![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
EA's Chef John Ricitello reveiled some details of the next Need for Speed at the William Blair & Company's annual growth stock conference: The game is called Need for Speed: Undercover and has a very strong mission structure, similar to "The Transporter". Additionally it has a huge embedded storyline, so it gets a narrative touch.
Since Ricitello was pretty disappointed with NFS ProStreet, we can hope that EA will learn from its mistakes. According to Ricitello the Need for Speed Dev-Team in Vancouver had been working for eight consecutive years on a 12 month development cycle. Last summer the team was split and now there are two teams on a 24 month cycle. Unfortunately NFS:Undercover will be only 16 months development time, but the next year's NFS will be a full two-year development cycle. "We were torturing a very talented group of people up in Vancouver, which makes it harder to be as innovative every year. So, I think we are going to get better from here. "I'm confident that Undercover is a much better game than Pro Street, and I expect that from this point forward they will do a lot better." So, we will see what we can expect from NFS: Undercover. Maybe this name is only a working title, but the mission-based gameplay sounds quite promising. Already in Need for Speed Porsche you had to solve missions as the Porsche test driver, which kept you on the road. I think NFS: Undercover could be quite fun, if you have to achieve missions and get a good story behind it. ![]() souce@nfsplanet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.649
Zahvaljeno 11.178 puta na 7.147 poruka
|
![]() Citat:
![]() Živi bili pa videli...Još od prvog Undergrounda kada su počeli da guraju neku kao priču kroz igru sve je gore od goreg, zaključno sa Carbonom kad mi se onaj Kineščić potpiše, otvori prozor i kroz zube procedi nešto u fazonu "Sad će moj tata da dođe da te prebije!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tomase i prosli put si me obradovao lol.Pa lepo ali moze li ko malo bolje da mi pojasni posto nerazumem engleski TOLIKO koliko je potrebno za ovo.I nisam procitao zadnji deo.Zna li se kada izlazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
I takođe se sominje da će novi nastavak nfs-a biti sličan filmu transporter,odnosno misje će se odvijati kao u filmu transporter. Jedva čekam,biće zanimljivo a pogotovo sledeći nfs koji će biti rađen pune dve godine. poz svima i živeli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
EA shvatio da ne moze da isbacuje 50000 razlicitih naslova gde ce svaka igra u serijalu da izlazi na godnu dana..........neeeemoooogguuuceeee.
![]() ![]() Tu je bila greska ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ali ako misije budu na fazon transportera mislim da igra ima da izgubi ono nesto posebo sto je imala.Dobro su se setili da je prave svakih 2 godine i onako je bilo sve gore i gore,poslednji NFS koji me je zaista obradovao je bio MW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka
|
![]()
A je li moze neko da mi kaze o cemu se radi u tom filmu "Transporter" ?? Nazalostn nisam gledao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma prevozi stvari i bla bla,on je kao na foru supermana ono preverce mu se auto u vazduhu i ne samo da padne na tockove nego u letu zakaci dizalicu i skine bombu koja mu je bila zakacena na auto.Ma krs ko krs,prvi deo je malo bolji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Meni se to sa transporterom ni malo ne dopada. Hocu trke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
Da li se neko seća dobrog,starog NFS:II?
![]() Pre neki dan sam slučajno provalio da mi stoji na DVD-u i instalirao na drugovom kompu.Ne da smo igrali,nismo mogli da se skinemo sa stolica koliko smo se navukli! ![]() A sad malo ontopic.Iz onoga što sam skontao iz opisa glavna fora igre će biti da što pre preteraš tovar putevima sa pogledom na pašnjake i njive uz povremeno bekstvo od pandura. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Mil00rad na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najbolji nfs stvarno ima i onaj NFS 2 SE koji je imao dodatne staze i automobile, ehhh
![]() Posle toga mi se jedino svideo hot pursut i hot puruit 2 i naravno porche unleashed |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
Partybreaker (19.6.2008) |
![]() |
#12 | |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ali ako ovaj novi NFS budu odradili kao ProStreet mislim da nema svrhe (bar za mene) ni da ga izbacuju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
kada bi ukombinovali misije kao u transpoteru,driveru i iz filma gone in 60 seconds,mislim da bi bila veoma zanimljiva igra, i kao šlag na tortu kad recimo odradiš sve te misije kraju svu tu lovu koju sa zaradio kupiš auto kojim zarađuješ još novca ali od trka naravno jer ipak je to nfs mora biti klasične trke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 438
Zahvaljeno 587 puta na 232 poruka
|
![]()
... A ja ni Pro Street nisam odigrao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Poslednji koji je meni bio imalo zanimljiv je MostWanted... stvarno ne znam sta vise hoce da naprave od NFS-a... pazi NFS:Undercover sad mi bi trebali da kazemo wau kako ima kul ime... ma vazi sto cu da pogledam ijedan NFS nadalje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
i ne treba da odigras, slobodno preskoci
Citat:
Sve mi se nesto cini kao da ce da padne novi kompjutercic pa zu zahtevi malo skociliiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad ti nista ne odgovara, jos imas i TFT..c.c.c a ljudi danas leba nema da jedu, vidis da su svi aranzmani za more vec raspordati....ala smo siromasna nacija.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da mozda ce sve greske EA ispraviti sem jedne,nikada nece shvatiti da grafika ne cini igru,ima da ubace grafu da nam kompovi zardjaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
Necu ga ni pogledati koliko ce biti zabavan!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Napravice jos jednu igru sa istim endzinom na koju ce da dodaju jos neki kul efekat koji podrzava samo DX10 i Vista (jer saradjuju sa Bil Gejts-om) imam osecaj da ce ta igra opet biti glupi shit i da ce zahtevnost opet biti neopravdano velika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
Need for Speed-ovi od Most Wanteda su najveci krs,nadam se da ce sa ovim novim prekinuti taj niz,stvarno bi trebali.Inace po meni je najzabavniji High Stakes,posebno multiplayer gde jedan igrac uzima ulogu pandura,a drugi bezi,a muzika ovog dela je posebna prica.Stvarno probajte ovaj deo,mislim da je to jedini pravi NFS
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku HaveBreak na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (20.6.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Need for speed XI: Pro Street | tomas | Simulacije vožnje | 1443 | 1.10.2018 21:30 |
Need For Speed: Undercover | Expressionism | Konzole | 1 | 19.6.2008 12:19 |