![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.731
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
Evo da znate, na novom masini kao mojoj (vidi profil) ide 60fpsa sve vreme (sa ukljucenim vsynch-om) sa max detaljima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Kekule Mekule
|
![]()
Pih, aj ovako upalite debug window na F11, vadite shot i postavite ovde.
Inace moje performanse su logicno niske jer mi komp dosta baguje (sve igre rade dosta losije). Spoiler za Performance:
EDIT: Ne znam da li ste provalili ali postoje dva healing napitka van chestova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Jedan na polici sa knjigama, a drugi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Evo slike od mene.
1280x1024 rezolucija, sve max, samo bez hardverske fizike (jer koristim Radeon). ![]() P.S. Uslikano posle jednog igranja, kada sam poginuo na pocetku cetvrtog talasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Kekule Mekule
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ala je poodmakao ovaj projekat
![]() Svaka cast! Posto nisam pratio odavno temu, hteo sam samo da pitam jel sve ovo pisano od nule from scratch ili se koriste vec neke gotove biblioteke za render, fiziku, ovo ono itd i da li se koristi vec neki gotov engine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
^ Koristi se gotov engine, ali ekipa je dosta toga sama doradila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Kekule Mekule
|
![]()
Hvala Pattone.
Koristimo licencirani engine (NeoAxis) jer da sam krenuo da pisem engine od nule zavrsio bih ko 3D Realms i Duke Nukem Forever. Inace izasao je patch 1.2 koji popravlja bagove (smrt, senke sada rade i karakter ne nestaje, typo-i...), utisava pojedine zvuke i malko snizava damage protivnika. Download TD1 Updater Download TD1 1.2 Patch Prvo extractujte Updater u folder igre, pa onda pokrenite patch installer inace installer nece detektovati folder kako treba. U installeru je automaski namesteno da se pokrene Updater.exe tako da to ne dirajte ![]() EDIT: Popravljen link za patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Kekule Mekule
|
![]()
Jos jedan patch
![]() Ispravlja pojedine bagove i dodaje opciju koju je ktulu hteo a to je da inventar pamti na kojoj strani je bio (sa sve pod stranicama). Download link: Download TD1 1.2a Patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Kekule Mekule
|
![]()
Resismo da se promovisemo malo u cilju postizanja veceg communitija tako da smo kontaktirali SK. "Recenzija" (1/2 teksta otpada na ono sto sam ja pricao ) je izasla u julskom broju na 111 strani u rubrici "Domaca Scena" ciji preview mozete videti na: http://www.sk.rs/2009/07/sids01.html (ceo tekst nece biti dostupan jos jedno mesec-dva). Nadamo se da ce sto vise ljudi videti ovaj tekst i da ce biti zainteresovanih da nam pomognu na ovom projektu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Kekule Mekule
|
![]()
Mali update za one koji ne posecuju nas forum
![]() Trenutno se radi na sledecoj verziji (Alpha 4) i imamo poduzi roadmap za nju. Trenutno radimo na prvom nivou (Lepterijino Ostrvo), trenutno se fokusirajuci na samu atmosferu nivoa (mada ce samo nebo verovatno biti menjano). Kao sto ce te u shotovima videti trenutno nema puno objekata, ali to za sada nije bitno. Naravno za vise informacija posetite: http://www.hell-entertainment.com/forum/index.php (forum se polako zahuktava ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
svidja mi se atmosfera (koliko se moze vidjeti sa slika)
ono sto mozda najvise odskace jesu "planine" u pozadini, koje djeluju nekako prazno i sa teksturom koja se brzo ponavlja ali, ovo je sitna zamjerka -- samo tako nastavite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Banned
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Androsse u kom programu pravite ove igrice u kom programu ste crtali spritove???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Kekule Mekule
|
![]()
@sasha: da znam, treba da se promene teksture heightmape ove su previse repetativne.
@speedy323: radjena je u programskom jeziku C#, i ono nisu sprajtovi vec 3d modeli radjeni u Blenderu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Banned
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
ok hvala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Kekule Mekule
|
![]()
Kakav crni XNA
![]() Licencirani NeoAxis engine koji je zasnovan na OGRE-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Banned
|
![]()
aha, ma ja pretpostavio, ako je vec c# u pitanju. sto onda ne c++? fino, da se ljudi ne moraju "muciti" sa skidanjem .net frameworka... znam po sebi da mi je uvijek mrsko skidati/instalirati, kad naidje neka aplikacija/igra koja to zahtjeva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Veteran
|
![]()
Malo kasno da im sada dajemo takve vrste savjeta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Banned
|
![]()
u pravu si
![]() mada, sad sam vidio i sam koji je razlog - neoaxis zahtjeva .net 2.0 ma, nije to ni najmanji problem, samo prilikom instalacije treba napraviti fino da se instalira sve sta treba, a ne (kao sto sam imao priliku osjetiti kod nekih softvera) prvo instalrate program, pokrenete, ne radi, onda u readme fajlu procitate da vam treba framework, pa directx, pa onda trebate pronaci jos nekoliko dll fajlova da skinete i stavite u system folder, itd. da bi to sve na kraju mozda proradilo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sasha vukelic na korisnoj poruci: | ||
rudar (19.7.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arilienta, game development, hell entertainment, hell throne lepteria, pravljenje igara |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Playthrough #2] Bad Mojo (Redux) - protrčavanje na način bubašvabe (takoreći runthrough) | zoran845 | Avanturističke igre | 190 | 1.3.2012 12:56 |
Vista (instalacija) | GeForce | Operativni sistemi | 29 | 9.5.2010 9:25 |
Flash igre | jonathan | Male igre | 26 | 2.7.2008 17:20 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |