Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Foto i audio/video
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 26.9.2009, 11:32   #1
pharaon.92.bc
Starosedelac

Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 395
Zahvaljeno 646 puta na 401 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pharaon.92.bc
Arrow Savet oko kupovine televizora (32') LCD

Naime,kumovi iz Sidneya su napravili vikendicu na Zlataru (planina pored mog grada) i sada hoce da je opreme sa televizorima.Naime treba im jedan za dnevni boravak od nekih 32" za oko 500 eura.Meni je za oko zapao ovaj model prvenstveno zbog full HD rezolucije.Da li neko zna kakav je ovaj TV?Ako je los moze neki drugi predlog?

E sad,drugi TV koji zele (sigurno ce kupiti par komada) jeste onaj sa ugradjenim DVD citacem koji ce staviti u decije sobe.Ja sam jedino naisao na neki Sweex od 22" koji njima odgovara.Da li ima boljih modela sa ugradjenim DVD citacem?
Ja sam im takodje predlagao da uzmi neki 22" TV i da kupe zaseban DVD citac.Sta je bolja varijanta?

Hvala.
pharaon.92.bc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
kupovina, televizor, tv prijemnik

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Savet oko kupovine novog hard diska Wastelander ŠDK - Nosači podataka 28 11.10.2010 13:07
Savet oko kupovine oko 600-650 € robvel ŠDK - Osnovne komponente 19 22.2.2009 18:22
Savet oko kupovine procesora! Velikasova ŠDK - Osnovne komponente 17 27.1.2008 16:10
Molim savet oko kupovine ram-a Velikasova Šta da kupim? 17 27.11.2007 2:20

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:54.