Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.4.2010, 16:05   #1101
Stefan 5
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
Određen forumom Re: Assassin's Creed 2

Citat:
kikko kaže: Pregled poruke
ja ne znam na kakvim ljudi konfiguracijama igraju ovu igru- meni dok stojim ili se polako krecem radi na 50ak fps- u momentu kad potrcim ili se naglo okrenem padne na skoro na nulu i onda se naglo poveca na 20ak pa na 50 i cim promenim pravac odma padne opet na nulu.... i kakva god podesavanja da uradim slicno bude....
jel moja konfiguracija nije dovoljno dobra za ovu igru? ili je igra neoptimizovana pa treba neki patch(po radu me podseca na Saboteur)? ili nesto trece?
athlon II x4 3,1ghz, asus 5770, 4gb ram....
Ili imas staru verziju servera.
Stefan 5 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 17:08   #1102
nameless1
Deo inventara foruma

Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka

Citat:
Kishobran kaže: Pregled poruke
Za DRM cu samo reci da su se pokopali i zavrnuli ljude koji su kupili igru.

Sto se tice igre, manje zamerke su sto nema loadovanja misija i podesavanje tezine. Sem u par misija, deluje suvise lako. Sa kolko god neprijatelja da ste okruzeni, izacicete ko pobednik i (sem na pocetku) imacete uvek vise nego dovoljno para za popravku i lecenje.

Naravno, ovo bledi u odnosu generalni utisak koji igra ostavlja a on je nista manje nego fenomenaln. Igra prosto osvaja razvojom price, likovima, gameplayom i atmosferom generalno, a da ne spominjem realizacijom izgleda gradova. Posebno mi se svidja sto protivnike mozete da ubijete na bar 50 razlicitih nacina

Mada moram da priznam da me je kraj razocarao
Ako si ti kupio igru, iz ostatka tvog teksta se ne moze zakljuciti da su te zavrnuli i pokopali. Ista situacija je i sa mnom, igram igru normalno, bez i jednog jedinog problema. Ako pak nisi kupio igru, sto je verovatniji scenarijo, zasto se bre bahces sa necime sto nije tvoja briga, i o cemu nemas blage veze.

P.S. Morao sam da reagujem, jer ne volim da bilo ko tvrdi da me je neko pokopao i zavrnuo..
nameless1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 17:15   #1103
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.593
Zahvaljeno 3.926 puta na 2.445 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Citat:
nameless1 kaže: Pregled poruke
Ako si ti kupio igru, iz ostatka tvog teksta se ne moze zakljuciti da su te zavrnuli i pokopali. Ista situacija je i sa mnom, igram igru normalno, bez i jednog jedinog problema. Ako pak nisi kupio igru, sto je verovatniji scenarijo, zasto se bre bahces sa necime sto nije tvoja briga, i o cemu nemas blage veze.

P.S. Morao sam da reagujem, jer ne volim da bilo ko tvrdi da me je neko pokopao i zavrnuo..

Tebe nije, ali jeste dosta ljudi koji ni ne mogu da igraju igru zbog ogranicenog neta. A da ne pricam o vernim fanovima Ubisoftovih igara.
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 17:20   #1104
AkuL
Novi član

Član od: 9.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Stigao sam do trece sekvence kad Mario treba da me trenira eskiviranje medjutim javlja mi se bug misija pocne ovaj mi kaze da je cale bio ubica a ja nemogu da se pomeram pise da pritisnem lock on ali nista se ne desava i tako blejim u mestu.Jel imao neko ovaj problem?
AkuL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 17:36   #1105
nameless1
Deo inventara foruma

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Tebe nije, ali jeste dosta ljudi koji ni ne mogu da igraju igru zbog ogranicenog neta. A da ne pricam o vernim fanovima Ubisoftovih igara.
Veruj mi, fanovi Ubija su vec navikli na raznorazne DRM-eve (imam gomilu njihovih igara), medju njima i najubitacnijeg od svih- Starforce-a (ubicu operativnih sistema), da se vise nikad ne ponovi. Slazem se da su zavrnuli ljude i fanove sa ogranicenim netom, oni su kolateralna steta u ratu sa piratima.
Stara 14.4.2010, 17:39   #1106
shimec
Član

Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 122 puta na 67 poruka

Citat:
AkuL kaže: Pregled poruke
Stigao sam do trece sekvence kad Mario treba da me trenira eskiviranje medjutim javlja mi se bug misija pocne ovaj mi kaze da je cale bio ubica a ja nemogu da se pomeram pise da pritisnem lock on ali nista se ne desava i tako blejim u mestu.Jel imao neko ovaj problem?
Jesi li probao da pritisnes F na tastaturi?
shimec je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 18:34   #1107
Kishobran
Član

Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka

Citat:

Ne moras tolko da besnis. To sto je tebi radilo kako treba, ne pretstavlja generalnu sliku o stanju ovog proizvoda.
Itekako znam o cemu pricam, da si samo video ortaka koji je besneo jer je kupio igru. Naravno sad igra narodsku verziju.

