![]() |
![]() |
![]() |
#181 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 368 puta na 246 poruka
|
![]()
Da li mi se čini ili ovi u poslednje vreme imaju najbolju ponudu bandlova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.511 puta na 1.043 poruka
|
![]()
Onako, mada čini mi se bolji nego prethodnih godina, već sam uzeo 5 njihovih u ovoj. Charity bundle je bio odličan value ali se rasprodao za 7-8h, drago mi je da sam ga ugrabio na vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.221 puta na 7.175 poruka
|
![]()
Niko sem njih više i ne radi bundleove. Humble se prešaltao na store i subscription model, paketi su tu tek reda radi, samo je pitanje vremena kada će ih potpuno ukinuti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po meni Humble i dalje i više nego pristojan. Bacih pogled sad i uzeo sam 12 njihovih bundleova u toku prošle godine van pretplate; u ovoj za sad 2. Ima tu i dalje dobrih tematskih bundleova, ali im je Choice oslabio dosta. Ne bi bilo loše da pokušaju sa publisherima da dogovore jače igre, a da budu vremenski ograničeni ključevi na 2-3 meseca, možda bi imalo prođu, pošto dostupnost njihovih igara po nenormalno niskim cenama na grey prodavnicama očigledno koči situaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Veteran
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 156 puta na 126 poruka
|
![]()
https://www.fanatical.com/en/game/as...xxl-romastered
Ako nekome treba ova igra https://store.steampowered.com/app/1...XL_Romastered/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Starosedelac
Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 349 puta na 217 poruka
|
![]()
Šteta što su sve Disney igre zaključane za naš region. Imaju odlične cene. Ali eto EU građani će da uživaju u povoljnim cenama a mi koji imamo mnogo manja primanja ćemo ih kupovati po punoj ceni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Drugi sajtovi imaju još bolje cene, tako da nema govora o kupovini "po punoj ceni".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Starosedelac
|
![]()
Koji drugi sajtovi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
V.I.P. GNU/Linux
Zahvalnice: 2.182
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
cdkeys, kinguin, svi ostali koji prodaju Steam ključeve po nižim cenama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Intel Inside
|
![]()
Na stranu ti reseller sajtovi, imaš još gomilu regularnih prodavnica sa redovnim popustima, u većini slučajeva povoljnije nego direktno na Steamu: 2game, AllYouPlay, eTail.market (ovi umeju da budu malo muljavi, šta drugo očekivati od Turaka), Gamebillet, Gamer Thor, GamersGate, GamesPlanet, GreenManGaming, Humble Store, WinGameStore... Sve su legit, kupovao sa svake od pobrojanih.
Idi na www.isthereanydeal.com, uploaduj wishlistu sa Steama i prati popuste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ideš na GG.deals koji ima fenomenalan dizajn i gledaš šta te interesuje. Možeš da se loguješ sa svojim Steam nalogom i onda ti sinhronizuje wishlistu i igre koje su ti već u biblioteci radi lakše pretrage i izdavajanja onog što te interesuje. Ako hoćeš da ti prikazuje samo cene zvaničnih prodavaca u opcijama isključiš opciju "enable keyshops".
Možeš i da podesiš da te obavesti kada određena igra padne na cenu koju sam podesiš - trenutno je to moguće samo za zvanične prodavce ali rade na implementaciji i za sve ostale. Imaš gomilu opcija za pretragu - da li hoćeš samo Steam ili GOG ključeve npr. ili sve zajedno. Pretraga po ceni, popustu, publisheru/developeru, datumu izlaska, žanru, dužini, opencritic oceni. Možeš da proveriš historical low za bilo koju igru i kako se kretala cena, da li je igra bila u nekom bundleu i kada, vesti kada je neka igra besplatna i obaveštenja o novim aktivnim bundleovima. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
Zuti Bar (22.5.2025) |
![]() |
#192 | |
Starosedelac
|
![]()
Zaista su jeftini ključevi, u pravu si. Ali me malo brine da li je to legalno? Da li nam prodaju ukradene ključeve? Koristim IsThereAnyDeal za pretragu igara i lov na popuste ali na njemu nema jedna "Eneba"
U svakom slučaju hvala za informacije. Citat:
Evo odgovorih mu a nisam ni video tvoj post. Već dugo korstim Isthereanydeal. Da čovek nije postavio link ne bih znao za reseller sajtove. I zaista je upravu, cene su niže od očekivanih. Ali što bi Hrvati rekli u dvojbi sam da li da uzimam nešto za šta nisam siguran da li je uredu. Poenta svega je da ljudi koji su napravili igricu dobiju novac. Sa druge strane kada blokiraju naš nesrećni region poželim da ih na neki način zaobiđem i zeznem. Poslednja ispravka: Zuti Bar (22.5.2025 u 18:07) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Intel Inside
|
![]()
Na isthereanydeal nema reseller sajtova, svaka prodavnica izlistana tamo dobija ključeve direktno od izdavača. Zato i ne postoji Eneba na njemu.
Zašto su cene na drugim legit sajtovima jeftinije nego na Steamu? Zato što je Steam ogroman i zna da može da proda dosta i uzme svojih 30% provizije i yebe mu se da nudi dodatne popuste. Zato više i ne postoje quick deals tokom rasprodaja. Fanatical, na primer, zna da ako ponudi istu cenu kao na Steamu neće prodati bukvalno ništa, i onda za sebe uzima manju proviziju, recimo 20%, a preostalih 10% praktično poklone tebi kroz nižu cenu u nadi da ćeš da kupiš igru kod njih jer je jeftinija nego na Steamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Starosedelac
|
![]()
GG.deals sajt je po mom misljenju bolji, ako te ne zanima sivi market poput enebe, samo iskljuci opciju Keyshops i bice ti prikazane samo autorizovane prodavnice.
Poslednja ispravka: Telepatic (23.5.2025 u 11:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uvek postoji blagi rizik kada se uzima preko tih sajtova, ali evo ja za 7 godina kako ih koristim nikad nisam imao situaciju da je ključ uklonjen iz biblioteke ili da kada dođe do nekog problema oko aktivacije da nije sve uredno refundirano.
Ima situacija kada prodavci ne podese lepo region lock, što je često slučaj sa Annapurna Interactive naslovima - imaju fenomenalan katalog, ali nikad ne treba kupovati ključeve za njihove igre jer su nas stavili u ruski region i svakako neće raditi. Zaboravim da je njihova igra, region loše podešen i posle moram da šaljem screenshotove i tražim refund. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Intel Inside
|
![]()
Ja sam i sa legit sajtovima imao problema sa region lock ključevima, recimo par puta na Humble Store.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Starosedelac
|
![]()
Nešto ovde nema smisla. Pogledajte recimo cene za Mass Effect 2. Kako keyshops može da ga nudi za 0,55€?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.788
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Naravno, prodavci su bili korektni i dali refund. Ali izgleda da su bukvano svi kljucevi koji su bili u opticaju bili region locked i nedostupni sa Srbiju, iako je svako od prodavaca listao Srbiju kao dozvoljenu regiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad sam bacio pogled, svi ti ključevi su za region gde su strpali Evropu, Ameriku i Kanadu, Australiju i Okeaniju, Japan i Koreju, zemlje sa Bliskog istoka... Onako baš su ga promešali junački. Zanimljivo da je među njima i Crna Gora.
![]() Tebi treba ROW ključ i koliko vidim od svih jedino ga GamersGate prodaje. Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|