![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa dobro ja se oslanjam na regen, na chain stun sa macem + stunlock sa bodezima uz opet stun prilikom prelaska preko glave mobovima, zatim Critical strike, Last chance finisher, Quick tap daggers,Strike from above, onda onaj Blade master .
Efektivno je sve to meni zajedno a dobar deo je iz Ranger tree. Wraith ima korisne kao jahanje Cragora,zatim onaj skill Wraith stun,Stealth drain,Wraith flash. Ja kombinujem oba i generalno izvlacim najvise sto mogu jer igra to podstice, da kombinujes 2 stila u jedan svoj. Za macevanje ranger pogoduje najvise ja luk slabo koristim, osim kad je bas idealno za to, ili kad moram. Nema bolje diverzije meni od onesposobljavanja direktnog. Poslednja ispravka: sale94 (10.10.2014 u 22:07) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Universe at War: Earth Assault | zdravkelja | Strateške igre | 47 | 7.3.2016 14:15 |
LOTR the battle for middle earth rezolucija | ilic stefan | Strateške igre | 4 | 13.5.2015 22:18 |
LOTR - The Battle for Middle Earth 2 | Do@ OldSchool | Strateške igre | 196 | 7.1.2014 21:21 |
Shadow Harvest: Phantom Ops | DeCoy | Akcione igre | 7 | 12.4.2011 19:32 |
Battle for the middle earth II ARTEFAKTI !!? | Devet1 | Strateške igre | 7 | 19.11.2007 0:32 |