenjena tema, izgleda nekako "neznije i zaobljenije". Poslednja ispravka: dzonihsv (9.1.2009 u 15:40) |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Član
Član od: 23.8.2006.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Evo danas izašla full verzija ali meni ne radi... Iz kojeg razloga još ne znam, pokušao sam riješiti na par načina što sam pronašao na googlu ali opet ništa..
http://www.softpedia.com/get/Interne...senger-9.shtml Eto linka za download , i javite mi jel neko probao i jel radi kod vas ? |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Deo inventara foruma
|
Radi sve super kod mene. Nego, kako ne radi... jel izbacuje neki error ili sta?
Dokaz... ![]()
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Starosedelac
|
Ja sam imao betu, i imala je bag sa smajlijima.Odnosno nije htela da ih ispisuje, i posle odredjenog vremena vise nisam mogao ni da se ulogujem
. Valjda je sad sve to ispravljeno
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Član
|
Citat:
![]() Znaci cim kliknem to izbaci nema cekanja odma to. Poslednja ispravka: nighthawk (9.1.2009 u 20:21) Razlog: citat sa sve slikom |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Deo inventara foruma
|
Evo bas sad dok pisem ovo mi se skida update WLM-a 2009 (koji je meni savrseno radio), pa cu da javim utiske da li je uopste vredi skidati.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Deo inventara foruma
|
Evo skinuo mi se WLM update, pa da ja izkazem svoje utiske.
Moram reci da je dosta brzi od bete i veoma stabilan. Log in mi sa 4 sec ucita. Skin je malo izmenjen, mogu reci dosta lepsi, ikonica je nova u taskbaru, i onaj pop up prozorcic je lepseg oblika i transparentan. Evo i pra slicica: ![]() Tamo gde treba da stoje imena kontakta, ja sam ih obrisao, zbog njihove privatnosti. ![]() ![]() Generalno sam zadovoljan
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Deo inventara foruma
|
Kako nema nista, sve sam vam lepo slikovito postavio:
Citat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Član
|
ma nista , da mi je samo obrisat ovo , ne mogu mu nista, nema ga uopste na add or remove programs..
|
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Evo ga i odgovor: Citat:
|
||
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dacajak na korisnoj poruci: | ||
alendin (9.1.2009), lpasso.sor (10.1.2009) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| messenger, msn, msn messenger, problem, windows live messenger |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| windows live messenger - winamp plug-in | Cheguevara | Aplikativni softver | 15 | 7.2.2008 21:25 |
| Problem postanski kod u Windows Live Messenger-u | Bojan_c | Aplikativni softver | 3 | 17.11.2007 20:55 |
| Windows Live Messenger Problem | Maksim Gorki | Operativni sistemi | 9 | 30.6.2007 22:49 |
| Windows Live Messenger PROBLEM!! | Brembo | Aplikativni softver | 8 | 16.2.2007 8:58 |
| Msn Messenger live problem... | ddak | Aplikativni softver | 5 | 24.9.2006 0:39 |