![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Novi član
Član od: 16.8.2010.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li je neko uspeo da nadje, gde se gleda procenat preostale baterije i da li postoji opcija u porukama, npr. kao kod sony eriksona da markujes samo odredjene poruke ili fajlove pred kopiranje/brisanje ? Ja sam samo nasao ili brisanje svih poruka ili pojedinacno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Nisam u toku sa ovom temom. Da li ovaj telefon vredi za ove pare, posto planiram da ga uzmem???
|
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vredi svake pare, mada je ovde preplaćen 70 - 90 eura. A u inostranstvu je 50 eura.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#64 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E baš mi je žao što imaš telefon koji je deset puta skuplji a samo dva puta bolji. Ovaj telefon može mnogo i jedan je od retkih koji koštaju onoliko koliko vrede. Bar što se tiče našeg tržišta. Ima net,ima žiroskop, odličan kalendar, solidan kalkulator, pušta video, podržava dosta aplikacija, od kvalitetne plastike napravljen ( posle 3 meseca ni jedna jedina ogrebotina), ekran koji je i u otežanim uslovima čitljiv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
|
![]()
koji džek koristi ovaj fon za porebe slušalica???
jel ima 3.5mm ili koristi 'neki njihov'? ako je 'neki njihov' kakav je kvalitet zvuka na slušalicama... kapiram da ne može da zameni mp3 plejer,ali jel može da posluži za prvu pomoć [čitaj:da nadjača GSP]... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mini USB. Odlican zvuk i sa slusalicama i bez njih. Mislim odlican je za onoliko koliko je placen. Jedan ulaz i za punjenje baterija i za muziku i za prenos podataka sa racunara. Nisam siguran da ovaj model moze da pokrije zvuk 100% prolupalog sestocilindrasa.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
PsyDuck (31.10.2010) |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Ej bre
![]() Poslednja ispravka: starx (31.10.2010 u 23:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Citas li ti sta sam ja napisao?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Иначе чим дођем до какавих пара, узимам овај и поред Н97мице коју имам =) Невјероватан телефон. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
prodaj 97cu i kupi vise komada ovog telefona
![]() i mene poprilicno impresionira telefon a jos da ima wifi... inace ako kupis ovaj telefon kupi onda i neku torbu povecu posto ne znam kako ces nositi ove 2 cigle od telefona :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 82 puta na 66 poruka
|
![]()
Posle 4 meseca počela da se skida boja sa O i P
![]() ![]() edit: i A i zvezdice i shifta |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 221 puta na 145 poruka
|
![]()
ovo je bio ubedljivo najbolji odnos cene i para do sada i svaka čast Alcatelu. Telefon se nije prodavao koliko je zaslužio. Ali sada svakako treba uzeti i Nokia C3 u računicu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, meni je pri pejd. I ja sad kad bih razmatrao kupovinu sa nekim minimalnim paketom uzeo bih Nokiu C3.
@ Viper Nisam primetio da se izlizuje boja sa mog telefona. Samo ima jedna mala malecka razlika izmedju ovog i telefona koji nudi VIp. A to je kvalitet materijala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Veteran
|
![]() Citat:
telefon je ekstra... juče ga uzeo! za ove pare šta nudi-to je fenomenalno! šteta što mu je GUI očajan i što je audio izlaz slab,ali šta sada da se radi :P ali zaista,telefon je zaslužio mnogo veću potražnju n'o što ju je dobio! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, da bolji je zvanicni. Eto ni ja nisam znao dok nisam vido da postoji ipak velika razlika u estetskom delu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Veteran
|
![]()
imam dva pitanja vezana za fon - jel zumiranje fotografija ikako moguće???
to je bilo prvo,a drugo je koliki je moguć unos u kalendar,tj. susreo sam se sa time da sam uneo u kalendar 25 rođendana,kada krenem da unesem novi događaj aparat mi izbaci kako je memorija puna!? radi provere sam jedan izbrisao pa uneo ponovo-i vratio se na isto,daje 25 unosa-preko toga ne!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisam proverio koliko unosa ima. Ja ih imam 5-6 tako da nisam imao problema sa blokadom. Ne postoji nikakvi zum. Mozes u racunaru da ga digitalno zumiras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Veteran
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Da li je neko pokušao da apdejtuje softver telefona da li ima razlike u radu pre i posle apdejta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
800, 800 ot, 800 ot tribe, mob, review, test, user |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|