Pokrenuo sam ovu temu iz jednog razloga, igranje najnovijih
First Person Shooter naslova na PS3 konzoli sa mišem i tastaturom!
Dugo sam čekao taj dan da famozna konzola priđe PC uredjaju po brzim i logičnim kontrolama (da ne bude zabune kontroler DUALSHOCK je po meni i dalje jedan od najboljih kontrolera za konzole), FPS igre su jako popularne moramo priznati (novi naslovi i ekskluzive su dostupnije nego ikada) a sam PC je i najpopularniji medju gejmerima upravo zbog ovakvog tipa igara (FPS+strategije)...
U teoriji sve deluje savršeno što se tiče ovog hybridnog miša i tastature. Ali postoje naravno i ovde nerafinirani detalji (modovi za hod i modovi za nišanjenje) iskreno mislim da ce se to regulisati u nekim budućim verzijama.
Ovo su neki početni koraci kreiranja ovako solidno izvedenog sistema igranja sa mišem i tastaturom, verovatno je veoma teško razvijati ovakav vid kontrolera za konzolu, ali ja se nadam u bliskoj budućnosti da će još proizvođača krenuti sa proizvodnjom miševa i tastatura za konzole, mislim i nadam se da bi time i cena bila konkurentnija...
Inspiracija za temu potiče
odavde kada sam na sajtu prvi put primetio
TactialAssaultCommander3 od firme HORI.
99$ nije malo za ovakvu spravu, ali...
Šta vi mislite o ovome? Dali je bolje razgraničiti ove 2 sprave (PC i konzola)? Ili je pak super da ovakvi hibridi za igranje polako ulaze u naše domove.