![]() |
![]() |
![]() |
#961 |
Starosedelac
|
![]()
A produkcija je komicna, sve je stavljeno na V-2 i V-1... Prebaciti na reinforcment, posto su skoro sve divizije postenu omlacene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Član
|
![]()
Ja cu danas da probam taj scenario ('44). Procitao sam neki AAR i napalio sam se
![]() edit: ah da ic slajder cu da povucem ka reinforcements i nista od produkcije 5 meseci pa cu da vidim sta ce da bude..... Poslednja ispravka: Marko (12.6.2008 u 11:48) Razlog: Setio sam se.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Koliko su jake podmornice u HOI2? Krenuo sam da pravim samo podmornicku mornaricu sa Italijom. Modovao sam naval doctrine (ista kao Nemacka) i ubacio Karla Dernica u tech timove. Negde 1939 treba da dobijem nekog ministra (znam iz ranijih igara) koji daje bonus na proizvodnju podmornica.
Znaci da li cu moci cisto sa podmornicama i manjom flotom naval bombera da zbrise britanske flote u Mediteranu? Da li ce komp da posalje novu britansku flotu u Mediteran ako ja potopim flotu koja se tamo nalazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Jedno pitanje...
Malopre sam na Doomsday instalaciju nabacio Armageddon, a odmah zatim i patch za Armageddon 1.1. Da li je potrebno instalirati i 1.3a patch za Doomsday ili se ispravke koje on donosi već nalazi u ovome što sam instalirao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Starosedelac
|
![]()
Ne trebaju ti DD patchevi jel Armag. to sve ima . Jedino sto ti fali je Armaggeddon 1.2 patch koji je zadnje sto je izaslo .
@Mean_Machine Zavisi koju verziju i sa kojim patchem imaš ? U armaggeddon-u 1.2 nisu nista posebno , odnosno dobre su onoliko koliko su i bile istorijski . |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko se ja sjećam. Da. GRIDILO podmornica, je bilo OK. Ali morale su biti u OGROMNIM stackovima. Ali one su najviše građene ako nemaš vremena za ništa drugo. Ti trebao imati vremena ta izgradiš par nosačča. Jeftini su. Jedino zahtjevaju strpljenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Starosedelac
|
![]()
To ide iz krajnosti u krajnost... U Doomsdayu su beskorisne za sve osim za konvoje. Mada su jako jeftine i efikasne.
Ono sto fali jeste artiljerija kao zasebna jedinica. Kako da ja otpocnem rat bez ubitacnog baraza stotina vrelih cevi velikog kalibra? ![]() Maksimalna brzina - 2 (opet bi Blitz morao da se igra prakticno bez njih). Masivni soft attack, malo nadprosecan hard. Bonus na koncentraciju. Preciznost zavisi od obavestajnih bonusa. Izuzetno slaba na direktne napade avionima (ne sme biti ostavljena sama). Bonus za paljbu na fortifikacije (eto ideje za redeployment artiljerije kod Sevastopolja). Itd.... Igra je ovako previse, previse fluidna. Brigade aritljerije i samohotke se ne isplate pri masovnoj prozivodnji (previse IC-a pojedu za koji ste mogli da napravite ko zna koliko jos pesadije - kod Rusa posebno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
Eto ideje za HoI 3! Odmah na sajt tvoraca igre i iznesi ovo kao ideju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Novi član
Član od: 6.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() ![]() ![]() Evo ovo je moja omiljena partija sa Jugom, Nemacka anektirana, Francuska okupirana, ja kao vodja saveza sa Italijom, Grckom, Rumunijom i Spanijom, rusi zare i pale i tako. Igrao sam na normal/normal, bez iakakve modifikacije, osim sto sam neke tech timove pojacao(realno je da Ikarus ima skill 7, stvarno su bili neverovatni, IK-3 je bio cudo, nesudjeni IK-5 tek posebno, sve sjajni avioni...). Moram priznati da me je prilicno ****lo, manje-vise oko osvajanje madjarske, Austrije i dela Bugarske, ali Nemacku sam osvojio tako sto su ih Francuzi napali i poceli da ozbiljno napreduju, pa sam ja objavio rat Nemcima, uleteo i uz Cehoslovacku granicu, dok mi Francuska stiti ledja, stiga do Berlina. Ko sto vidite Rusi su sredili Poljsku i kad su se sydarili sa Francuskom bilo je gadno(cak su Francuzi napredovali u Poljsku, wierd). Ja sam razresio situaciju objavom rata Francuskoj i time sto sam svim silom uleteo i odsekao ih tako da su spali na konvoje za supply, Rusi su poceli da ih potiskuju, i kao sto vidite ja sam bio brzi(veci deo vojske se brinuo za Ruse). Posle toga sam samo uleteo u slabo branjenu Francusku(Britanci su kasnije poslali 10tak divizija, ali Italija, Spanija i ja smo to sredili). Zivela Evroposlavija! ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (16.6.2008 u 0:20) Razlog: dajte ljudi...stavljajte thumbove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Jer u protivnom, kada bi ti izvodio tu tvoju art pripremu gubio bi manpower jer bi neprijatelj mogao pucati na tebe. Tako?e art nebi trebalo da može all byitself da zazuzme neku provinciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Veteran
|
![]()
Jel neko za online partiju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Starosedelac
|
![]()
Da li je igrao neko multy ovde uopste?
Predpostavljam da se brzina igre namesti pre pocetka i posle ne moze da se menja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Ja sam igrao lan.Moze da se mijenja brzina tokom partije,ali samo server.Mocno je,ali treba brza konekcija jer se mnogo podataka salje.U lan-u je znao server da se zaludi posle nekog vremena,pa preporucujem save sa vremena na vrijeme.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Starosedelac
|
![]()
Koja konekcija je potrebna za server ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Veteran
|
![]()
Planiram pocet da igram sa Rusima. Cilj mi je da osvojim manje vise ceo svet jel ima neka dobra strategija za to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Starosedelac
|
![]()
Obični DD.
Prvo skini dissent i pobriši mornaricu. A možeš i konjicu pobrisat. Onda gradi IC sve negdje do 1940 ili 1939. Onda gradi pješadiju, CAS i nešto malo tenkova. CAS gradi dok se boje ne rastope (dok ti ne ponestane komandanata), sa isto nešto TAC-a. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 4th Dimension na korisnoj poruci: | ||
masteri (18.6.2008) |
![]() |
#980 |
Veteran
|
![]()
A sto se tice upgrade jedinica??
P.S. Nasao sam tvoj post na 19 strani o SU. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arsenal of democracy, hearts of iron, hearts of iron 2, iron cross, rat, strategija, wwii |
|
|