![]() |
![]() |
![]() |
#3221 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odmakao sam malo dalje nego Dijego, pronašavši frazu koja (kad se ukuca u polje za pretragu GIS-a i stisne Enter) daje kao prvu - sliku koju si okačio kao hint.
E, sad, igra sa nazivom sličnim ovoj frazi ne postoji (ili bar ja ne znam da postoji). Na šta treba da nas asocira poslednja slika koju si dao kao "nagoveštaj"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3222 |
Starosedelac
|
![]()
da, nadjoh frazu i ja, skracenica za frazu je woh ako pomogne nekom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe, ja sam je dobio frazom čija je skraćenica GIH.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Starosedelac
|
![]()
dobro, tvoje je malo gramaticki ispravnije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 535 puta na 343 poruka
|
![]()
Ključne reči ovde su svet i razbiti.
Po kravama možeš da klikćeš ako ti je baš merak, a na obronke još nisam naiš'o. ![]() A i šta si zapeo za taj inventar. Evo ti ga inventar: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3226 |
Starosedelac
|
![]()
ahaaa, dan kada su krave skakale po trampolini, tj. The Day The World Broke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe, "The Day the World Broke"!
![]() ![]() E, u... Tako mi i treba kad hoću da mi poruke budu lepe, tačne, gramatički ispravne, slova ulickana i sa svim kukama i kvakama. Pogodio bih mnogo ranije da sam se dosetio da se u engeskom "pokvaren" i "slomljen"/"razbijen" kažu istom reči. Sad Dijego mora da piše sledeću tablicu ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (28.11.2008 u 23:43) Razlog: plaženje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Starosedelac
|
![]()
Xexe, foto-finiš.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3229 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kao u najboljim danima teme
![]() ![]() Uzgred, ja sam igru po AL-u tražio preko "globe", "world" se nisam setio da potražim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3230 |
Starosedelac
|
![]()
heh, tako i meni treba, ovog vikenda cu samo tablice da pisem
![]() nego ako imas spremnu igru za postavljanje udri, dok je drustvo u kafani ![]() a mozda da uvedemo pravilo - ko duguje 5 i vise tabela moze samo da pogadja ali ne i da postavlja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3231 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Nije da ne znam šta da pitam: još pre nekoliko meseci sam napravio provizorni spisak avantura koje bih mogao da postavim, i on, iako se u međuvremenu dosta smanjio, još uvek sadrži preko pedeset naslova ![]() Ima mi još da se zezamo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
Starosedelac
|
![]()
dobro, evo je sledeca igra
ustvari, pre nego sto pjanovic dodje i slisti ovo pitanje u sekundi ![]() bonus pitanja se sama namecu: kakve krava ima veze sa zmajem u bunaru, kako je zmaj uspeo da udje, zasto je u bunaru uopste i kako je uspeo da udje i izvadi kofu smestivsi je pored bunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 | |
Starosedelac
|
![]()
Sad si stvarno preterao. Isek'o si pola ekrana, donji deo glavne junakinje se uopšte ne vidi, a slika (slika! ha!) je u rezoluciji toliko bednoj da je stvarno bedna, i još očekuješ da neko pogodi? Ma 'ajde.
Citat:
2. zmaj je u bunaru jer mu je u njega ispala slatka mala izvrnuta torta, pa je sada traži. 3. nije on izvadio i smestio kofu, nego je bilo obrnuto. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Shumsko_drvece na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (29.11.2008) |
![]() |
#3234 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3235 |
Starosedelac
|
![]()
heheh tako je
![]() moze dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 |
Starosedelac
|
![]()
Ime: The Day The World Broke
Razvojni tim/Izdavač: Houghton Mifflin Interactive Godina: 1997 Pogled/Izvođenje: prvo lice Tema: fantazija, avanturistička Radnja: Jednog lepog dana, svet se, jednostavno – pokvario. Osa naše drage Zemlje se malkice pomerila, pustinjama duvaju snežni vetrovi, a gravitacija je poludela i naokolo bacaka krave (ni krive ni dužne). Supertajnim prolazom kroz šumicu (toliko je tajan da za njega postoji čak i putokaz) dolazite do šupljeg drveta i spuštate se liftom do Pogona sveta (World Works). Grupa naučnika vas upućuje još dalje, sve do centra zemlje, kako bi otkrili šta se, kako, i zašto pokvarilo. A dole... Dole vas očekuju svakakva čudesa. ![]() Tip grafike: 2d pozadine izrađene akvarelom pa skenirane, uz povremeno „gostovanje“ 3d prerenderovanih elemenata, pa čak i FMV-a. Oficijalni sajt: Opis: http://metzomagic.com/showArticle.php?index=228 UHS link: Za: Originalna i lepa grafika. Dobra sinhronizacija (vidi se da su glumci profesionalci, i da su se stvarno trudili). Zanimljiva pričica. Likovi koje susrećete su ludi i otkačeni do 101 i nazad! Sve u svemu – dobra igra za koju niko nikad nije čuo. ![]() Protiv: Zvuk nije kvalitetno semplovan – primećuje se lagano šuškanje u pozadini. Nema titlova, a to, uz gomilu teksta koji likovi umeju da izbace (pojedini su izuzetno brbljivi), ume itekako da zasmeta. Napomena: Lepo radi pod XP-om. U properties/kompatibilnost izaberite full screen u 640x480, a poruku na početku igre o „obaveznom“ vraćanju desktopa na 256 boja – ignorišite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Citat:
kofa je izvadila i smestila zmaja? kolega, javite se u sledecem roku ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Uzgred, mnogo je tesko naci nesto novo za postavljanje. Ali evo, posle dugominutne™ potrage... koja je ovo igra? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3239 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ba... ba... baterijske lampe?! Ali ne ne ne ne, kakve baterijske lampe, molim vas, ja bljujem VATRU! Vat-ru, čujete li! I DOSTA VIŠE ZMAJEVI PA ZMAJEVI! SAMO LI JOŠ JEDNOM NEKO POMENE ZMAJEVE! - Nego, da vidimo šta bi ovo moglo da bude... - Šuš šuš... Da nije... - Neee, nije to... Možda ovo... - Ma kakvi... Mrmlj mrmlj... Čekaj... - A da nije... Gunđ... Nije... - Aha, evo ga: 5 days a Stranger? ![]() Poslednja ispravka: Shumsko_drvece (29.11.2008 u 3:09) Razlog: spajanje postova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Starosedelac
|
![]()
Nije, ali nije ni previse daleko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |