![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
Pregled rezultata glasanja: Koja je vasa main GW2 profesija? | |||
Mesmer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 6,06% |
Engineer |
19 | 9,60% |
Thief |
21 | 10,61% |
Guardian |
29 | 14,65% |
Necromancer |
25 | 12,63% |
Ranger |
27 | 13,64% |
Warrior |
41 | 20,71% |
Elementalist |
24 | 12,12% |
Glasova: 198. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5841 |
Član
Član od: 27.2.2009.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 30 puta na 21 poruka
|
![]()
jbt sve mi je tako konfuzno, kao da sam pao sa marsa
![]() sinoc sam igrao malo warriora, sta znam simpaticno je ali se nisam jos navikao btw, kako da namestim kontrole za svakog heroja posebno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5842 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Pa i jeste tako, ušao si u nov, nepoznat i drugačiji svet. Običaji su dragičiji, pravila su drugačija, istorija je drugačija (i drugačije se posmatra od zone do zone). Očekivano je da budeš pogubljen prvih 10ak sati, zaintrigiran sledećih deset, a oduševljen tek posle 20 časova u igri, kad probiješ lvl 15. Zamisli da si se jednog jutra probudio u nekoj arapskoj državi gde ne znaš jezik, zakone, običaje... u GW2 bar razumeš šta pričaju likovi
![]() Kao što rekoh pre nekoliko strana zverku, samo polako i bez žurbe, pričaj, gledaj, zastani i razmisli... nikud ne žuriš, platio si da uživaš. Ako nekom sa servera Gunnar's Hold treba pomoć/društvo, nek' me cimne, imam likove u svim zonama i nije mi dosadno da pomognem početnicima kad sam u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5843 | ||
Član
Član od: 11.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 13 puta na 12 poruka
|
![]()
Interesantno za pročitati
http://www.reddit.com/r/Guildwars2/c...day_august_29/ Za one koji su sinoć imali AH Citat:
Što se tiče slanja resursa ili opreme prijateljima ili za prodaju, neće da može još neko vrijeme: Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5844 |
Novi član
Član od: 3.5.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Posto vecinu vremena provodim u craftanju i potragom za resursima interesuje me postoji li gde spisak mobova koji bacaju najcesce odredjeni materijal, jer neke materijale jako tesko nalazim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5845 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Ne, koliko ja znam. Mozda se pojavi nesto na gw2 wiki, ali za to ce biti potrebno malo vise vremena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5846 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]()
Eto prilike da veseljak započne wiki članak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5847 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Reših danas da probam pvp. U WvW pucamo k'o cepanice, tako da su me tu gengrejpovali čim sam kročio iz utvrđenja. Njih petnaest me jurilo minut po mapi, tako da sam od tog izleta brzo odustao dok se stanje ne normalizuje.
SPvP sam igrao nešto malo tokom bete, ali sa guardianom kojem ni skillove nisam znao. Sad sam odigrao desetak partija sa eleom i mogu da kažem da je odličan. Partije nisu preterano duge, ako neko baš ne može da sačeka do kraja igra vrlo brzo izbalansira situaciju dodavanjem igrača u odgovarajući tim. Sviđa mi se što se mešaju igrači iz timova. Ljudi protiv kojih si se do pre dva minuta borio sada rame uz rame sa tobom ubijaju Svanira. Komp mi je kršina tako da uglavnom secka kad sam u borbi, ali snalazim se. Najviše ginem od warriora i od "prirodnih nepogoda" (ajkule i katapulti). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5848 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5849 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Meni ovaj preorder key idalje radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5851 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Definitivno downed state mora da leti iz WvsWvsW,i to sto pre. Bukvalno ga sakati. Dva na dva ,cist duel svi puni, prvo obore mog saborca, urade finisher, ja ubijem jednog od njih ali nemam vremena da radim finisher, ide duel 1vs1, pobedim i njega, megjutim onaj prvi u medjuvremenu ustane i podigne svog ortaka.... sta reci... fail na kvadrat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5852 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5853 |
Starosedelac
|
![]()
U ovoj situaciji i da sam hteo nisam mogao, posto je jedan od njih bio ziv, i dok sam ja njega pobedio, ovaj prvi sto je pao ustao je, uradi healing skill i covek ladno ima vise zivota od mene... meni sve na cooldownu...
Da neko ko je pobedjen u borbi ustane tako lako i pobedi nikako ne bi smelo da se desava u PvP-u. Treba zadrzati downed state samo za PvE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5854 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Ko zna. Misilm, očigledno su se prešli sa cenama čim su ljudi uspeli da nakupe gomilu golda sa tim. Ali to je njihov problem, ne treba da banuju za to, samo nek poprave cene.
A onda opet, nisu ban njega zbog toga, nego jer je to radio preko streama. A onda opet #2, nije on to radio preko streama da svi vide i rade to, nego eto, jednostavno u toku igre. Čudna situacija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5855 | |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka
|
![]() Citat:
Zato ja u PvP uvek nosim po jedan dobar AoE damage i interrupt skill da bih u slučaju da me grupica opkoli mogao lako da pobegnem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5856 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Ja sam kupovao čokoladu i vanilu za karmu, pravio "chocolate chip cookies" na tone i prodavao vendoru... al ne da imam krša para, već da kupim nove sastojke i budžim kuvanje... Sreća pa nisam streamovao
![]() Nije mi palo na um da bi to moglo biti kažnjivo, a igrao sam svaki veći mmo do sad (gw, wow, rift, sto, swtor, eve online...). Bedak, pa to je logična stvar da uradiš - kupuješ sastojke, praviš proizvode i prodaješ ih za pare. Šta su oni mislili, da ćemo jesti sve te keksiće i čuda sami? Da radi aukcijska kuća, ponudio bih odavnno tonu "podizača" u vidu hrane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5857 |
Starosedelac
|
![]()
Nebitno, recimo i AoE skill je mogao biti na cooldownu. Mozda bi pravo resenje bilo da ne mozes sam da ustanes iz downed state-a,da samo drugi igraci mogu da te rezuju. To bi resilo problem ovakvih situacija. Jos je po prilicno za*****o, recimo i da uradis AoE, ovaj od dole moze da te obori cekicem ako je warrior, da nestane ako je thief itd. taman da mu se ortak vrati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5858 |
Član
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 36 puta na 26 poruka
|
![]()
Gw2 setup file je pokvaren i posle 10 mb downloada pravi grešku i prekida download.Rešenje sa gwguru foruma je da se jedan tmp. fajl preimenuje i preko njega pokrene download , ali se on ne može nastaviti ako se iz bilo kojih razloga prekine.
Ima li neko ideju kako ovo da skinem , sa nekim downloadom koji se može nastaviti, jer mi je već 2 puta prekidan download , zbog nestanka struje i zbog nekih problema sa konekcijom, i uvek je počinjalo ispočetka. Ovakve tehničke probleme nisam očekivao, ipak naplaćuju softver i trebalo bi da pružaju neki minimum garancije da će im to koliko-toliko raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5859 |
Veteran
Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka
|
![]()
Jel ovo nesto do mene ili do servera sto ne mogu da udjem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5860 |
Član
Član od: 14.3.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 38 puta na 20 poruka
|
![]()
Da li ste imali situacija (PVE ili WvW) da rezujete nekoga u toku fajta i stignete skoro do kraja (za secundu ili dve može da ustane) i on ode na waypoint? Samo danas mi se to desilo 5 puta, ne kapiram te ljude ako neće da sačekaju do kraja da ih reviveujete što odmah ne odu na waypoint da ne trošim vreme!
Čak i na mapi kad gledate waypointe gde da odete ako vas neko počne da vas oživljava, odmah vam se pojavi "A noble soul is reviving you"! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
guild wars 2, mmorpg |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guild Wars | Sale013 | MMORPG igre | 4095 | 7.6.2023 18:02 |