![]() |
![]() |
|
|||||||
| Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
Član od: 19.11.2009.
Zahvalnice: 1.349
Zahvaljeno 415 puta na 211 poruka
|
Od pre nedelju dana sam korisnik KBCnet kablovskog interneta koji je valjda zapravo neka vrsta "LAN neta", odnosno svi mi u mom kraju smo poveani u neku vrstu LANa pa preko provajdera idemo na internet (tako mi je nekako objasnio drug kada je dosao kod mene, ne razumem se bas u te stvari). Imam dva pitanja.
1. Prvi problem je sto smo izgleda svi ili mnogo nas u mom kraju sa istom IP adresom pa najcesce ne mogu da koristim najpopularniije file-hosting sajtove kao free user al to ajde nekako za sada i mogu da tolerisem jer je internet najjeftiniji za koji znam a nisam vezan ugovorom a torrenti me dobro sluze. Ipak ako postoji nacin da se ovaj problem prevazidje molio bih za savet. 2. Drugi problem koji me cudi i koji mozda nije vezan sa KBCnet-om, ali ja ipak sumnjam da jeste, je taj sto kada odem na sajt Rockstargamesa http://www.rockstargames.com/ izadje mi ovo: Not Found The requested URL was not found on this server. Apache Server Port 80 Kod ljudi sa drugim provajderima i na mom mobilnom sajt normalno radi, a na kompu ovo izadje sa bilo kojim browserom da pokusam da otvorim. U cemu je problem? Sta uopste ovo sto mi izlazi znaci? Istrazivao sam malo na netu i video da se ljudi zale da im ovo izlazi kada testiraju sopstvene sajtove?! ![]() Inace komp i internet u svim drugim sferama odlicno rade, Windows XP SP3 updejtovan, ne verujem da imam neki virus jer bas pazim a za svaki slucaj sam upravo preskenirao Avastom i Malwarebytesom i ocisto smece sa kompa CCleanerom i Revo Uninstallerom. Problem i dalje postoji. Hvala unapred!!! |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Gomila problema sa PC-jem | laki1991 | Kvarovi | 10 | 30.10.2010 19:47 |
| problemi sa internetom | dusski | Kvarovi | 7 | 3.12.2009 9:20 |
| Problem sa Internetom, ADSL | ManInTheBox | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 10 | 9.6.2009 15:20 |
| Problem sa Internetom i antivirus programom | paradox^ | Zaštita | 3 | 23.1.2009 20:52 |
| Diskusija: Iskustva i rešenja problema sa ATI AGP i PCI kartama | (][) | Grafika | 17 | 16.1.2009 15:07 |