![]() |
![]() |
|
|||||||
| Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 28.10.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
Imam jednu stariju tv karticu (u pitanju je asus TV7135FM) koju sam ranije koristio na xp-u, dobio sam uz nju i Intervideo Home Theater softver sa kojim sam poprilicno bio zadovoljan kad sam ga prvi put instalirao jer je sasvim fino radilo na kablovskoj tv, FM je dobro funkcionisao a na nerovision sam mogao bez problema sa kamere da izradim snimke na dvd ali posto u poslednje vreme kuburim sa slotovima jer su grafice postale ogromne, jedno vreme je nisam koristio (godinu-dve) i u medjuvremenu sam presao na vistu koja mi sasvim fino odgovara, medjutim.... Zatreba mi opet tv kartica da nesto odradim u neru i cim sam stavio karticu unutra i pokrenuo kompic prepozna mi odma karticu i instalira je sam i ja se prijatno iznenadim, ali ne zadugo, hteo sam da instaliram ponovo home theater ali ono neradi, u nero nema zvuka a nemogu ni da ga namestim jedino je sva sreca da se necuje samo dok prikazuje ali kad snimim posle se zvuk redovno cuje
Skinem novi drajver i ista prica... Skinem ja ChrisTV i slike ima ali tona nema kad je prikljucen na s-video ili composite Ja nemam pojma sta se desava pa ako neko zna nesto o tome svaki savet dobro dodje Znam da ce sada mnogi reci "glista vista" itd ali nemam nameru sada da prelazim na xp samo zbog ovoga jer mi vista apsolutno odgovara
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
|
Cek ti nemas zvuka kada snimas neki materijal sa nekog eksternog uredjaja poput video rekordera i slicno posto pominjes da ga prikljucujes na s-video ili kompozitni ulaz?Posto se kroz ta dva kabla ne prenosi zvuk.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 28.10.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
Prenosi se, kada prikljucis na composite onda ti idu ona tri cinca crveni, beli i zuti, a na isti prikljucak ja dodat i s-video, ustvari to je orginalan nastavak-prikljucak tv kartice, to je nesto kao 2 in 1, i ranije sam tako koristio i nije bilo problema
Na snimljenom materijalu ima zvuka, nema ga kad npr. hocu da pogledam direktno video snimak sa video kamere kad je prikljucena na tv karticu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
|
tv na kompu je prestao da radi , kada sam ponovo instalirao softver kad ukljucim tv pise --cannot find any video capture device-- to valjda znaci da ne moze da nadje uredaj? da li to znaci da je mozda crkla tv karta?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problemi sa novim kompom | markonaric | Kvarovi | 8 | 10.10.2008 21:52 |
| Problemi sa ucitavanjem stranica | alien | Internet tehnologije | 14 | 22.6.2007 21:31 |
| Problemi sa forumom | VojaM | Forum o forumu | 0 | 29.3.2007 17:29 |
| Problemi sa instalacijom sistema | Nicolas | Kvarovi | 4 | 28.3.2007 22:59 |
| Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |