![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Komentatori su oduvek bili totalno retardirani i ponavljajući u ovoj franšizi. A što se tiče šestice, ona je oduvek instalirana kod mene i ubedljivo je najbolji PES do sada. Nisam probao još novi, ali ovi pesovi iz poslednjih godina su u raspadu. Mislim čak da je 10 namerno bila toliko loša (samo čulno deprivirane osobe bez inteligencije se ne bi složile) da bi se mogla dalje eksploatisati sa minimumom rada na nastavcima. Tolio neprofesionalizma i nepostojanja truda je prisutno u PES sada da me ponekad stvarno vređa. Ako ništa drugo, izlazak ove 12ice je doneo najmanje jednu dobru stvar - deinstalaciju 11ice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Član
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Prvi utisak je ok, samo svaki kontakt faul , toliko usporava igru... Utakmica koja traje 10 min, traje pola sata...-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
Posle malo vise odigranih utakmica shvatio sam da je ovo skroz nerealna igra. On kad podje u napad nema sanse da mu se oduzme lopta. Kad uklizam igrac samo promeni smer i nastavi (sto je vrlo nerealno). U trening pise za odbranu da se igra sa tasterom za dobacivanje (S) i C i ja nemam nameru da buljim kad ce on da skrene i da stistam sto dugmica od kojim slaba vajda. Sve u svemu jedanestica je u sustini bila srednje zalosna, imala je moooogo bagova, a dvanestica je nerealna pa nema gde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Starosedelac
Član od: 27.10.2008.
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
|
![]()
Лоша игра (тј по теби нереална) због тога што не знаш да играш одбрану?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 32 puta na 28 poruka
|
![]()
Na sta lici da u svakom pesu menjaju nacin igre. Taman se priviknem na jedno..Trebaju da usavrsavaju igru a ne da je menjaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Član
Član od: 18.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Da li neko zna jel moze da se kupi samo kod sa original pes-a ili je to ne moguce?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku maremas na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (8.10.2011), nesa24casa (7.10.2011), nikolapfc89 (7.10.2011), NIx Car (9.10.2011), Pele10 (21.10.2011) |
![]() |
#1069 |
Starosedelac
|
![]()
A jel ima ona fora u podesavanju da se postavi strelica u kom ce pravcu igrac da se krece?Kao sto je pre bilo.
Cini mi se da sam negde video da ce to da vrate! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikolapfc89 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (7.10.2011) |
![]() |
#1071 |
Starosedelac
|
![]()
PES 2012 DLC ANNOUNCED!
![]() ![]() KONAMI's free available download is going to be released on October 11th and will update the club teams regarding transfers. KONAMI also updates the abilities of players and teams. Additionally, the DLC will include 13 news boots from adidas, Puma & Nike. 29 teams will get new kits, including Real Madrid , Sporting Club and Bayer 04 Leverkusen. More details can be found at KONAMI's site. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikolapfc89 na korisnoj poruci: | ||
Red_Devil_89 (7.10.2011) |
![]() |
#1072 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1073 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Lepa ideja, svaka čast autoru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Član
|
![]()
Novi pes donosi sa sobom neke nove stvari, neko novo uzivanje. Mozemo slobodno da kazemo da je PES ove godine odneo pobedu nad glavnim konkurentom, makar na PC platformi.
Igrivost je na vrhunskom nivou. Igraci deluju sasvim prirodno, pokreti su im tacno onakvi kakvi bi trebalo da budu. Niti ima histericnog trcanja, niti nerealnih okreta za 180 stepeni i sl. Moguca da je jednogodisnja moja pauza ne igranja PES 11 prouzrokovala ushicenost prilikom igranja novog PES-a, ali mislim da se u izboru za ovu godinu necu prevariti. Pogotovo moze da bude pohvalno to sto je sada, barem meni, lakse da se da gol na top player-u. Ni AI na najtezem nivou nije toliki bauk, mada jos nisam probao ( ako postoji ) taj legendary mod za tezinu. Svakako da je mana vezano za latentnost prilikom ne namestanja trasnfera, ali vredi sacekati DLC za 11. oktobar, koji ce biti free. O sudijama sve same pohvale. I pored toga sto mozda ponekad preterano sviraju svaki kontakt, moze se reci da im je osecaj za igru na nivou sudija iz LS, pun pogodak. Posebno mi je zapalo za oko ponasanje lopte i igraca, prilikom prekida. Desava se da lopta projuri kroz peterac ili sesnaesterac, a da je niko ne dotakne, a da deluje kao da vam je potreban milimetar da loptu ubacite u mrezu ( takav filing prosto nije postojao u prethodnim delovima )!! Adrenalin skace, srca lupa, luduje, kod kuce su dobrodosli samo oni koji su spremni za nove epske okrsaje sa dzojsticima i tastaturom u rukama !!! haug |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]()
Steta sto si propustio proslu godinu, sada ne i bio toliko ushicen. Napredovao je 2012, ali ipak ne u tolikoj meri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Banned
|
![]()
Važno da everton pobedi moj bajer sa 4:0 na regular!!!Roben svaku loptu šutne preko gola,i preko noge,miler ne moze ni jeda duel da istrči,golmani sve brane,kao da vidi tri koraka unapred,centaršutevi-svi mi igrači budu zagradjeni!!!A oni ,nista spec al svaka miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinimalna prilika,sa noge na nogu i go!!!I tako već 10tekmi,doduše uvek me pobede sa 2:0(ako je 2:0, imali su 3-4 šuta u okvir i naravnoo od toga šublerski precizno uvek padne go).A meni miler prebacuje prazan go!!!Potreban mi je tutorijal ne za finte ili odbranu,nego za igranje pesa!!Htedoh da probam ostale nivoe,al sam utučen,izgledam kao pes noob
Mogu da pohvalim onu izuzeno visoku kameru gde se sve vidi pa nema radara na dnu ekana.I dalje ne kapiram kako se menja nivo odbrane i napada,već u 2011 su izmenili pa je bilo na select+ r1 ili r2.A sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Starosedelac
|
![]()
Pa probaj uzmi Bajern ,mozda bude bolje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Banned
|
![]()
Pa i jeste Bajern!!!Dobro ajd kao nije bajer nego je Bajern,riberi,roben,olić,muller...I to stalno ,vec 10tekmi.Na demou sam dobijao,2:0 2:1 3:2,a ovo sad comp je hiruski precizan čak i u 90tom a miler prebacuje kao i roben...Eis sad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Game-o-Kwiz | Patton | Opšta kultura | 15955 | 9.6.2017 14:42 |
Pro Evolution Soccer 2011 | Devilish Soldier | Sportske simulacije | 2913 | 1.10.2011 16:49 |
[Symbian] Pro Evolution Soccer 2010 - problem | milosh-96 | Igre za mobilne telefone | 5 | 28.2.2011 20:37 |
Pro Evolution Soccer 2008 PC resenje za sve | relja1234 | Sportske simulacije | 7 | 3.6.2008 10:01 |
Laptop za Pro Evolution Soccer? | Sledge_Hammer | ŠDK - Prenosni računari | 20 | 20.10.2007 22:14 |