![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.9.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam nalog na eunet-u.Od njih sam dobio router TD-8816 adsl2/2+ ethernet router.
Moja konfiguracija je stara 10 god(intel celeron 533mhz, 196mb ram) Uveo sam adsl pre mesec dana, i do pre 4 dana je sve radilo. U poslednja 3-4 dana veza stalno puca, traje max 5 min. U razgovoru sa njihovom tehnichkom podrshkom resetovao sam router na fabrichka podeshavanja i ponovo ga podesio prema njihovim parametrima. Poshto ni nakon toga nije radilo, momak iz tehniche podrshke pogledao logove i video da je veza nonstop uspostavljena samo kada je komp iskljuchen, dok kada se komp ukljuchi veza puca. Prvo sam pomislio da je stvar u Win, ali to mi nije logichno, jer mi se to deshava kada koristim linux na istom kompu. Kada je komp ukljuchen a iz routera izvuchen lan kabl adsl lampica prestaje da treperi(tj. nonstop je ukljuchena). U chemu moze biti problem, da li imate neku ideju. Hvala unapred M |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ADSL router ili ADSL modem? | Mocko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 15.9.2008 14:30 |
Sezam ADSL - problem sa brzinom downloada kod Siemens Speedstream 6515 | blagojevic | Internet usluge | 3 | 1.7.2008 0:34 |
Wireless router Asus WL-500g Premium umrežavanje - problem | djoole | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 5.5.2008 12:09 |
PTT ADSL - Modem Vs. Router | Pharaoh86 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 16 | 26.3.2008 21:22 |