![]() |
![]() |
![]() |
#2161 |
Starosedelac
|
![]()
***** joj ma*er nije ... al zato je bila ubica tenk .. partija 2v2
ja morph i jakiro ,protiv licha i lune.... posto farmala ko luda luna nabila hp i armor ... da ja nisam nekako posle 50 minuta skupio jedva skadi .. izgubili bi... Ali svi zaobilazili pile ,i jirne luna ka njemu ja se prebacim na pile i pwn ![]() Poslednja ispravka: Gordon Freeman (19.9.2008 u 12:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Novi član
Član od: 13.9.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Starosedelac
|
![]()
Jel igra neko an gareni ,koliko vidim nivo igre je dalllleko nizi nego na ebattle.netu ,ne znam kako je u high lvl sobama posto nemam takav lvl i od stalnih rmkova nikada ga i necu dobiti
![]() Izgleda da je original jedino resenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
igram ja nick petarpro ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Veteran
Član od: 17.1.2008.
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 128 puta na 85 poruka
|
![]()
Dobra je garena, nick hauzer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Starosedelac
|
![]()
ja videti da se sad nakupiti dosta ljudi na forum, na ova tema!
zato ja sad pokushati organizovati jedan forumashki okrshaj preko hamachi! svi vi nabaviti tj skinuti program hamachi i to verzija...poslije ja reci tachno koju! gathering biti u petak... sad vi predloziti u koliko satova! mora biti najmanje 8 ljudi da bih ja hteo igrati! vase prijave slati do petak.mod koji ce se igrati je sdsp! pozeljno biti da dodju ljudi ko rade last hit, deny, koji znati bacati magija i znati sta sastavljati da poslije ne biti da zbog neki feederi game bude upropasten! feederi moci organizovati posebno svoja igra!tamo se uchiti i onda nekad se nama prikljuchiti! SK DOTA PETAK!JA HOST!IMA MREZE I PASS CE BITI NAKNADNO DOSTALJENI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Starosedelac
|
![]()
Aj oko 10 uvece! 'mam 'rening!
![]() No...sad saznadoh za neku "crnu listu" ,odnosno heroje koji su najcesce bili zabranjivani na AP modu u pro partijama ... Posto kako (valjda) svi to znate kada se igra AP ,protivnicki tim ima pravo da vam zabrani pick odredjenih heroja ,nisam siguran mislim da je to 3-5 heroja ali nisam siguran! Pa kad budem tacno znao sve heroje koji su na toj listi objavicu...dotad evo nekih:Harbinger,spectra,sand king,akasha,rexxar,drvo,... EDIT: tacan broj je 3 heroja ban na strani ![]() Poslednja ispravka: Gordon Freeman (23.9.2008 u 14:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Mada ceo taj "sistem" sa "banovanjem" heroja je jos veca glupost... Poslednja ispravka: Irondacha (23.9.2008 u 21:39) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.512 puta na 1.044 poruka
|
![]()
Finally back...
![]() Lepo se razvila tema, kao i moj skill u medjuvremenu - sa "you don't believe what a fuckin' noob" na "still...what a fuckin' noob" ![]() Inace kad smo kod pro competitive dote i banovanih heroja - oni koji ubedljivo vode su: Broodmother, Davion, Soul Keeper, Chen, Zeus, Warlock, Omniknight, Rexxar, Spectre, Necro'lic, Tide... Mislim da je Omni negde u 99% slucajeva... ![]() Jedno pitanjce: jer poznaje neko nekog iz naseg klana 4gl.kgb, momci su poceli da deru u zadnje vreme. I za kraj dolazim na "feedersku" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
voida se ne palse mnogo tesko kripuje ,ondnosno on je (prilicno sam siguran) proglasen herojem koji najteze farmuje u igri! luna se isto tako lako otkine ,mada mozda i ona ide u spisak rekoh da ne znam napamet sve heroje...setih se jos jednog geomancer ,najveci dms u igri ![]() Troll je noob heroj , odnosno jednostavno on je heroj koji ide na permabash i lifesteal ali on ne ide dobro ni sa jednim herojem i u timu je prakticno beskoristan..jedino solo nesto ali i to nije tesko zaobici .. svejedno jadni noob heroj... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gordon Freeman na korisnoj poruci: | ||
Peruzzi (23.9.2008) |
![]() |
#2172 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Nisam te bas razumeo 4gl.kgb je klan ,neki lik ,ko su oni/on? i kako to mislis nas klan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
Evo Ja kazhem da se partija pomeri za subotu negde oko 4-5 posle podne , ja cu biti host , zato sto ce svima vama biti ping oko 50 max. Mada mozhe 1 da se igra u petak , a druga u Subotu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Veteran
|
![]()
Preko cega ce se igrati:Hamachi,Ebnet,garena ili nesto trece?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Veteran
|
![]()
Ah kewl,samo blagovremeno nas obavestite o user/passu za mrezu plx.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Starosedelac
|
![]()
Pa zar nije ono LUNATICRS ,mislim tu smo ja i peruzzi skoro igrali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.512 puta na 1.044 poruka
|
![]() Citat:
4gl.kgb - pa nas klan, cuo si valjda za 4Glory ranije. I za mene je bila novost da imaju dota klan. http://www.gosugamers.net/dota/database.php?id=3649. Bili su 50-neki 4. septembra kad mi prestao net, sad su bas zaredjali pobede. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2180 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
nas Srpski ili mislis na KG? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |