![]() |
![]() |
|
|||||||
| Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Novi član
|
airlive wl-5460ap, jeftina i dobra solucija... ima sve potrebne modove rada i može zadovoljiti tvoje potrebe (i ja ga koristim)... znači Internet konekcija do njega, a od njega konekcija na PC
što se tiče zaštite: dozvoliš konekciju na router samo za svoje mrežne kartice, tj. njene MAC adrese i to je to... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Novi član
Član od: 11.1.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Da slazem se sa to da upisem,ja imam Stic D-link,koi stavim u laptop i upisem u ruter MAC,ali kazu mi da ako ne napravim t.e,ako ne sakrijem SSID,da mogu opet mi ulaziti u mrezu,kako je to moguce.....
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
Pogledaj ovde:
http://askbobrankin.com/hide_your_ssid.html |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Novi član
|
Pozdrav! Imam Foxconn PSI Wireless Card WLL-3350 i interesuje me da li se moze koristiti na Visti,odnosno da li imaju i gdje se mogu naci driveri? Unapred zahvalan!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Wireless Pomoc | Mr.Eco | Slobodni softver | 12 | 20.11.2007 0:23 |
| wireless me ubi... | forrest_gump | Internet tehnologije | 17 | 20.10.2007 11:41 |
| Domet PCI wireless kartica | Milos Bozic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 9.1.2007 17:50 |
| Koja wireless kartica | ststeva | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 10 | 28.7.2006 21:13 |