![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
A gde? Valve store salje samo u US i Kadanu a na Viziu postoji samo nekoliko takvih majica i niko ih nije kupio (barem ne one sto sam ja radio). Mi cemo majice uraditi pa ko hoce da kupi, kupice. Upravo zato nismo isli na neki default izgled ili vec postojece fore vec se cimali u Garry's modu; a i ove majice reklamiraju nas jedini tf2 community
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Necu da se raspravljam,ali mislim da se cimate za dzabe :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Starosedelac
|
![]()
Pa i cimamo se za dzabe, nas nece nista kostati izrada majica, sve troskove snosi Vizio. Mislim, cimanje bi bilo da ne obozavamo TF2 tako da
![]() BTW Jedno je turnir, drugo je community koji svakim danom raste (a btw zasto TI nisi dosao?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Veteran
|
![]()
Lol tu sam i ja napravio majicu,prvu to jest..:
http://www.vizioshop.com/majica_34002_Team-Fortress-2/ Kvalitet slike na majici je uzasan,stavicu pravu sliku sutra.. A sto nisam dosao,mislim da sam taj dan isao ujutru na pecanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Član
Član od: 8.7.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Zna li neko zasto TF2 pinguje ko nenormalan na Stramu? Dobijam ping od 200 do 500 obicno, ili skokove na 200 ili vise, imate li vi problema sa tim ?
P.S. Znate li gde mogu naci serveri sa domacom ili engleskom populacijom, ovi Rusi i Francuzi ubise u pojam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]()
meni je uvek normalan ping...neki put je oko stotke...ali i tako je igrivo...a sto se tice servera,usao sam na neki nas i niko nije igrao...tako da sam batalio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Pre nego što uđeš u igru proveri da Steam možda ne skida apdejte (File > Check for Updates)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Starosedelac
|
![]()
Za nekoliko dana ce na sajtu biti okacene sve te slike u vecim rezolucijama i kao sprejevi (za ingame reklamiranje). Mada i ovo je dovoljno veliko da iseces slicicu koja ti treba za sig (otprilike su 270x270)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Deo inventara foruma
|
![]()
valve se naostrio...kako kazu "Incoming!"
http://www.teamfortress.com/post.php?id=2787 znaci ukratko,svi koji su koristili nekakav program za dobijanje Hats-a i ostalih dodataka dobice kaznu u vidu oduzimanja istih,sa mogucnoscu oduzimanja citavog inventara... takodje su najavili poboljsanje drop sistema,kao i da su tokom jucerasnjeg dana vecina igraca dobila po jedan hat... i ono najvaznije,barem meni,rade na poboljsanju inventara...kao moci ce da se obavlja trade item-a,kao i pravljenje zeljenog uz odredjen broj drugih potrebnih... ja licno nisam koristio te programe,bas sam juce dobio drugi sesir...xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam ga koristio prvih nekoliko dana u nadi dobijanja Jaratea. Onda je Valve popravio sistem i vise ga nisam palio. Znaci, nista od Haloa, ali bar i dalje imam ceo arsenal oruzja i Mining Hat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Izgleda da vlada poprilichan haos u team fortress 2 zajednici:
http://www.incgamers.com/News/18390/...2-item-removal Shto bi trebalo da znachi, da ce se timski igrachi medjusobno ubijati??? Ochigledno da je TF2 preplavljen klinchadijom. I shto su te HALO kape toliko izazvale bojkot? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Deo inventara foruma
|
![]()
podrzavam potez Valve-a...cak im nisu oduzeli sve item-e,samo po neki...znaci ispada da se oni bune sto nemaju halo...hahahahaha klinci n00bare glupe...in cheating hats r not 4ever...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Starosedelac
|
![]()
Svako iole pametan zna da treba izbegavati Steam forum jer ne mozes da ostanes normalan nakon pola sata citanja postova tamo. Ljudi se zale jer je demo overpowered, pa se zale da je taj isti Demo slab. Pa hoce da se cesto dobijaju kape, pa da ih nikad vise niko ne dobije.
Iskreno, oni koji su varali su zasluzili da im se oduzmu itemi. Ne moram nikad da dobijem sesir ali nije u redu da neko ko uopste ni ne igra vec mu stoji program ukljucen u pozadini dobija iteme za koje je neko morao da dosta igra i otkljuca desetine achivementa. Mozda samo ne shvatam kako ljudi razmisljaju - samo jednom sam koristio achivement server da bih dobio oruzja za Heavyja ali zbog toga su mi se statistike sa njim pokarabasile, dok neko konstantno moze da visi na achivement i idle serverima (a uvek ima takvih, bar u mojoj friends listi) i umesto da igra ocekuje da mu padne s neba... samting... |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Član
Član od: 30.12.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 43 puta na 26 poruka
|
![]()
Nisam siguran da sam najbolje razumeo - znaci postoji program koji ti "simulira" ucestvovanje (a ne moras cak ni igru da ukljucis) ili je nesto drugo u pitanju (recimo samo stojis u "kucici" na nekoj mapi)?
Nikad nisam shvatao poentu varanja - ako nesto ne znas da igras neces nauciti makar ti dali i najjacu stvar u ruke. ("Boj ne bije oruzje, vec srce u junaka" ![]() Nek uzmu svim tim varalicama sve, ako to mogu da urade cisto (da ne bude ostecenih igraca). Ako ne mogu cisto, nek ostave ovako, dripci ionako nikad nece nauciti da koriste to sto imaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Starosedelac
|
![]()
"Idler" je program koji drzis ukljucen koliko hoces i on salje podatke kao da blejis na nekom serveru i tako ti skplja ingame vreme a samim tim i povremeno neki predmet. Mozda ti se nekad desilo da dok igras neko se konektuje i odjednom bas on dobije nekoliko predmeta odjednom. To je zato sto je koristio taj program i kada se konektovao igra mu je dala predmete koje je "osvojio".
Inace, Pyro izgleda skroz blesavo sa oreolom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Član
Član od: 30.12.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 43 puta na 26 poruka
|
![]()
Ludilo, nek im je na cast.
Za sve ovo vreme (8-9 sati nedeljno) dobio sam jednu kapicu i par uobicajenih zezalica, ali je igra strava i da mi nista ne daju i dalje bih rokao. Idem sad da ubijam varalice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja od skora igram...na steamu pise da sam odigrao 60h okruglo...dobio sam dve kape + halo i koliko znam sve dodatne zezancije...znam da mi je Natasha falila,ali i to sam dobio...tako da,keep playin`
inace igrica razvaljuje,a u zadnje vreme i ja razvaljujem...po 300-400 fragova za 1,5h...xD add me...Nex |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
team fortress, tf2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moj web sajt, forum, blog... prikažite ovde (reklamiranje najstrožije zabranjeno!) | oluja | Zanimljive Web lokacije | 997 | 20.1.2023 23:44 |
'Ajmo, menadžeri! | huligan | Upravljačke simulacije | 1131 | 10.3.2010 23:17 |
CS 1.6 Klan | PeTkO | Online susreti | 202 | 6.3.2010 21:44 |
The Impossible Team Online! FREE | Cheguevara | Mrežne igre | 0 | 24.3.2007 19:55 |