![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.149 puta na 1.323 poruka
|
![]()
https://youtu.be/_Gu9Fi5DfeM?si=r-Sf4scOyc8x_Vak
https://youtu.be/Atzuu2m2E68?si=CKjJsRzNrOP7KLFF Izlazi do kraja 2024 (tako je najavljeno) Poslednja ispravka: Exia (18.4.2024 u 20:17) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (18.4.2024) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
HA HA HA !
Ladno pocinje sa "EVO GA HENRI" ![]() Zamalo sam se smrzao kad procitah " Ipak dugme nije srednji vek !" Ali kako nas narod kaze "Igra nije dugme " ![]() Odlicno je to sto se vidi da filozofija borbe ostaje ista ali deluje mnogo poliranije i gotovo da nema dzank i klank da se vidi. Animacije deluju za dva koplja iznad. Meni ova najava dosta. Sta god da se pise i govori , najavljuje i odjavljuje ,hajp ili skepsa u medijima , napadi ili pohvale jednostavno nije bitno. Cirkus ce da bude cirkus a igra nema razloga da ne bude dostojan nastavak . Bice siguran sam i pokusaja podrivanja hajpa od strane medija koji preziru prvu igru i sve sto ona predstavlja ali ... Iza ove igre stoji ime i prezime i covek koji je daleko iznad proseka raznih menadzera gejming kompanija i ujedno jedan od najboljih tvoraca igara u istoriji . PS- Plakat je namerno uradjen tako da podstakne sumnju o periodu u kome je smestena igra da bi podstakao razgovore i debate i odvukao paznju igraca sto vise. Dobar primer marketinga koji igra na psihologiju ali ne laze i ne muti vodu o samom proizvodu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
zokocx (19.4.2024) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Nisu mogli da izaberu bolji trenutak za ovo. Kada je AAA industrija na meti najostrijih kritika u skorije vreme, (na nisanu su kvalitet, cene, sadrzaj i seckanje istog, motivacija, inovacija, guranje modernih gluposti itd) i nakon fenomenalnog uspeha i pohvala na racun BG3 i rasprave o tome koliko kvalitetni RPG naslovi fale......Oni najave nastavak....Sve im se odlicno poklopilo, samo da se sve to ispegla kako treba. Aj da vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (19.4.2024) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Samo optimizacija i što manje bugova i ima da pokupe sve pare i nagrade ove godine (a i sledeće).
I molim ih samo da ne skakate PC verziju zbog konzola. Vidi se u Official Game Reveal da pršti RT na sve strane. Znojiće se 4090 na Ultra podešavanjima i sva jezgra koja joj damo. Ko pita zašto pa CryEngine. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (19.4.2024) |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Prva igra maltene je tek sad stasala da se igra recimo u fulu na 1440p jer tek sad postoji hardver da to gura . 2018. GTX 980TI nije dorastao izazovu .
Ali ja sam igrao na GTX 1050 2 GB i izgledalo je i dalje fenomenalno a 5. patch mislim vec je napravio solidno igrivom bez "game breaking " bagova. Igrao sam i poslednju verziju sa svim DLC-ijevima pre godinu dana na RTX 2060 u 1080p i fenomenalno je radila igra. Tada su imali jako mali budzet ako se secam oko 4 miliona$ (ima sigurno negde podatak) i mali tim. Sad imaju sigurno vise iskustva, veci budzet , dovoljno vremena i nemaju potrebu od nule sve da rade . Bukvalno su bagovi i problemi prvi put maltene bili nuzni sad moze samo da bude bolje. Ako nema neki veliki tehnicki problem bukvalno cu da uzmem "season pass " verziju prvi dan koliko da kosta nek kosta, stvarno zasluzuju jer i DLC-jevi su dosta solidni. PS- Nece oni pokupiti mnoge neke nagrade ( i ako zasluzuju da budu igra godine 2018. sto se mene tice lagano) ali vecina ljudi koji igra igru ( a odlicno se prodaje) stavlja KCD medju najbolje RPG igre ikada. To je najbolja nagrada . Jedino sto se bojim je da borba ne postane previse arkadna . Ne sto ce biti losa ili dosadna nego zato sto je ima u svakoj igri . Da ispoliraju to sto postoji , sasvim malo prerade i da nadograde na istu foru nekom novom mehanikom ali da bude fluidnije i dovoljno . A tako ce i da bude jer sta drugo , nema magije . Da se vrti u krug kao u MMO igrama i da saseca 8 neprijatelja u cugu ? Tesko ali su sigurno doradili borbu protiv vise neprijatelja istovremeno koja je malo bila problem. Uostalom to su zelje i ako bude skroz drugacija nije problem dokle god "radi posao" a za toliko ce sigurno biti OK. Poslednja ispravka: Koreli A. (19.4.2024 u 5:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kekule Mekule
|
![]()
Budzet je 37 milki bio kakvih 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.936
Zahvaljeno 2.133 puta na 1.185 poruka
|
![]()
Nisam igrao prvi deo. Da li biste mi preporucili, znajuci moj istancan highclass ukus?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kekule Mekule
|
![]()
Uh, ovo ti je mrlja na karijeri koja ti nije trebala.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Andross na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#10 | |
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
![]() Citat:
KCD je igra koje je dozivjela najveci downgrade zbog konzola, a to najbolje zna onaj ko je igrao beta verziju. https://www.youtube.com/watch?v=T5jZ4Wf7W6o |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku S.t.a.r.a.c. na korisnoj poruci: | ||
zokocx (19.4.2024) |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
Da li mislis na ovu sad igru . Za KCD1 je oko 4,5 miliona zavisi od valute.
