![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Preporucite mi neku horor igru da se malo plasim
![]() Poslednja ispravka: Stojadin (4.2.2008 u 17:52) Razlog: setio se sta sam igrao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.661
Zahvaljeno 11.254 puta na 7.190 poruka
|
![]()
The Suffering, Obscure, Penumbra, Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth...to mi trenutno pada na pamet
![]() Axa, pošto si naknadno editovao poruku da napomenem da The Suffering ima i ekspanziju Ties that Bind, a Obscure i nastavak (mislim da je u januarskom SK-u bio opis drugog dela)... Poslednja ispravka: DeCoy (4.2.2008 u 17:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Pa, nabrojali ste skoro sve relevantne horor igre
![]() Probaj jos i Nosferatu (nesto kao Undying) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Shlaymara preporučuje avanturu "Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder". Ja preporučujem "Dark Fall: The Journal".
Igraj i tresi se, da ne kažem nešto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Citat:
Ja takodje preporucujem Darkness Within ![]() Dok za Dark Fall nisam imao zivaca, nervira me kada igra nije 3D, ili bar 2,5D. Okreces se ukrug klikom misa i tako menjas "ekrane", i veoma lako promasis neku novu lokaciju ili predmet. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
Stojadin (4.2.2008) |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka
|
![]()
Ukoliko grafika nije bitna, ja preporučujem System Shock 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Probaj Cold Fear.
![]() Mozes probati i igru American McGee`s Alice. Ne secam se kakva je ali da je morbidna, morbidna je. Poslednja ispravka: sharlo_03 (4.2.2008 u 21:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ja bih licno FEAR zaobisao, to nije horor, niti je igra strasna. I ovo ne kazem sa namerom da krenem u oftopik oko igre...
Btw, Ties That Bind nije ekspanzija, vec zasebna igra, tako da mozes da je odigras i bez prvog dela. Takodje preporucujem Cold Fear (ako ti se svideo gejmplej iz Resident Evil4, ovo je prava stvar), i Call of Cthulhu (po meni jedna od najboljih pricha u igrama ikad). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() Citat:
Dok Alice bas i nije horor, ali fenomenalna igra. Sasvim sigurno je horor za dechicu koja su slusala/gledala pavu Alisu u zemlji chuda, jer je ovo malcice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Cold Fear preporucujem i ja. Nekako je sve "realno" iako je horor pa mi se zato i dopada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Inace, kad ti grafika nije toliko bitna, mogao bi da odigras Alone in the Dark 4, preko emulatora za PlayStation... Odlicna igra, po fazonu prvih residenta je skroz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Potpisujem. Nisam je ranije naveo samo zato što mi se čini da je akcent u igri ipak više na istraživanju ("avanturisanju") i pucanju (akciji), a da nije mnogo strašna. Kad se izbaci akcija (raznim trikovima/"čitovima"), ostaje odlična avantura (u kojoj sam uživao ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
NOTTINGHAM (18.12.2012), WhenDarknessFalls (4.2.2008) |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Pretpostavljao sam da ima i verzija za PC, ali nisam bio siguran, a iskreno me je i malo mrzelo da guglam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Iako nisam veliki poznavalac sto se tice igara,mislim da Cold Fear i F.E.A.R,nemaju atmosferu koja bi trebalo da krasi dobru horor igru.Ja se igrajuci CF,ni jednom se nisam uplasio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Aj i ja da ti preporucim Nosferatu...al moze ako vec nisi igrao Half Life 2 misija...we dont go to ravenholm...sacekaj ponoc, stavi slusalice u usi pojacaj i...................
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Evo "kupuje" se nosferatu jos koji MB a to za ponoc...jbg kod mene je mir i tisina(a i mrak) tek tamo negde oko 2 sata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Firefox plugins - preporučite drugima svoju omiljenu ekstenziju | oluja | Internet tehnologije | 313 | 28.12.2024 11:33 |
Gde kupiti Creative Fatal1ty Gaming Keyboard? (preporučite neku tastaturu sa osvetljenjem) | LebronMVP | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 28.11.2008 3:02 |
Preporučite mi simulator metronoma | M1los | Audio softver | 5 | 22.4.2008 17:40 |
Preporučite monitor | kali | Šta da kupim? | 1 | 19.6.2007 22:57 |
Preporučite mi freeware File manager | ezenkiel | Aplikativni softver | 8 | 28.7.2006 13:22 |