![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Potrebna mi je pomoc oko PIONEER DVD-RW DVR-108 problem je u tome sto moj DVD cita dikove bez problema ali rezanje ne radi probao sam sa vise razlicitih proizvodjaca diskova i nista.Tacnije rezanje krene i najednom se pojavi error u Nero-u Session Closed, disc not fixated buffer stane na 9% pa me interesuje dali se radi o hardverskom problemu neispravnosti DVD rezaca ili je mozda neki problem sa driverima ili nesto trece ...
Unaped zahvalan na svakoj pomoci A evo i error log |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Pa ne znam baš,može da bude i softwerski i hardwerski problem, ali ja bih prvo ovdje probao da reinstaliram NERA, isbriši ga pa ponovo instaliraj.
Ako to ne pomogne uninstaliraj i drajver od rezača i restartuj i pusti da ga WIN ponovo sam pronadje. Ako ne riješiš ovako problem javljaj pa će mo vidjeti za dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Imao sam slican problem takodje na Pioneer-u 108 sa Nero 7, s tim shto je meni izbacivao poruku pre pocetka rezanja.Povratak na stari dobri Nero 6 je reshilo problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvukom | GameFREAK | Kvarovi | 0 | 12.8.2006 1:00 |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |