![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Treba mi neki preogram koji ce da mi cita tekst koji mu ja upisem. Da li takav program postoji ako postoji kako se zove, znaci da cita tekst sa racunara naprimer iz worda mu nalepim neki tekst na srpskom i on ga procita?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Postoji za engleski, odnosno da ti cita tekst na englesko, sad zaboravih kako se zove, ali vec je pisano o tome tako da potrazi malo nize.
Za srpski neces nista naci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
OK. Nego koji program da uznem imam mikrofon pa kad na primer pevam na mikrofon on to da snimi pa da mi pusti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
microsoft recording
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Dobija se uz Windows...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program koji snima audio zapis koji izlazi iz PC računara | Farmaceut | Audio softver | 5 | 23.5.2009 12:53 |
Program koji pošalje poruku autoru kad je mejl pročitan | Spomenko | Klijentske aplikacije | 1 | 11.3.2008 20:57 |
koji program za konvertovanje? | zemljanin | Video/TV softver | 6 | 12.9.2007 14:51 |
koji se program koristi? | Alex82 | Programi za mobilne telefone | 1 | 15.6.2006 9:19 |
Koji program za subtitles? | lakisremac | Video/TV softver | 8 | 3.6.2006 16:32 |