![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
information junkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ovo je biped, skinovan sa skin modifierom. @Highlander Hvala ![]() Nemam pojma za lakat. Šta ti tačno smeta? @Uroš Ma nisam ni znao mnogo o tome do juče, nego sam uzeo i malo provežbao skining i animaciju bipeda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Za lakat verovatno misli isto sto sam ti i ja rekao ja i drugi na dz-u pogledaj da ga potrefis ko ljudski lakat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://ukipictures.sitesled.com/klipovi/xXx.wmv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Veteran
|
![]()
Hehe, Ovaj da. Pa napisacu taj tutorial. Cim budem za to smogao vremena.
Svecano obecavam ![]() @ uros@3D Joooo - Kako mi samo onaj atmospheric bode oci u tom klipu. + Nesto nije u redu sa refleksijom. Nesto cudno to izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Obican raytrace, beli plane postavljen ispred kao objekat koji se reflektuje.(radi brzeg rendera) Sta s atmospheric-om? sta smeta? budi malo jasniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uroše evo sad sam pogledao klip i mislim da je odličan....
Par samo sugestija... Napravi neki prelaz (mix ili bljesak) između crnila i prvog kadra. Zatim, kadrovi su odlično vezani, posebno prvi drugi i treći kadar i ostavljaju dubok utisak ![]() Obavezno menjaj zadnji efekat sa atmosphericom, kao što ti nesonjacc reče, jer atmospherici su vrlo uniformni i linerani (npr. svi oblaci imaju isti phase i velocity). Prava stvar za taj zadnji efekat bi bio volume light na nekom direct lightu pozadi, plus jedan omni napred koji bi osvetljavao slova. Izanimiraš ih da idu od bljeska ka sve manjem intenzitetu. Za materijale nemam nikakve zamerke i za celokupno osvetljenje. Bravo još jednom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Vidi se odmah da je 3D, nema potrebe za bilo kakvim egzibicijama. Seti se recimo Blizzarda. Na šta bi ličilo ono otvaranje slova ako bi ga izanimirali da se rotira bez ikakve potrebe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ga mali update, samo onaj zavrsni kadar sa direct light+volume fog.Lepo sam sve do onog frejma kad zasija direct light renderovao bez istoga, jer ide render 3x brze a posle sam renderovao sa direct lightom, tako da sad mogu samo da menjam bljesak po potrebi, ne moram da renderujem sve ponovo
![]() http://www.sendspace.com/file/b8zi2u |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Član
Član od: 8.1.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 16 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Radjena je u Mayi, Prosto u atributima materijala nadjes special effects i tu ti je jedina opcija glow.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Odlican je put kojim si krenuo. ![]() Ja vec neko vreme razmisljam da zapocnem skolicu animacije ovde. Ali neznam ima li zainteresovanih. Inache ja bih ceo taj posao uradio u combustionu npr( autodesk combustion 4) Poslednja ispravka: nesonjacc (15.4.2007 u 4:31) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
Uvijek spreman za školovanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Veteran
|
![]()
Ja danas malo čačkao po max-u i posle 2 sata evo šta je ispalo...
Nisam samo znao kako mrežicu da uradim... Predlozi, kritike, saveti, sugestije, ocena... Da vas čujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmmm na sta li me ovo podseca
![]() ![]() Pazi ovako. Mrezicu radis (bar sam ja tako radio) tako sto napravis neki standard mat. i u diffuse mu namestis crnu boju (ili neku drugu posto vidim da si zvucnik obojio u crno tako da se mrezica nece ni videti, bolje je da ga obojis u neku drugu boju) i onda mu u opacity stavi ovu mapu: ![]() Tile-uj je kako ti odgovara. Mislim da si ove pregrade preko ovih manjih gore trebao da spojis ovako se vidi da su naknadno dodati, a i na onom trecem su nekako pretanke. Ovo sve ostalo je OK. Nije lose za pocetak btw Ko je meni dao rep. za zvucnike? Pise samo "Odlicni zvucnici" i nista vise. Da nisi ti? Poslednja ispravka: uros@3D (15.4.2007 u 22:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||
Veteran
|
![]()
Tvoja linija je totalno različita od moje a i uopšte mi nije bila namera da te kopiram. Ako je potrebno obrisaću post.
Citat:
Nego kako da rotiram canavas u max-u? Ako je ikako moguće... Da nebi radio isti zvučnik 2 puta samo zbog onih malih gore... Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Veteran
|
![]()
Mali update... Dodao sam mrežicu i sada izgleda realnije...
@uros@3D Hvala na korisnim savetima... Dobio si rep. ![]() Neki savet za pozadinu, okruženje... Ako si ono ti radio na tvom sajtu onu flašu guarane, kako si uradio refleksiju na totalno crnom podu??? Lepi radovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa ko bi drugi radio slike na mom sajtu nego ja? ![]() ![]() Za pozadinu imas veoma sirok izbor. Moze biti neki obican, "studijski" render koji ja inace najvise volim. Moze i da ga stavis na neku policu. Napr. mozes da ga uklopis u onu scenu dnevne sobe koju je bobi objasnjavao, posto vidim da si i ti pratio. Tu lepo stavis Raytrace u ref. i onda imas dosta toga da reflektujes + lepo sve renderujes sa MR-om ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Član
Član od: 20.1.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Jel znate shta bi bilo cool: da animirate scene sa tim zvuchnicima i da ubacite neku pesmu, ali sa tim da se zvuchnici (tachnije boombox, valjda se to zove membrana... neznam tachno) pomeraju u ritmu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3d radovi, tutoriali |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
3DS Max tutorijali za početnike | PeTkO | 3D radovi | 107 | 30.7.2014 22:12 |