![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Član
|
![]()
Da li RGB Scart kabal daje bolju sliku od kablova koji dolaze uz konzolu?
Da li se isplati dati 1500 dinara za RGB kabl i koliko je bolji kvalitet slike? Poslednja ispravka: knezevicaca (10.5.2009 u 19:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Član
|
![]()
Bio sam u jednoj radnji koja prodaje Nintendo Wii i na moje pitanje da li je moguce prikljuciti je na obican TV (sa katodnom cevi) odgovor prodavacice je bio NE.
Sam ne verujem da je to tacno, ali molim nekog da mi potvrdi. Imam TV Samsung 72cm, ne znam tacno model ali znam da ima PiP (sliku u slici) i ostale naprednije opcije (format prikaza, zoom, itd.). TV ima scart ulaz kao i cinceve. Ako je moguce nakaciti Wii na njega, interesuje me kakav ce biti kvalitet slike u poredjenju sa nekim LCD TV-om srednje klase (HD ready)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
Ako uzimas neki HD tv onda je za Wii bollja Plasma u odnosu na LCD jer se na njoj lepse vidi SDTV signal samo nemoj da ludujes sa velicinom tu do 42" ne veca. ![]() Poslednja ispravka: renegade_of_funk (18.5.2009 u 15:18) Razlog: plasma |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
|
![]()
prodavacica nema pojma.
a kad ne zna odgovor bolje da ti kaze ne, jer ako ti kaze da, i ti kupis a ono ne podrzava, onda je napravila s***e, ovako je bas briga... katastrofa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Član
|
![]()
Ima li neko da je narucio ovo?
http://wii.nintendo-europe.com/22686.html Ima li da se kupi u slobodnoj prodaji bez narucivanja i koliko kosta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
da si samo izdvojio 2 minuta i procitao stranicu koju linkujes sve bi ti bilo jasno
![]() Taj silikonski "jacket", da ne kazem "jakna" dolazi uz svaki wii mote (dal onaj sto ide uz samu konzolu ili odvojeno kupljen - nije bitno) vec par godina. a oni koji su konzolu / dodatni wii mote kupili dok "jacket" nije postojao mogu besplatno da naruce, nintendo ce cak platiti i samo slanje paketa sa doticnim silikonskim uloscima. odlomci stranice na koju si linkovao : Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
poslace mu "kondom" za wiimote samo ako zivi u UK ili Ireland
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Član
|
![]()
Znaci nista od toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Član
Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
kostaju oko 800 din, i dolaze u par boja : providna, roze, plava... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Član
|
![]()
Koliko je dobro ovo da li vredi dati 800 din.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Član
|
![]()
Cemu sluzi Wii Motion Plus???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
mislim da objasnjenje imas na bar 2 mesta na ovom forumu i na bar 50 od prvih 60 linkova na guglu kada otkucas "Wii Motion Plus" al hajde, idemo jos jednom
![]() wii motion plus je dodatni ziroskop koji se ukljucuje u wii remote i znatno poboljsava detekciju pokreta i polozaja. uz wii motion plus wii remote u svakom trenutku zna svoj polozaj u prostoru i moze da detektuje izuzetno male i suptilne pokrete ruke. nazalost, ovo ce moci da iskoriste samo igre koje su specificno radjenje da koriste ovaj dodatak. tako da wii motion plus nikako nece poboljsati stare igre. sa druge strane, mnogi proizvodjaci su najavili igre sa motion plus podrskom. vec postoji par igara koje ga podrzavaju i prvi utisci su vise nego pozitivni. wii motion plus se kupuje odvojeno ili u paketu sa nekom original igrom. za sada nema planova da u buducnosti dolazi uz sam wii remote kao sto je to bio slucaj sa silikonskom "jaknicom". cenu ne znam, ma da bi vec trebalo da je poznata al me mrzi da trazim / zovem / pitam. pretpostavljam od 1500 din do 2500 din. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku irreal na korisnoj poruci: | ||
knezevicaca (30.6.2009) |
![]() |
#113 |
Novi član
Član od: 4.7.2009.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zeleo bih da mi neko objasni kako se rezu wii igrice?Moj wii nije modovan.Pokusavao sam da igrice sa neta narezem i uspeo sam,ali kad ubacim u wii on ih ne prepoznaje.Sta da radim?Dal nintendo mora biti modovan?Ako mora ko to radi u srbiji?Dal bi mozda wii prepoznao igre ako bi stavio na memorisku karticu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Ako ti konzola nije modovana jedini nacin da igras "bekap kopije" igara je softverskim modovanjem iste.
