![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 10.2.2010.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vpZYXs7Yyls
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: DeCoy (22.2.2011 u 11:45) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 9.7.2010.
Zahvalnice: 750
Zahvaljeno 536 puta na 369 poruka
|
![]()
Odlican mod
![]() Bas je originalan.. Jel oce neko u multiplayer preko hamachi-a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
|
![]() Citat:
Ili napiši neku svoju mrežu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka
|
![]()
Mod je extra. Mozda najbolji za ZH. Igrao sam sve prosle verzije.
Sad cekam Generation X. Nesto slicno kao SHW, ali nikako da izbace makar neku betu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Novi član
Član od: 27.12.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Nisam znao da imamo i fan page na facebooku, inače danas smo pokazali nekoliko novih modela koji će biti u sledećoj verziji moda.
Citat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rise of the reds bi bio odlican da je optimizovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
Član od: 28.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 265 puta na 97 poruka
|
![]()
Сад сам инсталирао РОТР и свиђа ми се. Само, нема ни један мод са нормалним аеродромом. Знам да је ово таква игра, али једноставно не могу да смислим онако кратке писте. И због тога их увек градим одвојено од главне базе.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Novi član
Član od: 27.12.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
@Toce
Nije nikakav problem napravti veći aerodrom, stvar je u tome da ZH kao i većina drugih strategija ima prilično male mape i pored toga na dosta mapa ima veoma malo mesta u bazi tako da bi samo aerodrom zauzeo bar pola baze. Da ne pominjem tupavi "AI" koji ima velike probleme sa postavljanjem zgrada ili trivijalnim situacijama kada se blizu command centra nađe supply dock ili neka druga zgrada a "AI" se zainatio da baš tu pravi baraku. @RUSuper ROTR još nije završen tako ga je teško porediti sa SW, pored toga u ROTR modu smo napravili gomilu izmena koje se tiču balansa jedinica i te izmene su imale za cilj da mod učine zanimljivijim za igru i da primoraju igrače da primene neke nove strategije umesto da koriste već dobro poznate cake iz ZH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nisam ga ni uporedjivao sa shockwaveom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Evo probah i ja ovaj mod.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da me od svih modova Rotr i contra najvise drzala,pa tek onda sw i to jos ona stara beta,sad ovaj 1.0 sam igrao mozda nedelju-dve.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Isko (6.3.2011) |
![]() |
#32 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa da.... Contru sam igrao mjesecima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je jako zao sto Rotr nije bolje optimizovan,zato cekam finalnu verziju gde ce optimizacija biti dosta bolja a verujem da ce imati dosta novina(mislim da cak i novih armija).Malo se odmaram od generalsa trenutno.Igram Ra3,ali svaki novi mod za Generals je uvek lepa vest jer te tera da instaliras igru 8 godina staru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema potrebe igrati modove.Dobar je.Ako zelim igrati Ra2 nijedan mod ga nece zameniti,igracu ra2.Ra3 je extra kad shvatis da strategije nece biti dobre kao ranije(pa i igre uopste).Po meni i plus i minus je sto svaka jedinica ima dodatnu opciju.Primera radi kada vodis veliki broj jedinica ne mozes koristiti prednosti svih.Recimo treba ti sa amerima hitno shiled od onog laserskog antena tenka ili kako vec,dok ti njega izvuces iz cete pa kliknes na + pa isto to uradis i sa drugim jedinicama prodje dosta vremena i izgubices dosta vojske,tako da su tu trebali malo vise poraditi,recimo da jednostavno prednosti svih jedinica koje si stavio pod trenutnu komandu izadju sa strane.Opet grafika je extra,ima svoj poseban smek,a efekti superweapona/eksplozija na nivou tiberiuma i bolji,a treba imati u obziru da je tiberium vise bio fokusiran na grafiku nego ra3.U ra3 grafika je kao u crtacu,tako da nisam ocekivao ovoliko dobre efekte.Opet mape su trebale biti takve da svuda ima fajta na vodi,primera radi ima mapa gde u 1v1 imas vodu pored svoje baze i protivnih ima pored svoje,ali se one ne spajaju ni u jednom mestu tako da nema potrebe graditi luku,to je veliki hendikep za igraca koji dobije japance.
Jeste da ovaj post treba da ide u Ra3 temu,ali nisam mogao tamo nastavljati diskusiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Član
|
![]()
Svaki mod na svoj način je zanimljiv.
Contra je po meni malo skrenula od teme Zero Hour što se tiče jedinica. Shockwave to radi malo kulturnije i oficijalno nekako,bez naglih promena strukture same igre bukvalno su napravili 'šta bi bilo od Zero Hour-a da se u njega ulagalo do dan danas'. Poslednja ispravka: Васили (7.3.2011 u 15:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 51 puta na 31 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 70 puta na 49 poruka
|
![]()
U cemu je razlika?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
Razlika je u:
Spoiler za Razlika:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]() Spoiler za USA:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
generals, hour, shockwave |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Generals Zero Hour - ShockWave Release 1.0 (Hamachi) | Васили | Online susreti | 1 | 31.3.2011 14:10 |
Garena i generals Zero Hour | HSVstoned | Online susreti | 1 | 25.2.2011 11:59 |
Generals Zero Hour - ShockWave Release 1.0 (Hamachi) | Васили | Mrežne igre | 0 | 19.2.2011 3:11 |
c&c generals zero hour preko hamachija? | markozmaj | Mrežne igre | 16 | 5.4.2008 12:08 |
Koji grafički editor za C&C Generals Zero Hour? | Guterill | Pravljenje igara | 1 | 29.3.2008 17:13 |