Inace kupujem igre ako imaju dobar multiplejer, ne pada mi na pamet da dajem ovolike pare za SP, koji pritom nema replay value, tj. predjes jednom i gotovo, kolko god dobar bio.
Dodaj na to potrebu za konstantom internet konekcijom za koju se i desava da ne bude tolko konstanta, a kad ti radi da se desava da ne mozes da se ulogujes. I onda stvarno imas razloga da budes besan, a ne zbog nekih tamo komentara na forumu.
Kishobran je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 19:00   #1108
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 789
Zahvaljeno 657 puta na 571 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NIDZA bOj

Citat:
kikko kaže: Pregled poruke
ma opusteno- nisam daleko odmakao- tek su "mi" obesili familiju
iritirajuce je uopste igrati "seckajucu" igru....
a taj server skinem sa Ubisoft sajta ili...?
izvinnjavam se ako su pitanja bezveze- ali stvarno nisam neki hardcore igrac- i dosta toga sto se ljudima ovde podrazumeva, meni je strano
ne jer taj server je napravljen da bi se izbegla zastita,tj da bi mi koji "ne kupujemo" igru igrali...
NIDZA bOj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 19:13   #1109
nikola s
Veteran

Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka

Kako da iskljucim UAC (User Acoount Control) u Control panelu na Windowsu XP?
nikola s je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 19:31   #1110
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

Citat:
nikola s kaže: Pregled poruke
uac ne postoji na Xp-u koliko znam...mozda gresim
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 19:33   #1111
nameless1
Deo inventara foruma

Citat:
Kishobran kaže: Pregled poruke
Ne moras tolko da besnis. To sto je tebi radilo kako treba, ne pretstavlja generalnu sliku o stanju ovog proizvoda.
Itekako znam o cemu pricam, da si samo video ortaka koji je besneo jer je kupio igru. Naravno sad igra narodsku verziju.

Inace kupujem igre ako imaju dobar multiplejer, ne pada mi na pamet da dajem ovolike pare za SP, koji pritom nema replay value, tj. predjes jednom i gotovo, kolko god dobar bio.
Dodaj na to potrebu za konstantom internet konekcijom za koju se i desava da ne bude tolko konstanta, a kad ti radi da se desava da ne mozes da se ulogujes. I onda stvarno imas razloga da budes besan, a ne zbog nekih tamo komentara na forumu.
E, kisobrane, aj nemoj da ka*is, bre. Sta, da tvoj ortak i ja imamo isti internet paket, ja cu moci da igram, a on ne. Pa, ja imam pet ortaka sa istim netom kao ja (2Mb/s ADSL), i njima sve sljaka savrseno. To da ne mozes da se ulogujes, se i meni desilo jedanput, i trajalo je 10min, opet, mnogo manja steta u odnosu na druge DRM-eve. Ja ovu zastitu ne podrzavam, i te kako bih bio besan da imam bilo kakve probleme, a grdno se varas ako mislis da nesto sto ti napises moze da me razbesni. To sto ti ne kupujes igre bez MP-a, to je tvoja stvar, ali i te igre imaju svoju cenu, u njih su ulozeni trud, rad (krv, suze i znoj), kreativnost, i odigrati ih, a ne platiti, itekako nije legitimno i ispravno (kao sto se iz tvoje recenice da naslutiti). Sta vise, ako ikada video igre budu zvanicno proglasene granom umetnosti, to ce biti zbog single player igara, a ne MP (koje su manje vise uvek iste).
Stara 14.4.2010, 19:36   #1112
NIDZA bOj
Deo inventara foruma

Član od: 26.12.2008.
Zahvalnice: 789
Zahvaljeno 657 puta na 571 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NIDZA bOj

Citat:
nexexcalibur kaže: Pregled poruke
uac ne postoji na Xp-u koliko znam...mozda gresim
koliko i ja znam,to ne postoji...
Citat:
nikola s kaže: Pregled poruke
procitaj post iznad..

