![]() |
![]() |
|
ŠDK - Konfiguracije Saveti u vezi sa kupovinom konfiguracija |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.10.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
Doslo vreme da posle nekih 9godina zamenim komp za novi. Neke stvari kao sto su grafa i procesor sam vremenom nadogradjivao ali u sustini maticna je bas stara i hdd, napajanja, kuciste itd moraju da se zamene iako sljakaju i dalje vrlo fino. E sad, trazio bih savet za neku konfu od oko 1000-1200eur koja je bazirana na gtx 3060 jer trenutno imam 1060 6gb koja radi posao ali bih voleo da je eto malo jaca, pa otuda takvo razmisljanje. Pitanje je koliko se isplati ici na neku od ponuda vec sklopljenih konfiguracija sa odredjenih sajtova? Posto kada sam poslednji put kupovao secam se da je emmi bio aktuelan ali vidim da sada vise ne postoje? Pa me zanima ako moze neki predlog sta izbegavati ili mozda koje sajtove gledati sto se konfiguracija tice pa da vidim da li se isplati da ganjam sam sve posebno. Ne znam da li forum dozvoljava linkove, ako da pls saljite, ako ne molim vas putem DM-a cisto da gledam okvirno koji od sajtova imaju gotove konfe ili mogucnost dodavanja sam kao nekad emmi. Hvala unapred |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa napajanjem kod nove konfiguracije | Dragan86 | Kvarovi | 1 | 9.3.2013 7:36 |
Pomoc oko kupovine nove konfiguracije | Sinisha | ŠDK - Osnovne komponente | 19 | 20.1.2013 23:27 |
Editovanje pitanja u Milioneru | stefanACM | Male igre | 12 | 12.5.2008 22:04 |
Pomoc oko nove konfiguracije | Meske | Šta da kupim? | 37 | 28.6.2007 16:33 |