![]() |
![]() |
|
|||||||
| Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#241 |
|
Deo inventara foruma
|
Najezda nofih filmova......recimo bez filma "the invisible" nikad ne bih saznao kako te ustvari i dobri drugovi ogovaraju iza ledja
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
Da nije filmova, ne bih znao da svako momačko veče mora da se završi ubistvom ili odustajanjem od braka... u najgorem slučaju moralnom poukom i robi..ovaj, brakom.
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
Da nije filmova, ja ne bih znao da su Ameri heroji koji se brinu za mir i zalazu za isti
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Deo inventara foruma
|
....a Rusi najveci negativci :
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
Ne bih znao ko je Chuck Norris.
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Deo inventara foruma
|
Mislim kad bi ameri videli nas "Mi nismo Andjeli" da bi se blago receno us*ali.Tad bi saznali sta je pravi film.
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Starosedelac
|
Pa ono jeste... kad bi Amerima pokazali Andjele, jadni ljudi bi se prosto pokrili usima od stida sto su tolike godine obozavali nekakve Kumove ili Bekstva iz Sosenka.
![]()
Poslednja ispravka: Dio37 (27.2.2009 u 21:38) |
|
|
|
|
|
#250 |
|
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 72 puta na 32 poruka
|
-ako si najveci geek u skoli mozes da smuvas najbolju ribu iz tvoje generacije ako joj malo pokazes matu
-da ako nestane struje dok se neka riba tusira verovatno ce u roku od 5 minuta biti brutalno ubijena -ako se riba ipak ne tusira a nestane struje onda treba da obidje sve prostorije u kuci po mogucnosti da obavezno ode na tavan/podrum u kome nije bila nekoliko godina -da kolika god opasnost preti svetu ne treba da se brinem jer znam da ce amerikanci unistiti kometu/vanzemaljce uhvatiti teroriste sa nuklearnom bombom i zaustaviti tajmer u zadnje 3 sekunde |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Banned
|
Gledajuci filmove,ja sam saznao:
-da je Tony Montana slabic, jer Spoiler za click:
-Dobar kauboj nosi beo sesir,a zao crn ![]() -Kad Dolf Lundgren glumi glavnog junaka u filmu,onda se radi o napetim,sjajno osmisljenim akcionim filmovima ![]() -ako grupica teenagera ismejava nekog ''luzera'', taj luzer dokaze da je cistokrvni pobednik. -Bata Zivojinovic je pobio vise Nemaca u WWII nego sto ih je bilo ![]() -ako u prisustvu prijatelja u baru ismevate lika koji pije mleko, da ce vam se to obiti u glavu u punom smislu te reci ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.546
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
Necemo vise da raspravljamo o tome koliko nuklearki nestane iz Rusije svake sekunde/minuta, vracamo se polako na temu da se poruke ne bi nepotrebno brisale.
Takodje vas molim da obratite paznju na stvari koje su vec spominjane, cesto i par puta. Hvala na paznji.
Poslednja ispravka: A M G (27.2.2009 u 22:13) |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
A ako cemo ozbiljno saznao sam iz filmova skoro sve sto znam o drugom svetskom ratu 0o |
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Deo inventara foruma
|
Ne bih znao da dobra strana uvek mora da pobedi,mozda zbog toga preferiramo loshu stranu.
![]() ne bih znao da ostatak sveta ima zena koje mogu da pariraju Srpkinjama.
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Član
|
-da je glupost terorista srazmerna njegovoj velicini(sto veci to gluplji)
-sto veci biceps ima glavni glumac to ce biti vise mrtvih terorista -da je svaki amerikanac bivsi marinac/foka ili veteran iz vijetnama -ako ste glavni glumac racunajte da ce vam zenu i dete ubiti/oteti u prvih 15 minuta filma -kada se americki brod nadje pod opsadom od strane teroriste ne morate da se brinete jer ce ih kuvar sve pobiti -za spasavanje sveta trebaju vam jedan nabildovani muskarac i dobra riba(moze i bez ribe) -kinezi mogu da lete -svi kinezi znaju kung fu -rusi popravljuju stvari tako sto lupaju dzinovskim francuskim kljucem po njima |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Starosedelac
|
Ne bih znao da kroz ventilaciju uvek mozes pobeci i da preko iste mozes s*ebati protivnika
![]() I nikako ne bih znao da covek ne mora da prica nemacki da bi bio Nemac,vec jednostavno da ima nemacki akcenat dok prica engleski
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Basterd...
|
hm... ne bih znao da:
- se enkriptovani fajlovi dekriptuju prostim pritiskom na opciju decrypt; - svi kompjuteri na svetu imaju dugme za manuelni sefdestruct; - je moguce napisati referat, a usput ni jednom ne pritisnuti spejs; - da je najveca sansa da se prezivi napad manijakalnog ubice/monstruma ako se akteri razdvoje, itd.
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Banned
|
Ja sam nucio da je hackerstvo opasnost modernog terorizma i da je hacker uglavnom neki debeli geek ili neki zaludjeni Azijat...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|