![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: ![]() |
|||
dolazim sigurno |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 16,00% |
dolazim verovatno |
20 | 20,00% |
nisam siguran/na, male su šanse |
64 | 64,00% |
Glasova: 100. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
|
![]()
U prosloj poruci da se izvinim ljudima koji su me pogresno shvatili ( ako uopste za to neko treba da se izvinjava, al ajde ).
Moje pitanje se odnosilo na to da li je okupljanje Official SK ili 'Odi mi, dodji mi' sistem. Ja ne dolazim. A i glasanje je poprilicno ubedljivo. Nigde nema opcije 'Necu da dodjem.'. Al dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Probaću da dođem. Nema frke sa školom, nisam neki poseban đak a i ništa se ne radi prvih nedelju dana. Kada budem siguran da dolazim/ne_dolazim javljam se!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
|
![]()
nadam se da tju dotji ovog puta... sada nemam problema sa shkolom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koga je briga ko ce doci ,
koga je briga ko nece doci, koga je briga da li cu doci, koga je briga da li ces doci. Datum stoji,za dvadesetak dana ce se znati da li ce se skupiti neki odredjeni broj ljudi,a ako ne bude kad sve ovo zaboravimo,opet ce se neko setiti da organizuje skup. Poslednja ispravka: [Imzadi] (26.7.2007 u 0:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 570
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Neka vam bude lepo na okupljanju,ja nisam 18+,nisam nimalo blizu BG,taj je dan pred početak škole,prva mi je smena,NIKAD nisam zakasnio u školu,i moram da dobro počnem i dobro završim 8. razred(sa 5.00 prosekom i vukovom diplomom)kao što je bilo i svake godine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Pobrisan je sav offtopic i sve svađe. Na ovoj temi od sada, možete se samo i isključivo samo dogovarati oko priprema za okupljanje.
Sve ostalo će biti smatrano off topic sadržajem i nepoštovanjem pravila foruma. Imate lične poruke za prepiranja. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Hmm, vidim da su sve svi prepali od Imzadi pa ajde da ja učinim taj korak.
![]() Pošto se ja i B@ne znamo i van foruma razglabali smo o nekim temama i onda prešli na Paintball. Nekome od nas dvojice je sinula ideja: bilo bi dobro da kada se nađemo u BG, gde god bilo, da se podelimo u grupice i da malo odigramo ovaj popularni sport! Jeste, biće malo masnica ali mislim da će biti zanimljivo... ![]() Ako sam ja dobro informisan u BG-u ima terena za paintball, right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
Bilo bi odlicno, koliko to otprilike koshta? Jednom sam samo gledao to i strava je, a cinjenicu da smo se kao klinci stalno rokali sa pistoljima na kuglice zaboravite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Hm... Bez pristojne opreme nemojte ni da pomišljate na igranje paintballa
![]() ![]() ![]() Jesam li pomenuo da boli kao pakao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam siguran ali ako mi je drugar pricao istinu oko 500 din koshta iznajmljivanje opreme i svega sa dva magazina kapsulica (Subotica)...onda nije toliko pakleno...neka se neko raspita pa ce mo videti. A za bol nije prob (kada coveku 20 min cupaju krajnike bez anestezije, paintball je ko ujed komarca...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.222 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Jedan sat sa 100 kuglica vam je ~ 10E a dodatnih 100 kuglica(a nema sans eda ti traju jedan sat) je jos 500 dinara
Za te pare bolje cu da jedem i pijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]()
Uf, preskupo, toliko je kostalo pre jedno 3 godine
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pa ono... Ako ste baš zapeli da se gađate onda možemo da organizujemo i okupljanje uz turnir u gađanju kamenjem
![]() Municija košta tačno 0 ojra a vi samo morate da se potrudite da ponesete kanticu sa sobom u kojoj ćete da držite kamenje ![]() Usput ako neko ponese novac može da ga potroši na jeće i piće. Ili na zavoje i flastere... Zavisi ko pobedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Pst, momci.. Insajderska informacija: može paintball i jeftinije da se nađe.
![]() ![]() Ali ipak podržavam ideju bacanja kamena sa ramena. ![]() ![]() Ali ipak, mnogo vruće za paintball... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
|
![]()
Sir_Duck91 bilo bi lepo da skorije saznamo gde cemo i kako cemo. Bilo bi lepo. Inace, odosmo svi na paintball(s).
A onda cu da se namazem maskirnom bojom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nešto je to predugo trajalo a doktori su skloni zbunjivanju ... da nisu pomešali krajnici - jajnici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
Necemo da se vredjamo...A osim toga ,hehe, mislish da je 20 min dugo....pa da, jeste, ali u slucaju da se malo doca zezne i operacija traje 40 min, posle 20 min anestezija prestaje da deluje...tako da je bilo veselo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Jel treba opet da opominjem za off?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
telenor ponuda da li su telefoni kodirani | dm@ricn | Provajderi mobilne telefonije - Telenor, Vip, MTS | 23 | 12.5.2013 15:23 |
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja | Simke | Forum o forumu | 1244 | 28.8.2009 14:36 |