Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Internet usluge

Internet usluge Provajderi, načini povezivanja...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 4.6.2012, 16:48   #1
simke85
Starosedelac

Član od: 19.11.2009.
Zahvalnice: 1.349
Zahvaljeno 415 puta na 211 poruka
Određen forumom Dva problema sa internetom

Od pre nedelju dana sam korisnik KBCnet kablovskog interneta koji je valjda zapravo neka vrsta "LAN neta", odnosno svi mi u mom kraju smo poveani u neku vrstu LANa pa preko provajdera idemo na internet (tako mi je nekako objasnio drug kada je dosao kod mene, ne razumem se bas u te stvari). Imam dva pitanja.

1. Prvi problem je sto smo izgleda svi ili mnogo nas u mom kraju sa istom IP adresom pa najcesce ne mogu da koristim najpopularniije file-hosting sajtove kao free user al to ajde nekako za sada i mogu da tolerisem jer je internet najjeftiniji za koji znam a nisam vezan ugovorom a torrenti me dobro sluze. Ipak ako postoji nacin da se ovaj problem prevazidje molio bih za savet.

2. Drugi problem koji me cudi i koji mozda nije vezan sa KBCnet-om, ali ja ipak sumnjam da jeste, je taj sto kada odem na sajt Rockstargamesa http://www.rockstargames.com/ izadje mi ovo:

Not Found

The requested URL was not found on this server.
Apache Server Port 80

Kod ljudi sa drugim provajderima i na mom mobilnom sajt normalno radi, a na kompu ovo izadje sa bilo kojim browserom da pokusam da otvorim. U cemu je problem? Sta uopste ovo sto mi izlazi znaci? Istrazivao sam malo na netu i video da se ljudi zale da im ovo izlazi kada testiraju sopstvene sajtove?!

Inace komp i internet u svim drugim sferama odlicno rade, Windows XP SP3 updejtovan, ne verujem da imam neki virus jer bas pazim a za svaki slucaj sam upravo preskenirao Avastom i Malwarebytesom i ocisto smece sa kompa CCleanerom i Revo Uninstallerom. Problem i dalje postoji. Hvala unapred!!!
simke85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Gomila problema sa PC-jem laki1991 Kvarovi 10 30.10.2010 19:47
problemi sa internetom dusski Kvarovi 7 3.12.2009 9:20
Problem sa Internetom, ADSL ManInTheBox Komunikacioni uređaji i umrežavanje 10 9.6.2009 15:20
Problem sa Internetom i antivirus programom paradox^ Zaštita 3 23.1.2009 20:52
Diskusija: Iskustva i rešenja problema sa ATI AGP i PCI kartama (][) Grafika 17 16.1.2009 15:07

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:07.