@ KISHOBRAN to za replay value nije tacno,evo ja sam gta4 presao 3 puta,presao bih jos jednom sigurno,al sad ce ove epizode i stvarno nemam vremena..
NIDZA bOj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 21:16   #1113
kikko
Član

Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 21 puta na 8 poruka

sve sam pokusao, i uvek isto, a verujem i kada bih uzeo original da bi opet pravila problema-glupava igra, ne moram ni da je igram....
kikko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2010, 22:29   #1114
talenat
Starosedelac

Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka

sto se mene tice ne moras ja cu preziveti...
talenat je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2010, 14:36   #1115
kikko
Član

Citat:
talenat kaže: Pregled poruke
sto se mene tice ne moras ja cu preziveti...
brate izvini sto sam te uvredio, necu vise nikad
Stara 15.4.2010, 16:03   #1116
JoXa
Veteran

Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka

Najjace je kad mu ujak kaze "It's me-Mario!"
JoXa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2010, 16:22   #1117
nexexcalibur
Deo inventara foruma

Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.796 puta na 1.855 poruka

kako me smaraju stealth misije u firenci...jaooo koja glupost
nexexcalibur je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.4.2010, 16:34   #1118
kikko
Član

neko mi rece da mi mozda gomila zvukova u igri baguje komp- jel postoji neka mogucnost da se zvuk nekako podesi- tj da se smanji kvalitet ili broj glasova na ulici ili sta god....?
Stara 15.4.2010, 19:35   #1119
Kishobran
Član

Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka

Citat:
E, kisobrane, aj nemoj da ka*is, bre. Sta, da tvoj ortak i ja imamo isti internet paket, ja cu moci da igram, a on ne. Pa, ja imam pet ortaka sa istim netom kao ja (2Mb/s ADSL), i njima sve sljaka savrseno. To da ne mozes da se ulogujes, se i meni desilo jedanput, i trajalo je 10min, opet, mnogo manja steta u odnosu na druge DRM-eve. Ja ovu zastitu ne podrzavam, i te kako bih bio besan da imam bilo kakve probleme, a grdno se varas ako mislis da nesto sto ti napises moze da me razbesni. To sto ti ne kupujes igre bez MP-a, to je tvoja stvar, ali i te igre imaju svoju cenu, u njih su ulozeni trud, rad (krv, suze i znoj), kreativnost, i odigrati ih, a ne platiti, itekako nije legitimno i ispravno (kao sto se iz tvoje recenice da naslutiti). Sta vise, ako ikada video igre budu zvanicno proglasene granom umetnosti, to ce biti zbog single player igara, a ne MP (koje su manje vise uvek iste).
Uh da, krv suze i znoj. Sve se plašim da nemaju leba da jedu zbog zlih pirata koji im od usta odvajaju. Ne znam samo kako je igračka industrija jedna od najperspektivnijih i najmoćnijih. Magija valjda.
Uzimao sam par manjih singleplayer igara od manje poznatih developera jer su me stvarno oduševile i Witcher od AAA naslova, kao izuzetak (al teko posto mu je opala cena). Planiram još po koju da uzmem u budućnosti od nekih koje bi prešao ponovo. AC 2 nažalost nije jedna od takvih igara, jer kao što rekoh, pređeš jednom i gotovo. Svaki put će biti ista.
A sad, što ti imaš 50-60 evra da odvojiš za ovako nešto, nije moj problem, ali očigledno ti nije jasno da ti tim svojim činom ohrabruješ (i ako trvrdiš suprotno) da oni nastave sa DRM-om i sličnim svinjarijama. Govorim ti o producentima, direktorima i sl. a ne o razvojnom timu.
Ali nema zaštite koja se ne može zaobići. I kolko god mi je žao onih koji su bili zaduženi za igru, nimalo mi nije žao njihovih producenata i ljudi koji ih podržavaju.
Ipak, piraterija uopšte ne predstavlja toliki problem kakvim ga reklamiraju i veličaju, tako da ne brini, Ubi i ostali velikani će preživeti i imati za leba i dalje
Kishobran je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kishobran na korisnoj poruci:
pentraksil (15.4.2010)
Stara 15.4.2010, 19:44   #1120
kuureee
Starosedelac

Član od: 23.12.2008.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 156 puta na 125 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kuureee

au ,kako bre da predjem onaj deo kada udjem o onu zgradu veliku kao crkva nesto ,cilj mi je negde gore ,a ne mogu nigde da se penjem ,a ne znam ni da izadjem iz te zgrade?
kuureee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
assasin's creed, drm, ubisoft

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Assassin's Creed Ocelot Akcione igre 1190 13.11.2017 20:42
Assassin`s Creed 2 Black3005 Cvet kompjutera 23 4.4.2008 8:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:13.