![]() |
![]() |
|
|||||||
| Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#6701 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.472
Zahvaljeno 1.978 puta na 1.447 poruka
|
Star Trek: Starfleet Academy
Koji smor, naročito ova 3. epizoda
|
|
|
|
|
|
#6702 |
|
Deo inventara foruma
|
Misliš:
"High school for beautiful kids that have a hard time fitting in but like to ware makeup and costumes to pretend they live in Star Trek universe" TV show? Samo da proverim da li o istom pričamo
|
|
|
|
|
|
#6703 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 423 puta na 298 poruka
|
Sto rece neko na Redditu: "Resili teleport, a gojaznost i dioptriju nisu"
|
|
|
|
|
|
#6704 |
|
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 849 puta na 508 poruka
|
DEATH BY LIGHTNING
https://www.imdb.com/title/tt31121364/ ![]() Kvalitetna mini-serija o okolnistima atentata na predsednika Džejmsa Garfilda s kraja 19-og veka (ovo nije nikakav spojler, prva epizoda počinje sa ovakvom najavom), sa gomilom viđenijih glumaca koji defiluju scenama, uz najupečatljivji performans sjajnog Metju Mekfadijena (Tom iz Successiona) u ulozi glavnog antagoniste. Fun fact: potpredsednik Čester Artur, kojeg u seriji glumi Nik Oferman, je predsednik koji se spominje u trećem Die Hard filmu, čije ime Brus Vilis i ekipa pokušavaju da saznaju kako bi sprečili ekploziju bombe u školi. |
|
|
|
|
|
#6705 |
|
Starosedelac
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 647
Zahvaljeno 297 puta na 240 poruka
|
Stranger Things
![]() Za 7 dana sam uspio da odgledam svih 5 sezona bindz u punom sjaju ![]() U sustini - super serija. Vajb 80ih je fenomenalan, muzika, garderoba, automobili, skola, radio itd... sve je fenomenalno "uklopljeno". Prve dvije sezone su mi najbolje, nekako su mracnije i napetije. Od 3. pa na dalje je dosta vise humora - ponekad i previse, dijalozi znaju biti zamorni i nepotrebno "srceparajuci"...ali dobro, ne ubija opsti utisak. ''Izlazak iz ormara'' je katastrofa, nicim izazvan i krajnje nebitan za pricu...nego eto, izgleda da im se mora ugoditi ![]() Kako god, prica je odlicno provucena kroz sve sezone, i odlicno zavrsena. Vizuelno, serija je pravi dragulj, plus sam svjeze raspakovao LG oled, i izgleda spektakularno na njemu
|
|
|
|
|
|
#6706 |
|
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 218 puta na 172 poruka
|
Odgledao drugu sezonu Fallout-a (zamalo da napišem New Vegas). Bolje mi je legla od prve, razmrsili su neke stvari.
Landman - Billy Bob Thornton glumi nekog menadžera na terenu (ili kako se to već kaže) u naftnoj industriji. Demi Moore izgleda kao da je preživela sudar sa buretom silikona, nisam pratio šta se sa njom dešavalo poslednjih decenija. Meni je leglo, malo odmor od superheroja, sf-a, Netflix začina... Smorili su scenama sa ženom i ćerkom u drugoj sezoni, sreća može da se ispreskače jer ne utiče na glavnu priču. |
|
|
|
|
|
#6707 |
|
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 849 puta na 508 poruka
|
Lol, ja sam jedva odlgedao i prvu sezonu jer su ubili sa ženom i ćerkom... skip, thanks.
|
|
|
|
|
|
#6708 |
|
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 218 puta na 172 poruka
|
Ali bar su uvek oskudno obučene. Ja sam Death by lightning stao na pola iako baš volim Michael Shannon-a, nešto me smorilo, verovatno jer su svi zakpčani do guše
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
| Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
| Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
| Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |