![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Banned
Član od: 8.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ma problem je sto nisam mogao da nabavim dobru sliku plamena,pa sam iskoristio neki budjavi filter koji pravi vatru...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
information junkie
|
![]()
Zezao sam se sinoć malo u photoshopu...
![]() ![]() Da, ovo je Hali Beri... ![]() ![]() Poslednja ispravka: Highlander (12.2.2009 u 21:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi jel zna neko zasto mi u PS boje izgledaju drugacije nego sto jesu?
![]() Napr. ima na nekoj slici plava a u PS je ljubicasta... ili tako nesto... crna je malo svetlija u PS takodje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 48 puta na 18 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku stribog na korisnoj poruci: | ||
Down Force (24.6.2009), Irena 93 (28.7.2009), LoneWolf (11.5.2009), NjegovaWisost (29.5.2009), petrixs123 (3.1.2010), Psychon@ut (10.5.2009) |
![]() |
#447 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 48 puta na 18 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.668 puta na 4.100 poruka
|
![]()
Pozdrav za sve forumase, hitno mi treba par misljenja o ovom omotu za dvd-ove. Kao sto se vidi iz prilozenog u pitanju je godisnjak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Član
|
![]()
Na MMOwned forumu sam radio signature za jednog lika. Evo vam kako je to ispalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Veteran
|
![]()
Nije Lose,Samo Si Malo Izbledeo Render Sa Leve Strane (render=ta zena)
Hajde Ako Hoce Neko Signature Competition,Da Se Vratim Malo U Photoshop ![]() Moji Stariji Radovi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nisam Radio Sigove Sigurno 5-6 Meseci,I Jos Ne Mogu Da Nadjem Nove (Forum Na Kojim Sam Ih Stavio Vise Ne Postoji,A Nisam Ih Sacuvao U Kompu..) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Thunderman na korisnoj poruci: | ||
zomg (13.5.2009) |
![]() |
#454 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Član
|
![]() ![]() ![]() ![]() Sve ove sigove sam radio za ljudove sa MMOwned foruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Član
Član od: 22.3.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 40 puta na 26 poruka
|
![]()
Ja sam radio samo pozadine za sigove. Nisam imao nista pametno da stavim ili napisem. To je bila samo proba.
![]() ![]() ![]() ![]() Prvi je prilicno jednostavan. Drugi je moguce da je cak bila i akcija ili je radjen po tutorialu. Ne secam se. Za ostale treba malo vremena a rezultat prilicno zavisi od srece. Ako nekom ovo treba slobodno nek iskoristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Član
|
![]()
Zanima me da li moze jedna stvar da se uradi u PS i kako?Npr. ubacio bih coveka sa jedne slike na drugu ali da kad ga prebacim on ima transparentnost ali postepenu tj. da sas jedne strane bude lupam 90% pa ide do 50% (ako me razumete).Ali samo taj covek (layer) a ne cela slika!
Takodje me zanima kako da "ubijem" ivice na tom layeru (covek) koji ubacim preko background-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada prebacis layer/coveka na tu novi sliku, idi na gradient tool i izaberi foregroung to transparent. To bi trebalo da uspe...
Ubijanje ivica posle prebacivanje layera na drugu sliku je malo zeznutije i smorno je za uraditi ako se sve radi rucno, pixel po pixel. Imas addon za to, zove se onOne Mask Pro. Nije bas user friendly za koriscenje ako se radi prvi put sa njim, tako da bi mogao neki tutorial da pogledas/procitas sto se tice njega. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
stevan10 (29.5.2009) |
![]() |
#459 |
Član
|
![]()
Za transparentnost da pitam.Probao sam sa gradient-om ali ne ispadne kako hocu jer mi on dodaje preko slike recima crnu pa ide sve svetlije do providnog.A meni trba onako tipa kao kada menjas opacity ali ne za ceo layer vec postepeno!Jedino ako kod gradienta ima neka podesavanja ali koliko sam skapirao on dodaje preko slike gradient a meni treba da slika tj. layer postepeno nestaje!
Evo uspeo sam da uradim tako nesto .Koristio sam gumicu ali sam smanjio njen opacity i flow(malo sam se igrao). Poslednja ispravka: stevan10 (29.5.2009 u 1:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pobrkao sam foreground to transparent sa white, black. Samo zameni ova 2...
Imas ovde tutorial. Edit: Gumica moze da posluzi, ali je ovo mnogo "profesionalnije" i preciznije. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
stevan10 (29.5.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
photoshop |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
Adobe Premiere Pro, Photoshop | zombi | Grafički softver i radovi | 8 | 23.1.2008 0:37 |
Photoshop CS3 lejeri | Oggy | Grafički softver i radovi | 8 | 2.6.2007 23:40 |
Besplatni Photoshop filteri (freeware) | oluja | Grafički softver i radovi | 3 | 9.2.2007 15:16 |