On 22 January 2014, Warhorse Studios launched a crowdfunding campaign via Kickstarter with the goal of generating ÂŁ300,000, ten percent of the US$5,000,000 budget, in order to prove to investors that there was an audience and desire for the game. By 20 February, the effort had raised a total of ÂŁ1,106,371.[11] https://en.wikipedia.org//wiki/Kingd...e:_Deliverance Znam da je nesto oko 4 ali izgleda da je u evrima ne u dolarima ali to je to. EDIT- aha ti mislis na ovo https://wccftech.com/kingdom-come-de...-36-m-dollars/ Forbsove procene ali nisam siguran . Racunaju oni tu svasta i samo su procene a izdavac je u marketing ulozio verovatno vecinu toga i to nije bitno . Znam da se cifra od 4, 5 miliona za razvoj igre spominjala stalno kao ukupan buzdet . Mozda je to za pocetak projekta . Inace kazu za Frobsove procene i te njihove liste naj ovo naj ono da cesto nemaju vezu sa vezom . Takodje veliki napor je ulozen medijski da se umanji uspeh igre . Mislim ko zna. E sad ko zna tacno ipak nemamo priznanice ali u svakom slucaju jako malo u odnosu sta je napravljeno. Poslednja ispravka: Koreli A. (19.4.2024 u 19:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kekule Mekule
|
![]()
Slusao sam Vavru uzivo pre jedno 6 godina pa me secanje mozda izdaje, ali po pricama sto je rekao i kolicini zaposlenih budzet je veci od 5 milki. Dve runde su od ceskog biznismena, kickstarter i jos nesto je bilo. Plus je razvoj trajao dosta, dobar deo nisu placali ljude uopste a zaposljavali na veresiju, tako da vise sigurno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Ako je tacno ovo sto Forbs kaze oko 37 mil i da je deo toga otisao na marketing u svakom slucaju jako skromno. Glavni producent je rekao da je izmedju indi budzeta i AAA igre ali da ne moze da se poredi sa AC naslovima . Njih je uzeo za referencu .
Izgleda ova brojka od 5 milki se pojvalia jer je bio taj startni budzet , kao cilj za masovno skupljane sredstava. I onda se tako ubacila u javni prostor . Ipak izgleda da je vise ali opet dosta manje od AAA budzeta. Cela poenta je da ovog puta nece biti javnog BETA testeranja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
zokocx (30.4.2024) |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Novi trejler incoming
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 18.12.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 74 puta na 25 poruka
|
![]()
Samo da se nadje vremena da obrnem jos jednom prvi deo pre igranja drugog.
Jedna od najboljih ,najoriginalnijih igara ikada napravljenih |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
Odigraj A Womans Lot DLC ako nisi obavezno. Posle pogledaj krajeve i koje sve izbore imas jer se bas menja ishod i ugao . Jedan od boljih DLC-ijeva u obliku "questline " niza u istoriji po meni.
Drugi deo vezan za Johanku . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.608 puta na 4.068 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Schwabsteiger (22.8.2024) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kingdom Come: Deliverance | dex3108 | Role-Play | 435 | 14.4.2024 16:22 |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Kingdom rush problem | King91 | Igre za mobilne telefone | 1 | 28.1.2015 11:40 |
Kingdom Heroes | Leon da Vinci | MMORPG igre | 1 | 29.7.2010 12:32 |
Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim | DeCoy | Strateške igre | 8 | 8.11.2009 2:47 |