![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]()
Dakle nameravam da pocnem neki svoj biznis, ali sam upao u infinite loop sta je starije, koka ili jaje?
Hocu da napravim svoj websajt u Wordpressu i da kroz njega integrisem i bekend za klijente kako bi mogli da podnose svoje fajlove za projekte koje im radim i specifkacije vezane za projekat, a u pitanju je 3D arhitektonska vizuelizacija. Shodno tome me najvise muci da pokrenem nekako to sa mrtve tacke. Dugo inace radim preko Upworka ali sam resio da napravim neku svoju platformu, nista preterano komplikovano. Sad dolazimo do onog problema koka/jaje. Naime da bih naplacivao treba mi firma/pib, a za sta sad nemam bas para te da bih se registrovao na Strajpu. i da bi mogao da krenem sa firmom moram da pokrenem posao sa mrtve tacke i otvorio nalog na Strajpu ili nekom dugom Payment procesoru za konkretnu naplatu preko interneta. Dakle klijent uploaduje fajove i specifikacije za projekat, ja odradim sta treba i kad je klijent zadovoljan krajnjim rezultatom da to i naplatim, bilo preko Paypala ili nekog ozbiljnijeg payment procesora gde moze da se plati karticom ili drugacije, a da to opet i klijentu bude bezbedan nacin placanja. Kokretno me zanima koji payment procesori bi mogli da se upregnu, a da to naplacujem kao individua za prvo vreme dok ne krene posao, posle cu lako da registrujem d.o.o. ili Pausal kad imam od cega to i da platim. Imam nalog na Payoneeru ali oni su izriciti da oni "nisu niciiji payment procesor" vec da su cisto za primanje zarade sa raznih platformi kao sto je Upwork, CGtrader, ili direktno od poslodavca ali onda morate da im prikazete ugovor sa firmom koja vas zaposljava. Zanima me da li postoji nesto sto bih mogao da iskoristim, a da bude neki konkretan servis za naplatu koji bih u krajnjem slucaju mozda mogao i da integrisem u Wordpress radi automatizacije? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Procesori am2, am2+ i am3 | igormil | Osnovne komponente | 4 | 2.1.2013 19:35 |
Otključani procesori... | Milan1997 | Osnovne komponente | 5 | 29.7.2012 17:40 |
procesori na 100% | worldwideweb | Kvarovi | 3 | 6.4.2011 15:26 |
Uskoro novi procesori | Dusan Despotovic | Vesti | 2 | 27.3.2009 1:04 |
Štedljivi K8 procesori 12/2007 | NDejan | Tekstovi u SK | 0 | 7.3.2008 14:15 |