![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka
|
![]() Citat:
![]() WII ne mozesh da brijujesh ako ti je igra odgovara sistemu NPR WII Pal moze bez bojazni od brikovanja da proguta update ali ako to uradish sa NTSC igrom Kraaaaaaj. Ipak chini mi se da Super Mario Galaxy zahteva,da bi se pokrenuo,josh i chip update,ali nisam siguran. Ne josh poshto mi ta igra neshto gnjavi na magarcu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfologin na korisnoj poruci: | ||
jocko (16.1.2008) |
![]() |
#22 |
Novi član
Član od: 15.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
To wolfologin:
Po onom kako je bio nazvan file na forumu za razmenu trebalo bi da je verzija za PAL. Takođe i riper koji je postavio link do sada je bio pouzdan i njegove igrice rade kod mene na konzoli. Da li osim toga postoji pouzdaniji način da se utvrdi da li je PAL ili NTSC verzija igre. U svakom slučaju hvala na savetu i kada probaš igru kod sebe javi da li radi. Poslednja ispravka: jocko (16.1.2008 u 11:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Mozes da proveris koja je verzija igre sa programom RegionFrii , a sto se tice SMG-a potreban je update chipa sigurno.Ako imate Wiikey onda mozete sami preko dvd da odradite update ali ako je neki "domaci" chip onda je najbolje da potrazite pomoc u nekom servisu, ili da mi se javite na PM.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku renegade_of_funk na korisnoj poruci: | ||
AcA94 (15.6.2008) |
![]() |
#24 |
Član
|
![]()
Hocu da kupim wii e sad da li je potreban neki noviji tv posto imam neki krs star 11 godina FENIX
![]() ![]() ![]() ![]() Koliko ce to sve da izadje u din/evrima. Plasim se bricka ali ja bih uglavnom uzimao samo oridjinal igre ali nikad se ne zna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku hitmanneverdead na korisnoj poruci: | ||
AcA94 (15.6.2008) |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Konzola je 26,500 sa cipom i dolaze jedan Wiimote i jedan Nunchack.A za net najjeftinije ti je da ga povezes na komp ethernet kablom i da sharujes konekciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
|
![]()
Najbolje ti je da uzmes konzolu sa cipom , jer postoji mogucnost da naletis na novu "d2c" konzolu za koju kod nas trenutno nema chipova ili ima ali su veoma skupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 31.1.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E ljudi opet ja
![]() Skupio sam kesha, i kad ono vidim krenuta cena modificiranog Wii-ja. Umesto Wiikeya sada tip insalira Argon Wii D2C Chip - dal znate nesho o ovom chipu ? Probao sam google al nishta ne kapiram, sve mi je konfuzno. Hteo bih da znam dal bi bio problem da se konektuje na wifi mrezi, i da se odradi update po potrebi ? Dal se na ovom chipu mogu igrati i NTS. Igre ? Ili striktno pal ? e da i hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
Nema vise Wiikey jer ne moze da se instalira na novije Wii konzole koje imaju D2C chipset u sebi i zato mora taj Argon ili D2Ckey ili Wasabi. Inace neces imati problema sa online igranjem ni sa jednim chipom.NTSC igre sada mozes da igras sa skoro svakim chipom , u osnovi to i ne zavisi toliko od chipa koliko od same igre, ako neka igra ne radi na PAL ona ne radi nezavisno od chipa.Mada se sada pojavio program Trucha Signer koji moze da promeni iso fajl i da igra proradi na PAL kao npr. No More Heroes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
A cuo sam da ima i free loader program koji isto moze da se ucita pre igre i onda igra radi bez problema bez obzira dal je ntsc ili pal...
Uf... ako uspem u USA da nadjem jos neki Wii, moram da kupim. Tamo je smesno jeftin a i TV mi podrzava NTSC tako da ne moram da brinem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
|
![]()
Ima al ja ga josh nisam probao pa neznam. Trebalo bi da je tako a na kakve probleme si mislio ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa mislio sam posto planiram da uzmem Wii u USA a tamo je NTSC pa sam video da moj TV ima podrsku za neki NTSC pa cu da probam da ga zakacim preko S-Video i da se nadam da radi. Za struju mi nije problem posto imam paralelno u kuci i 110V struju jer imam dosta uredjaja iz USA. E sad, prakticno posto nije cipovan mocicu da igram samo originale i to iz USA ili ako imam taj free loader onda bi mogao i originale iz Evrope... a za pirate verovatno nema sanse da namestim da radi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja trazim S-Video kabal za PS2 pa ako neko zna gde se moze naci kod nas nek mi javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nasao sam tamo za Wii kabl koji ima i s-video i komponenti (tri cinca - to je valjda to) na jednom kraju i onaj pljosnati konektor za Wii na drugom kraju pa cu da uzmem to... nego ima problem sto je tamo Wii rasprodat odavno i tesko se nalazi da se naruci a i u radnjama ga slabo ima... A jel moze i taj americki da se cipuje kod nas bez problema ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 246
Zahvaljeno 225 puta na 185 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
|
![]()
Nije, treba ti samo GC kontroler a kartica nije obavezna ali neces moci da snimis save game bez nje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Član
|
![]()
Ali mozes da igras.Ako si "hardcore gamer" ne treba ti save game.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala na pomoci.
Sad me jos zanima gde mogu naci wii sa cipom(naravno poslednja ploca i cip)? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
nintendo, wii |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pređoh na SuSE - trebaju mi odgovori na nekoliko pitanja | Bokile | Slobodni softver | 1 | 21.6.2009 21:40 |
Nekoliko (jednostavnih) pitanja | Srdjan J. | Zaštita | 7 | 24.2.2009 23:35 |
Editovanje pitanja u Milioneru | stefanACM | Male igre | 12 | 12.5.2008 22:04 |
Spisak pogođenih pitanja - Muzički kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 5 | 4.4.2008 21:06 |
Spisak pogođenih pitanja - Filmski kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 2 | 30.10.2007 20:36 |