skorije je izasao novi softverski hack sa kojim je neverovatno lako hakovati Wii. nema vise nalazenja original Zelde, nema vise nikakvog smaranja. skines hack sa interneta, stavis ga na SD karticu, ubacis karticu u wii, udjes u channel management i to je to, instalira se HomeBrew Channel i BootMii. da ne pricam sada suvise, proguglaj malo, ili me kontaktiraj na PM da ti dam neki step-by-step guide. al prilicno je jednostavno (i bezbedno) nakon toga snimis na SD karticu jedan homebrew software koji se zove "Gecko OS" i uz pomoc njega igras igre. jedina mana ovog pristupa je sto igru ne mozes pokretati direktno, kao recimo Wii Sports koji imas original. vec moras da udjes u HomeBrew Channel, pa u Gecko OS, pa onda tek pokrece igru. ako bi da ustedis pare koje bi dao za chip ili jednostavno volis da koristis Wii sa daleko vise mogucnosti nego inace - odlicno resenje. ako neces da pokreces igru minut duze, ili jednostavno neces da se zezas sa homebrew-om ti ugradi chip ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku irreal na korisnoj poruci: | ||
knezevicaca (4.7.2009) |
![]() |
#115 |
Novi član
Član od: 6.7.2009.
|
![]()
Ovako,trenutno se nalazim u Kanadi i planiram da kupim Nintendo Wii i da ga donesem u Srbiju,ali naisao sam na par komplikacija i ne znam da li mi se ispalati da kupujem ovde.Ovde je konzola dosta jeftinija i kosta 280 kanadskih dolara (170 evra) + neka taxa,ispalo bi oko 190,200 evra za standaradan pakaet ove konzole.
1.Posto je ova konzola NTSC standard da li bi na mom PAL Samsung televizoru starom 5,6 godina sve normalno sljakalo?Mislim da na TV-u imam opciju za NTSC/PAL ali nisam siguran. 2.Da li mi je za struju potreban samo onaj obican power converter ili mi treba jos nesto,ili mogu u Srbiji samo da kupim drugi kabal za konzolu i to je to?Posto je struja ovde 110 v,a kod nas 220v.Za playstation konzole sam cuo da idu od 100-220v ali za nintendo wii nisam siguran.Da li je neko imao iskustva sa ovim i da li mi neko moze pomoci oko ovoga? 3.Da li cu na carini imati problema sa konzolom?Ako treba da placam carinjenje 50 evra onda mi se ovo nikako ne isplati. 4.Kad bi u NTSC konzolu ugradio chip da li bi mi vecina igara radila? 5.Kako se kod nas krece cena ove konzole nove/polovne sa chip-om/bez chipa?Kontam da nova konzola sa standardnom opremom i bez chipa ne bi trebala da bude skuplja od 250 evra.Ako znate neke linkove posaljite mi ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Novi član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Trenutno preko oglasa neki tip iz Novog Sada prodaje kompletne nove konzole sa ugrađenim čipom za 230 EUR a za doplatu od samo 20EUR dobijaš još jedan set kontrolera tako da mislim da se ne isplati da se maltretiraš i donosiš iz Kanade. Za informacije pogledaj sajt www.halooglasi.com.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Novi član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Još jedna napomena.
Za hakovanje wiija na staromodan način sa Zeldom provereno nije potrebna originalna verzija već je dovoljna kopija (naravno za one koji imaju mod čip). Naravno, ovo sada nema smisla pošto se pojavio mnogo zgodniji način za hakovanje direktno sa SD kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Član
|
![]()
Kako se rezu Wii igre moze li pomoc?Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Veteran
|
![]()
Jel ima negde polovan wii za 150 eura (Jel uopste moguce naci po toj ceni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Član
Član od: 25.4.2007.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 16 puta na 12 poruka
|
![]()
jel izasao m+ kod nas i koliko kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
nintendo, wii |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pređoh na SuSE - trebaju mi odgovori na nekoliko pitanja | Bokile | Slobodni softver | 1 | 21.6.2009 21:40 |
Nekoliko (jednostavnih) pitanja | Srdjan J. | Zaštita | 7 | 24.2.2009 23:35 |
Editovanje pitanja u Milioneru | stefanACM | Male igre | 12 | 12.5.2008 22:04 |
Spisak pogođenih pitanja - Muzički kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 5 | 4.4.2008 21:06 |
Spisak pogođenih pitanja - Filmski kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 2 | 30.10.2007 20:36 |